Kako gledati BBC iPlayer u Indiji u roku nekoliko minuta

Kako gledati BBC iPlayer u Indiji


Kako gledati BBC iPlayer u Indiji

Kako gledati BBC iPlayer u Indiji pomoću VPN-a

Jeste li ikad pokušali pristupiti BBC iPlayeru iz Indije? Ako je tako, sljedeća rečenica trebala bi vam zvučati poznato:

“BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “

To se naziva a poruka o pogrešci lokacije a pojavit će se na zaslonu ako živite izvan područja pokrivanja usluge. Vidite, BBC iPlayer ima samo prava u Velikoj Britaniji, što znači da će svaki pokušaj pristupa kanalu iz inozemstva biti neuspješan, čak i ako imate pretplatu u Velikoj Britaniji..

BBC iPlayer GeoBlocked

Stoga vam treba alat koji može prevariti vaš zemljopisni položaj i prikazati ga kao da se nalazite u Merrie England. Zato pozdravite virtualnu privatnu mrežu.

Poznatiji kao VPN, ovaj instrument cyber-sigurnosti hoće re-kanal internetsku vezu putem mreže sigurnih poslužitelja. Onda, to prikrije vašu IP adresu i daje vam novi iz regije koju ste odabrali. To čini zato što vaš IP otkriva vašu internetsku lokaciju. Dakle, ako ga imate iz Velike Britanije, BBC iPlayer će misliti da ste u regiji.

Jednostavno rečeno, sve što trebate je povezati se s serverom iz Velike Britanije i gledati svoje omiljene emisije u samo nekoliko sekundi.

Nadalje, VPN-ovi sprečavaju sve koji pokušavaju pratiti vaše mrežne aktivnosti šifriranje vaš promet. Moći ćete se baviti svojim poslom u potpuna privatnost.

Kako instalirati VPN

Za uspješan pristup BBC iPlayeru u Indiji, morate instalirati VPN na svoj uređaj.

  1. Registrirajte se sa pouzdan VPN usluga poput ExpressVPN, elitni brend s velikom mrežom poslužitelja i izvrsnim sigurnosnim značajkama.
  2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoj iPhone, iPad, PC, Mac ili Android uređaj.
  3. Otvorena aplikaciju i Prijaviti se na vaš račun koji ste upravo stvorili.
  4. Povežite se s poslužiteljem iz Velike Britanije i dobit ćete Britanska IP adresa.
  5. Idite na web stranicu BBC iPlayer ili otvorite aplikaciju. Primijetit ćete da postoje nema više poruka o greškama.
  6. Uživajte u svojim omiljenim programima.

Deblokiran BBC iPlayer

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje BBC iPlayera

BBC iPlayer već neko vrijeme propada na virtualne privatne mreže. Kao rezultat, samo vrhunski brendovi mogu uspješno zaobići geo-blokove nametnute od strane britanske streaming službe. I uzmite to od mene, bolje je da se pretplatite na visoko rangirani VPN brend, čak i to košta više. Barem ćete jamčiti potpuna sigurnost i privatnost. 

Zbog toga sam zaokružio četiri najbolje VPN usluge koje i dalje rade s BBC iPlayerom.

Kao što vidite iz gornje tablice, ExpressVPN daleko je najbolji pružatelj usluga. To je 100% sigurno i pruža sjajne usluge. Ima ih više od toga 3.000 poslužitelja u 94 zemlje i koristi vojni protokol šifriranja nazvan AES 256-bitni.

Štoviše, tvrtka ne pohranjuje ili ne bilježi vašu internetsku aktivnost, a budući da je osnovana u Britanski djevičanski otoci, ne morate brinuti da li neka vlada pokušava prikupiti vaše podatke. No, jedna od najboljih funkcija ExpressVPN-a je 30-dnevni program povrata novca što vam omogućuje povraćaj novca u slučaju da vam se usluga ne sviđa. to znači da ćete dobiti dovoljno vremena za testiranje značajki prije nego što se obavežete.

Ako želite vrhunsku VPN uslugu, preporučujem vam da potražite ovu.

Kako gledati BBC iPlayer u Indiji pomoću pametnog DNS proxyja

Nisi obožavatelj VPN načina? Možda ćete utehu pronaći u Smart DNS proxy servisu. Ovaj alat također može dobiti samo BBC IPlayer preusmjeravanje prometa koji otkriva vašu lokaciju. Ne čini mnogo promjena na vašoj vezi kao što su VPN, tako nemojte očekivati ​​da će sakriti vašu IP adresu ili šifrirati vaše podatke. 

Kada su u pitanju Smart DNS proksiji, također vam savjetujem da odete prema vrhunskim robnim markama jer ne mogu mnoge usluge deblokirati BBC iPlayer. Koristio sam Unlocator jer podržava preko 200 kanala, uključujući BBC iPlayer, Channel 4, BT Sport, HBO Go, Hulu i još mnogo toga. Također vam omogućuje isprobavanje usluge uz besplatno 7-dnevno probno razdoblje.

  1. Ići Unlocator i registrirajte se. Iskoristite korist od besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Trebat ćete konfigurirati uslugu ručno na svom uređaju. Ne brinite, puno je korisnih videozapisi / vodiči za postavljanje pomoći ti.
  3. Uslugu možete instalirati na bilo koji uređaj koji želite, uključujući Xbox, PS4, Smart TV, iPhone, iPad, Android, PC i Mac.
  4. Posjetite internetsku stranicu BBC iPlayer i uživajte u svim njegovim sadržajima.

Gledajte BBC iPlayer u Indiji

BBC iPlayer vodeća je britanska usluga streaminga, kojem se u Indiji ne može pristupiti ako ne koristite a virtualna privatna mreža ili Smart DNS proxy. Uživajte u širokom rasponu visokokvalitetnih televizijskih i radio emisija, uz filmove izravno iz BBC-a u Indiji u bilo kojem trenutku. Ako želite više informacija o VPN-ima, pogledajte stranicu najbolji VPN za BBC iPlayer.

Napominjemo da pretplate putem VPN-a ili Smart DNS-a ne zamjenjuju pretplatu na BBC iPlayer, što znači da se i dalje morate registrirati na streaming kanal nakon što dobijete ExpressVPN ili Unlocator.

Jeste li koristili drugi VPN ili Smart DNS proxy za deblokiranje BBC iPlayera iz Indije? Zatim to podijelite s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me