Kako gledati BBC iPlayer u Južnoj Africi

Kako gledati BBC iPlayer u Južnoj Africi? BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji, što predstavlja prepreku za sve britanske emigrante i stanovnike u zemljama poput Australije, Kanade, SAD-a i Južne Afrike. 65 posto južnoafričkih korisnika interneta koji imaju svakodnevni pristup internetu ne mogu uživati ​​u BBC iPlayeru gdje su zbog problema sa pravima i zbog geo ograničenja. BBC iPlayer je popularna usluga za streaming koja gledateljima omogućuje gledanje nekih od najboljih besplatnih sadržaja na webu, u rasponu od TV emisija i filmova do sporta uživo.
Kako gledati BBC iPlayer u Južnoj Africi


Kako gledati BBC iPlayer u Južnoj Africi

BBC iPlayer je Geoblocked u SA

Velik dio tog sadržaja korisnici Južne Afrike ne mogu pristupiti zbog IP-a koji određuje njihovu lokaciju. BBC iPlayer GeoBlockedDa bi pristupili sadržaju BBC iPlayera, stanovnici Južne Afrike morat će zamijeniti svoje IP adrese britanskim, a to se može postići putem VPN-a ili Smart DNS proxyja. Virtualna privatna mreža sposobna je deblokirati materijal s bilo kojeg mjesta širom svijeta, a pritom održavati najviše sigurnosne standarde. Čitajte dalje kako biste naučili kako možete deblokirati BBC iPlayer u Južnoj Africi i strujati njegov sadržaj na PC-u, Mac. Android, iPhone i iPad putem VPN-a.

Kako gledati BBC iPlayer u Južnoj Africi koristeći VPN

Instaliranje VPN-a na bilo koji od vaših uređaja najlakše je rješenje za blokiranje BBC iPlayera u Južnoj Africi. VPN usluga šifrira korisničke podatke prije preusmjeravanja preko nekog određenog poslužitelja (odabranog od strane korisnika). Pomoću BBC iPlayera, internetski korisnik u Južnoj Africi mora se povezati s britanskim poslužiteljem kako bi dobio britansku IP adresu. Zbog toga će se pojaviti kao da se zapravo nalaze na Britancu. Pomoću tog spofa u triku s lokacijom, BBC iPlayer neće uskratiti pristup Južnoafrikanke svojoj aplikaciji ili web mjestu. Slijedite ove korake u nastavku kako biste saznali kako možete deblokirati BBC iPlayer u Južnoj Africi:

 1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 2. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 3. Sada se povežite s UK VPN serverom. Ovako dobivate a UK adresa UK.
 4. Na kraju, idite na web stranicu BBC iPlayer ili pokrenite iPlayer aplikaciju.
 5. Pratite svoje omiljene epizode Mirande, Držeći vjeru, Requiem i Detectorists u bilo kojem trenutku.

Deblokiran BBC iPlayerAko koristite ExpressVPN, vaše šanse za deblokiranje BBC iPlayera su velike. Ovaj davatelj usluga jamči deblokiranje sadržaja iz cijelog svijeta, uključujući Južnu Afriku. Korisnici ExpressVPN-a mogu proksirati svoju vezu na 148 lokacija VPN poslužitelja u 94 zemlje širom svijeta. Povezivanje i korištenje VPN-a nikad nije bilo lakše zahvaljujući njihovim prilagođenim aplikacijama i korisnoj korisničkoj usluzi. Evo gdje možete saznati što je najbolji VPN za BBC iPlayer. Za više informacija o ostalim pružateljima usluga, pogledajte tablicu u nastavku.

Kako gledati BBC iPlayer u Južnoj Africi pomoću pametnog DNS proxyja

Zbog velikog porasta aktivnosti geoblokiranja, razvijeni su Smart DNS proxyji koji pomažu korisnicima Interneta u pristupu geo-ograničenom sadržaju. S velikim oslanjanjem na VPN-ove morao je postojati drugi način oko ograničenja sadržaja. No isti se sigurnosni standardi ne primjenjuju na Smart DNS proxyje, jer djeluju na većim brzinama za nešifriranje korisničkih podataka u potpunosti. Promet specifičan za određivanje zemljopisne lokacije korisnika preusmjerava se prije dolaska na Internet, omogućavajući tako korisnicima pristup s bilo kojeg mjesta. Ovako koristite Smart DNS za gledanje BBC iPlayera u Južnoj Africi.

 1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
 4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Unlocator je najbolji Smart DNS proxy za ovaj posao. Svojim prijateljskim aplikacijama može deblokirati preko 200 kanala širom svijeta. Vaš promet ostaje netaknut, tvrtka posluje prema danskim zakonima o privatnosti i drže strogu politiku privatnosti. Najvažnije je da ne vode evidencije Internet aktivnosti korisnika. Dakle, ako tražite pouzdan Smart DNS, Unlocator je najbolji izbor.

Gledajte BBC iPlayer u Južnoj Africi

Južnoafrikanci se više neće susresti na stranici s pogreškama kada pokušavaju pristupiti BBC iPlayeru izvan Velike Britanije. Pomoću VPN-a ili Smart DNS-a svi će se njihovi problemi u vezi s pogreškama riješiti. Britanski iseljenici u Južnoj Africi ili čak tamošnji stanovnici ne moraju trpjeti bilo kakve geo-ograničenja sve dok mogu upotrebljavati VPN-ove i proxyje. Javite nam u odjeljku za komentare ispod kojeg ste VPN-a koristili za deblokiranje BBC iPlayera u Južnoj Africi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map