Kako gledati BBC iPlayer u Kanadi

Dobre vijesti online pare! Najpopularnijim TV uslugama u Velikoj Britaniji može se pristupiti u Kanadi na jednostavne i učinkovite načine. BBC iPlayer je zemljopisno ograničen na stanovnike Velike Britanije. Međutim, Kanađani i dalje mogu koristiti ovu uslugu odakle se nalaze. ja za deblokiranje BBC iPlayera koristili su VPN i Smart DNS, i djelovali su poput šarma. Provjerite kako sam to učinio u nastavku.

Kako gledati BBC iPlayer u Kanadi

Kako gledati BBC iPlayer u Kanadi

Kako gledati BBC iPlayer u Kanadi pomoću VPN-a

BBC iPlayer nudi mnoštvo sadržaja i može se strujati na više platformi. Dok je BBC ekskluzivan za stanovnike Velike Britanije, Kanađani mu mogu pristupiti putem VPN-a. No prije uspostavljanja VPN veze, vjerojatno ćete naići na poruku: „BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “

BBC iPlayer GeoBlocked


Virtualna privatna mreža stvara VPN digitalni tunel koji se proteže na zajedničkoj ili javnoj mreži. Povezuje uređaj koji koristite s poslužiteljem iz njegove mreže. Mreža poslužitelja može biti velika ili mala, ovisno o VPN-u. serveri se također šire na ključnim mjestima diljem svijeta. Čini vas poslužitelj s kojim se želite povezati Čini se da se nalaze na istom mjestu kao i poslužitelj spojili ste se. 

To se događa zbog postupak preusmjeravanja koja se događa u digitalnom tunelu VPN-a. Osim dobivanja prometa i podaci šifrirani kroz taj privatni tunel, oni se preusmjeravaju i preko poslužitelja. Ovo vam daje IP adresa tog poslužitelja i na taj način ćete biti percipirani kao lokalno. Da bi deblokirajte BBC iPlayer u Kanadi, morate učiniti sljedeće. 

 1. Ne idite predaleko tražeći pouzdanog davatelja usluga. umjesto, prijavite se ExpressVPN. 
 2. Vrijeme je da preuzmite i instalirajte potrebnu VPN aplikaciju na svom uređaju.
 3. Sada, jaotvorite i aktivirajte VPN program.
 4. Da biste koristili aplikaciju, morate prijavite se putem svog VPN računa.
 5. Potražite britanski poslužitelj u zemlji u kojoj je dozvoljen BBC iPlayer.
 6. Pritisnite gumb za povezivanje i pričekajte da se uspostavi veza.
 7. Pristupite web mjestu BBC iPlayer ili aplikacije i kretati se kroz vas.
 8. BBC iPlayer vam je sada dostupan u Kanadi.

Deblokiran BBC iPlayer

Kako gledati BBC iPlayer u Kanadi pomoću pametnog DNS proxyja

Ograničenom sadržaju možete pristupiti iz različitih regija istovremeno koristeći Smart DNS proxy. Uz pomoć pametnog DNS-a možete zaobići ograničenja iz cijelog svijeta istovremeno, na više uređaja i lako ga možete postaviti tamo gdje postoji nema softvera za konfiguriranje.

Imajte na umu da pametni DNS ne sadrži sigurnosne značajke. Razlog tome je zato što ne šifrira vaše podatke ili zamijenite svoju IP adresu s još jednim. Možete li vjerovati da uz Smart DNS pretplatu možete dobiti Hulu, HBO, Netflix, BeInSports i mnoge druge? I pri velikim brzinama. Samo to preusmjerava promet koji određuje vašu geolokaciju putem jednog od njegovih poslužitelja bez da se morate povezati s bilo kojim.

Slijedite ove korake i dobit ćete BBC iPlayer koji će trenutno strujati Kanadu:

 1. Prvi korak je provjera Unlocator i prijava za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Konfigurirajte Smart DNS na vašem streaming uređaju prateći ove videozapise / vodiče za postavljanje.
 3. Sada, posjetite web mjesto ili aplikaciju usluge. Trebali biste mu moći lako pristupiti.
 4. Uživaj u svom neograničen pristup na sav sadržaj BBC iPlayera dok ste u Kanadi.

Unlocator je Smart DNS proxy koji ima puno toga za ponuditi, uključujući mogućnost deblokiranja više od 200 kanala. Ovaj dio tehnologije vam omogućava zaobići geografska ograničenja iz bilo kojeg mjesta širom svijeta. Ovaj Pregled neisključivača pružit će vam bolju predstavu o usluzi i onome za što je sposobna.

Najbolji VPN za BBC iPlayer

Ako želite najbolju VPN uslugu, trebat će vam ExpressVPN. To je visoko pouzdan davatelj usluga i popularan izbor među VPN korisnicima iz više razloga. Jedan od tih razloga duguje nevjerojatne sposobnosti deblokiranja. Ako tražite VPN za deblokiranje BBC iPlayera u Kanadi, ExpressVPN je taj. Ovaj je pružatelj više nego sposoban za deblokiranje geoblokiranog sadržaja iz cijelog svijeta.

Ako ste i dalje na ogradi je li ExpressVPN VPN za vas, pročitajte naš članak na najbolji VPN za Kanadu i najbolji VPN za BBC iPlayer. Donja tablica pružit će vam i druge opcije ako ne pristanete na pretplatu ExpressVPN.

Gledajte BBC iPlayer u Kanadi

Ako želite dobiti nevjerojatan raspon programiranja od BBC iPlayera, morate dobiti VPN ili Smart DNS proxy. Bilo koja metoda deblokira BBC iPlayer izvan Velike Britanije lako. Koju biste metodu odabrali za deblokiranje BBC iPlayera u Kanadi? Željeli bismo znati vaše odabire u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me