Kako gledati BBC iPlayer u Kini

BBC iPlayer jedan je od mojih najdražih servisa za strujanje. Međutim, kad sam bio u Kini, nisam mogao ići u korak sa svojim TV emisijama dostupna je samo u Velikoj Britaniji. Pa, to je samo jedan razlog. Iako je bila dostupna, Kina je zabranila sve BBC web stranice od tada premješteno na HTTPS. Nakon svega toga moglo bi se zapitati koje mogućnosti imaju. Ne tražite više; Imam odgovor. U ovom ću vodiču pokazati kako deblokirati BBC iPlayer u Kini. Slijedite moje vodiče i bit ćete baš u redu.


Kako gledati BBC iPlayer u Kini

Kako gledati BBC iPlayer u Kini

Kako gledati BBC iPlayer u Kini pomoću VPN-a

Pokušaj pristupa BBC-jevom iPlayeru bilo gdje izvan Ujedinjenog Kraljevstva beskoristan je, Kina nije iznimka. Kada pokušate pristupiti kanalu u inozemstvu, dobit ćete jedan od dvije frustrirajuće poruke o grešci. Evo što sam shvatio dok sam pokušavao gledati Killing Eve na web stranici platforme:

 • “Čini se da ovaj sadržaj ne djeluje.”Pogreška prva za iPlayer BBC-a
 • “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “Pogreška BBC iPlayera 2

Geo-ograničenja ne dozvoljava pristup, osim ako dolazi iz zemlje u kojoj se temelji usluga, kanal ili web stranica. To je slučaj s BBC iPlayerom kao ljudi koji nisu u Velikoj Britaniji i nemaju ih Britanski IP ne mogu prijeći poruku pogreške koja se pojavljuje.

Kineski korisnici ili čak britanski emigranti u Kini koji žele usmjeravati sadržaj kanala mogu to učiniti sa VPN. Dakle, ne brinite, neću vas ostaviti praznih ruku Nastavite se pomicati i učiti kako deblokirati BBC iPlayer u Kini.

Gledajte BBC iPlayer u Kini

Ovaj je dio ključan, pa ga pažljivo pročitajte. Za pristup BBC iPlayeru bilo gdje u svijetu, trebat će vam VPN za varanje vaše lokacije. Za obavljanje istog posla u Kini potrebne su dodatne mjere. Kina je neprijatelj interneta i upotreba VPN-a je teška u regiji. Može blokirati brojne VPN davatelje. Međutim, ima ih nekoliko VPN-ove koji i dalje rade u zemlji. Kasnije ću govoriti o njima.

Promjena lokacije nije jedino za što su VPN-ovi sposobni. Oni također zaštiti svoje podatke s šifriranja na visokoj razini i sakrijte svoj identitet dok pregledavate web. Izbjegavajući ovo, evo što trebate učiniti da biste to mogli pristupite BBC iPlayeru u Kini:

 1. Prije nego što započnete, trebate odabrati VPN koji djeluje u zemlji. preporučam ExpressVPN.
 2. Kada ti pretplatiti, preuzmi njihovu aplikaciju na uređaju na koji želite strujati BBC iPlayer.
 3. Nakon toga, prijavite se s računom upravo ste kreirali i pomaknite se do popisa poslužitelja.
 4. Odaberite UK server budući da je kanal dostupan samo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Pritisnite povezivanje.
 5. Jednom kada se veza odvija, vratite se na BBC iPlayer.
 6. Primijetit ćete da na vašem zaslonu nema više pogreške i da to možete gledajte BBC iPlayer u Kini s lakoćom.Ubijanje Eve BBC iPlayera

Najbolji VPN za Kinu

Kao što sam spomenuo, Kina blokira VPN-ove, ali ExpressVPN nije jedan od njih. Definitivno se možete osloniti na usluge koje ovaj VPN pruža korisnicima. Prvo, možete pristupiti poslužiteljima razasutim u 94 zemlje. 3000+ da budemo precizni. Drugo, puštat ćete se njihovom brzinom serveri brzo plamte. Ne biste ni primijetili da je šifriranje uzrokovalo pad.

Drugo, dobivate enkripcije vojnog stupnja da biste zaštitili svoj uređaj od mogućih internetskih prijetnji. Važno za privatnost, vaša podaci se ne bilježe ili prikupljaju tvrtka se uljudno pozvala na njihovu strogu politiku zapisivanja bez dnevnika. ExpressVPN omogućuje vam povezivanje 5 uređaja na istom računu. To je prilično dobro s obzirom da ima širok raspon kompatibilnosti uređaja. Njihovu aplikaciju možete preuzeti na Android, iOS, PC, Mac, kao i FireStick.

Sada je ExpressVPN najbolji i najbolji, ali nije jedini koji može funkcionirati u Kini. Pogledajte najbolji VPN-ovi za kontinentalnu Kinu u tablici ispod.

Što tražiti na iPlayeru BBC-a

Zapravo ne znate koliko ova platforma za strujanje može povećati vaše internetsko iskustvo u zemlji poput Kine. Ući ćete u najveću knjižnicu koju je Velika Britanija ikada vidjela. Dopustite da vam brzo kažem:

 • Ubijanje Eve
 • Atlanta
 • Čuvanje vjere
 • Holby City
 • Tjelohranitelj
 • EastEnders
 • Zašiljeni naočnjaci
 • Looming Tower
 • hitna pomoć
 • Zemlja iz svemira
 • Red dužnosti
 • tjelesa
 • klika
 • Liječnik koji je
 • Duhovi

Stream BBC iPlayer u Kini

Tko bi to pomislio pristup uslugama poput BBC iPlayera bi bilo moguće u zemlji koja ograničava snagu kao Kina? Korisnici u Kini moraju se osloniti alati za zaobilaženje za pristup tisućama blokiranih web stranica, a nema boljeg alata od a Virtualna privatna mreža. Gledajte TV uživo, gledajte epizode i preuzimajte TV programe da biste ih kasnije gledali s BBC iPlayerom u Kini koristeći VPN. Dobro pročitajte ovaj članak i podijelite svoje iskustvo u komentarima ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me