Kako gledati BBC iPlayer u SAD-u – deblokiranje izvan Velike Britanije

Kako nabaviti BBC iPlayer u SAD-u - Gledajte izvan Velike Britanije

Kako nabaviti BBC iPlayer u SAD-u – Gledajte izvan Velike Britanije

Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije za expats – moje iskustvo

Sjećam se da sam, kad sam živio u Kataru, puno mojih prijatelja iz Velike Britanije govorilo o svojim omiljenim sapunicama, dokumentarnim filmovima i predstavama iz BBC-ja. Za britanske emigrante nije se radilo samo o emisijama. Radilo se više o tome da imate djelić doma, bez obzira gdje se nalazili, i o tome da pratite lokalnu kulturu i vijesti.

Tako sam sjedio zajedno sa svojim tehničarima i gledao na dostupna rješenja. Testirali smo dosta različitih postavki i pružatelja usluga, ali vrijedilo je toliko truda kao što smo svi uživali BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, i CBeebies.

Kako deblokirati BBC iPlayer izvan Velike Britanije putem VPN-a

BBC iPlayer geoblokiran u SAD-u, Kanadi i Australiji

BBC iPlayer geoblokiran u SAD-u, Kanadi i Australiji

VPN je kratka za virtualnu privatnu mrežu, alat koji vam može promijeniti internetska lokacija. Omogućuje vam da se tada povežete na bilo koji poslužitelj po vašem izboru preusmjeravaju vašeg internetskog prometa putem onog koji ste odabrali. Dalje, to skriva vašu originalnu IP adresu i zamjenjuje onaj s drugog iz regije poslužitelja koji ste odabrali. Ako se povežete s poslužiteljem iz Ujedinjenog Kraljevstva, dobit ćete UK adresa UK.

Čitav ovaj postupak čini se da ste u veseloj Engleskoj, a BBC iPlayer neće imati drugog izbora nego otključati njegov sadržaj. Da, sve je vrlo jednostavno i samo nekoliko klikova.

U stvari, evo što morate učiniti:

 1. Odaberite vrhunsku VPN uslugu i pretplatite se na nju, ali imajte na umu da je pokrenuo BBC iPlayer zabrana VPN IP adresa. Zbog toga se morate pretplatiti na premium davatelja poput ExpressVPN.
 2. Zatim na svoj uređaj morate instalirati VPN aplikaciju. Zato prijeđite na svoju trgovinu aplikacija i preuzmite je. VPN-ovi kompatibilni su sa svim glavnim platformama, uključujući iOS, Android, PC i Mac.
 3. Nakon što se aplikacija uspješno instalira, otvorite ga i prijavite se.
 4. Povežite se s bilo kojim poslužiteljem iz Velike Britanije da biste dobili IP adresu iz iste regije.
 5. Idite na BBC iPlayer i gledajte svoju omiljenu emisiju.
 6. Ako je poruka o pogrešci još uvijek tu (BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Nažalost, to je zbog problema s pravima), pokušajte povezati s drugim UK serverom.
 7. Ako još uvijek ne možete pristupiti kanalu, to morate učiniti odaberite drugog VPN davatelja.

Najbolji VPN za gledanje iPlayera izvan Velike Britanije

Budući da se BBC iPlayer ruši na većini VPN usluga, morate se držati onih koji i dalje rade s streaming kanalom. Oni uključuju pružatelje usluga koji se plaćaju ExpressVPN, koja ima izvrsne osobine i može zaobići geo-blokove odasvud. Probala sam ga i kad sam bila u Kataru i to je savršeno funkcioniralo.

Nadalje, tvrtka nudi Pametni DNS proxy usluga u slučaju da vaš uređaj nema VPN klijent. Oni uključuju igraće konzole, pametne televizore i usmjerivače.

Također možete isprobati i druge opcije s donjeg popisa. Uvjeravam vas da svi oni nemaju problema s deblokiranjem BBC iPlayera jer sam ih testirao. I imajte na umu da Hola VPN ne radi s uslugom streaminga, niti ima većinu besplatnih VPN-ova.

Kako nabaviti BBC iPlayer u SAD-u, Kanadi ili Australiji pomoću proxyja

Deblokiran BBC iPlayer s VPN-om u SAD-u, Australiji i Kanadi

Deblokiran BBC iPlayer s VPN-om u SAD-u, Australiji i Kanadi

Također možete koristiti Smart DNS proxy uslugu poput Unlocator za deblokiranje i gledanje BBC iPlayera izvan Velike Britanije. Ako više volite ovu metodu za britansku TV u inozemstvo, slijedite ove korake.

 1. Prijavite se pomoću Smart DNS proxy usluge koja zapravo djela s BBC iPlayerom.
 2. Morate konfigurirati Smart DNS ručno na uređaju za strujanje koji želite koristiti jer ti proxyji nemaju posebne programe. Pomoću ovih vodiča i priručnika za postavljanje možete vam pomoći.
 3. Sada krenite na BBC iPlayer i emitirajte svoje omiljene emisije uživo i na zahtjev izvan Velike Britanije.

Kao i kod VPN-a, sigurno će postojati neki Smart DNS proxyji koji ne rade dobro s BBC iPlayerom. Koristio sam Unlocator već nekoliko godina za deblokiranje ove usluge u inozemstvu na svim mojim uređajima za streaming. To uključuje i moje Smart TV, Roku, PS4, Apple TV, Chromecast, Android i iOS uređaji.

Najbolja stvar Unlocator jest da se možete pretplatiti na besplatno tjedno probno razdoblje razdoblje za testiranje njihove usluge, bez potrebe za registracijom vaše kreditne kartice.

Kako stvoriti BBC iPlayer račun izvan Velike Britanije?

Od četvrtka, 11. svibnja 2017., korisnici iPlayera bit će potrebni za registraciju i prijavu za Račun za BBC iPlayer kako bismo mogli gledati uživo i sustigli sadržaj na BBC-u. Slijedite upute u nastavku kako biste se prijavili za račun u SAD-u, Kanadi, Australiji ili negdje drugdje izvan Velike Britanije.

 1. Prijeđite na stranicu za prijavu na BBC iPlayer.
 2. Unesite datum rođenja i kliknite ‘Sljedeći„.
 3. Sada unesite svoje email adresa i vaš željeni lozinka. Preporučujemo upotrebu a privremen e-adresa umjesto stvarne adrese e-pošte. Možete je dobiti u Guerrilla ili Airmail.
 4. Za ‘zemlja,’ Odaberi Ujedinjeno Kraljevstvo.
 5. Za ‘Poštanski broj,’ Unesi WC1X 0AA
 6. U odjeljku “Želite li ažuriranja e-poštom o više stvari koje ćete voljeti?” Odaberite željeni izbor.
 7. Na kraju kliknite “Registar„.
 8. To je to. Uskoro ćete primiti e-poštu od BBC-a koja će vam omogućiti Potvrdite svoju email adresu i završite registraciju.

VPN vs Smart DNS proxyji

Pametni DNS davatelji kao što je Unlocator Smart DNS proxy se lako postavljaju i mogu vas pokrenuti i pokrenuti sekundi. Sve što trebate učiniti je prijaviti se i dodati DNS poslužitelje na usmjerivač ili uređaj.

 • Dva su nedostatka to što ćete dobiti samo one kanale u Velikoj Britaniji podržan.
 • U Ujedinjenom Kraljevstvu se nalazi samo relevantan dio vašeg prometa ubrzava vezu ali ne šifrira sav vaš promet. Dakle, vaša je privatnost nije osigurana.
 • Morat ćete koristiti VPN ako vaš davatelj internetskih usluga primjenjuje DNS otmice ili prozirne proxyje, jer pametni DNS proxy neće raditi za vas.
 • Pogledajte vodiče za video i slike za postavljanje DNS-a ovdje. Unlocator podržava oko 220 web lokacija kada sam zadnji put pregledao stranicu o njihovim kanalima i imaju besplatnu 7-dnevno probno razdoblje.

VPN davatelji poput ExpressVPN usluge, možete birati između 300 različitih lokacija koje pokrivaju gotovo sve zemlje širom svijeta, uključujući UK, naravno.

 • Sav će promet biti šifriran.
 • Vaš ISP će NE biti u mogućnosti nadzirati vaše pregledavanje i Internet aktivnosti.
 • Postavljanje je jednostavno i zahvaljujući VPN aplikacijama na koje možete instalirati PC, iOS, Android ili Mac. Loša strana je što vaš uređaj mora podrška VPN. To znači da, primjerice, vaš Smart TV neće raditi, osim ako naravno nemate usmjerivač koji podržava VPN.

Kompatibilni uređaji BBC iPlayer

Aplikaciju BBC iPlayer možete dobiti na gotovo svim streaming platformama.

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PS3
 • PS4
 • Xbox
 • PC
 • ortak
 • Roku
 • Sad TV
 • Apple TV 4
 • Chromecastov
 • Samsung Smart TV
 • Sony Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • LG Smart TV

Kako nabaviti BBC iPlayer aplikaciju u inozemstvu?

Nakon što na svom uređaju postavite VPN uslugu ili Smart DNS proxy, možete pristupiti web stranici BBC iPlayer kao da ste u Ujedinjenom Kraljevstvu. U slučaju da više volite gledati TV uživo u inozemstvu ili druge programe, slijedite ove upute:

Nabavite iPlayer aplikaciju na Xbox One Inbroad

Da biste instalirali Hulu na svoj Xbox One, prvo morate promijeniti regiju svoje igraće konzole u UK. Slijedite ove upute.

Nabavite iPlayer aplikaciju na PS4 / PS3 u SAD-u, Kanadi i Australiji

Da biste instalirali aplikacije u Velikoj Britaniji na svoju PlayStation konzolu, morate stvoriti britanski PSN račun. Evo kako se možete prijaviti na račun mreže UK Playstation Network.

Kako nabaviti BBC aplikaciju na iPhoneu, iPadu i AppleTV-u

Prvo se jednostavno registrirajte na iTunes račun u Britaniji. Zatim stvorite britanski Apple ID (nema potrebe za upotrebu vaše kreditne kartice). Ako imate Apple TV, morate slijediti isti postupak.

Kako nabaviti iPlayer aplikaciju na Roku

Da biste dodali britanske kanale na svoj Roku uređaj, morate stvoriti britanski Roku račun. Ne znate kako? Zatim slijedite ovaj jednostavan vodič na Roku streaming uređaju.

Nabavite iPlayer App na Androidu izvan Velike Britanije

U osnovi morate promijeniti regiju Google Play Store-a u Ujedinjeno Kraljevstvo. To će vam omogućiti instaliranje britanskih aplikacija na vaš pametni telefon ili tablet.

Kako instalirati iPlayer na Samsung Smart TV

Prvo morate prebaciti regiju Samsung Smart TV u Veliku Britaniju. Tada ćete moći instalirati sve kanale ograničene na UK koji želite kao BBC iPlayer, ITV, Channel 4, BT Sport i još mnogo toga.

Instalirajte BBC na Sony Smart TV izvan Velike Britanije

Kao i kod Samsung Smart TV-a, morate odabrati Veliku Britaniju kao svoju zemlju kako biste mogli instalirati britanske kanale na svoj Sony Smart TV.

Instalirajte aplikaciju iPlayer na Fire Stick

Za postavljanje računa u UK Amazon trebat će vam britanska kreditna kartica i adresa. Zatim se prijavite na svoj novi račun i dodajte sve kanale ograničene na UK koji želite na svoj Fire TV Stick.

Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije

Ukratko, s obzirom na gore navedene podatke trebali biste biti u mogućnosti doći BBC iPlayer izvan Velike Britanije koristeći VPN ili Smart DNS. ako ne možete uspjeti ili vam je potreban neki savjet ili pomoć, dodirnite okvir za komentar u nastavku. Odgovorit ću!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me