Kako gledati Bodyguarda na BBC Live-u izvan Velike Britanije

Iako bi svi mogli pretpostaviti da je Bodyguard stvarna priča, on otkriva da je fikcija, ali zasnovana na vrlo stvarnom političkom svijetu. Službena premijera Bodyguarda bila je u nedjelju, 26. kolovoza u 21 sat na BBC One. Ova serija govori o događajima specijalnih operacija u Velikoj Britaniji po nalogu londonske Metropolitanske policije koja ima ogranke koji pružaju zaštitu diplomatama, političarima i kraljevskim članovima. Oni koji žele gledati novi politički triler moraju se nalaziti u Britaniji, a u protivnom pristup BBC-u neće biti onemogućen. Unatoč geo-ograničenjima nametnutim BBC-u, ljudi u Australiji, SAD-u, Kanadi i Njemačkoj i dalje mogu gledati Bodyguarda ako koriste bilo VPN ili Smart DNS. Saznajte kako možete strujati nadolazeću političku dramu iz šest dijelova iz bilo kojeg dijela svijeta na bilo kojem uređaju PC, Mac, Android, iPhone i iPad.


Kako gledati Bodyguarda uživo na BBC-u izvan Velike Britanije

Kako gledati Bodyguarda uživo na BBC-u izvan Velike Britanije

Kako gledati TV seriju Bodyguard na BBC-u pomoću VPN-a

VPN djeluje kao čuvar vašeg uređaja. Shvaćaš? Pruža zaštitu vaših podataka, osjetljivih podataka i sprječava vas da ne budete štetni dok ste na mreži. Ako imate VPN uz sebe, osjećate se puno sigurnije dok pregledavate web. Prostire se na javnoj ili zajedničkoj mreži i djeluje poput tunela tako da možete sigurno i anonimno razmjenjivati ​​podatke putem Interneta kao da ste izravno povezani s privatnom mrežom. VPN također povezuje vaš uređaj s jednim od njegovih poslužitelja, što vam dodijeli IP adresu tog poslužitelja (u državi u kojoj se nalazi). Ovako možete gledati Bodyguarda na BBC-u izvan Velike Britanije koristeći VPN:

  1. Prijavite se za VPN.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite s UK VPN serverom.
  5. Konačno, idite na BBC web mjesto ili pokrenite njegovu aplikaciju.
  6. Sad kad imate Britanska IP adresa možete strujati Bodyguardom s bilo kojeg mjesta izvan Velike Britanije.

ExpressVPN vodeći je pružatelj VPN usluga na tržištu. Toplo preporučujemo pretplatu na njegove usluge uprkos tome što ne nude najpovoljnije cijene. Testirano je da vrijedi svaki peni. ExpressVPN ima dugu povijest zaobilaženja geo ograničenja. Ovaj pružatelj može održavati vašu sigurnost i privatnost dok upotrebljavate Internet. Naš članak možete pročitati na stranici najbolji VPN za BBC iPlayer i provjerite ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Kako gledati Bodyguarda na BBC-u pomoću pametnog DNS proxyja

Iako je VPN mnogo sigurna opcija, brži način bio bi Smart DNS proxy. Ova tehnologija nastala je u doba povećanog geoblokiranja. Ne šifrira sve vaše podatke, što ga čini puno bržim, ali manje sigurnim od VPN-a. Pametni DNS proxy također ne mijenja vašu IP adresu, u stvari, samo preusmjerava promet koji otkriva vašu geolokaciju. Bez obzira na to, služi kao pristojan alat za geoblokiranje. Evo kako možete gledati Bodyguard na BBC-u pomoću pametnog DNS-a:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web mjesto BBC-a.
  4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svim BBC-jevim sadržajima.

Unlocator najbolja je opcija za Smart DNS proxy. Pomoću svojih aplikacija prilagođenih korisnicima može deblokirati preko 200 kanala iz cijelog svijeta. Vaš promet ostaje netaknut, tvrtka posluje prema danskim zakonima o privatnosti i drže strogu politiku privatnosti. Uz to, ne vode evidencije o internetskim aktivnostima korisnika.

Tjelohranitelj na BBC-u

Policajac veteran David Budd dodijeljen je kao glavni službenik za zaštitu kontroverznoj domovinskoj tajnici Julia Montague. Julia je dobila zadatak da podnese prijedlog za borbu protiv terorizma koji će masovno povećati opseg i doseg takozvanih “snooper” moći. Zbog kontroverzne prirode zakonodavstva i vlastitih političkih ambicija, Montague je meta visokog uzoraka i zahtijeva non-stop zaštitu. Serija ispituje odnos između njih dvojice i Budove podijeljene odanosti između njegove dužnosti i njegovih vlastitih principa.

Pogledajte Bodyguard na BBC-u

Možete gledati bilo što od bilo kojeg mjesta ako koristite VPN ili Smart DNS. Oba alata mogu vam dobiti željeni sadržaj bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Sada možete prenositi sve epizode Bodyguarda na BBC-u uživo online izvan Velike Britanije putem VPN / DNS pretplate. Javite nam koji biste VPN odabrali za gledanje Bodyguarda u inozemstvu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me