Kako gledati doktora koji sezonu 11 živi uživo

Dame i gospodo, dečki i djevojke, Doktor se vraća! Obožavatelji BBC-jeve mega-hit emisije Doktor koji s nestrpljenjem čekaju da izađe nova sezona, a mi ne trebamo čekati puno više! Odmičući se od svog uobičajenog mjesta u subotu navečer, Doctor Who S11 krasi naše ekrane u nedjelju 7. listopada. Pa … nisu svi naši ekrani. Kao što možda znate, BBC i BBC iPlayer dostupni su samo u Velikoj Britaniji. Ako ne želite riskirati da vidite spoilere prije nego što doktor dođe do vašeg lokalnog davatelja kabela, evo članka o tome kako gledati Doctor Who S11 na mreži istovremeno s Velikom Britanijom na računalu, Mac, Androidu, iOS-u, PS4, Xbox, FireStick, Smart TV, Apple TV ili Roku.


Kako gledati doktora koji je S11 uživo online

Doktor koji S11 Promo Pic

Kako gledati doktora koji je S11 online uživo

Ako živite izvan Velike Britanije, bit će vam malo teško uhvatiti doktora Who S11 kada prvi put izađe. Građani SAD-a mogu biti sigurni znajući da će se predstava emitirati 7. listopada na BBC Americi, ali ostatak svijeta nema toliko sreće.

To znači da ako želite gledati doktora Who prije nego što Internet bude preplavljen spoilerima, trebat će vam način da deblokirate BBC i BBC iPlayer. Najbrži i najlakši način da to učinite je korištenje VPN-a. VPN-ovi preusmjeravaju vaš promet kroz siguran tunel na vlastitim poslužiteljima. Kad se to dogodi, vaš se javni IP mijenja tako da odgovara lokaciji poslužitelja koji ste koristili. Sve što trebate je koristiti UK poslužitelj i sve je spremno!

Najbolji VPN za deblokiranje BBC iPlayera i gledanje doktora Who S11

Prije nego što nađemo koji VPN bi trebali koristiti za deblokiranje BBC-ja i BBC iPlayera, razgovarajmo o tome zašto BBC ograničava pristup svom sadržaju izvan Velike Britanije. BBC se sam toga bavi rješavanjem poruke koju pokazuje na blokiranom videu:

BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Nažalost, to je zbog problema s pravima.

Oni vam ne povlače nogu, međunarodna autorska prava teško je dobiti. Većina davatelja kanala i zabave imat će samo pravo na prikazivanje određenog sadržaja u određenoj regiji. BBC ima prava na određene programe u Velikoj Britaniji. To ne znači da ima prava na iste programe izvan Velike Britanije. U doglednoj budućnosti međunarodni zakoni o autorskim pravima uvijek će biti slučaj nesreće za rezače kabela.

Ovdje ipak ne završava, barem ne s BBC-om. Možda ste čuli da je Netflix nedavno oborio VPN-ove, blokirajući sve proxyje da pristupe njegovom sadržaju. BBC je otprilike isti. Neće svi VPN-ovi moći otključati BBC i BBC iPlayer za vas, ali možete provjeriti našu listu najboljih VPN-ova za BBC iPlayer da biste pronašli one koje čine.

VPN Guru preporučuje da koristite ExpressVPN kao svog VPN pružatelja za deblokiranje BBC-a. ExpressVPN ima dovoljno resursa da bi i dalje mogao deblokirati američki Netflix, a isto se može reći i za BBC. Sve o sjajnim značajkama ExpressVPN-a možete pročitati u ovom cjelovitom pregledu.

Možete provjeriti i te VPN davatelje za slučaj da ExpressVPN nije pružatelj usluge za vas:

Kako deblokirati doktora koji S11 izvan Velike Britanije?

Sada kada znate koji VPN trebate upotrebljavati za deblokiranje BBC iPlayera, razgovarajmo o tome kako možete gledati doktora Who online putem interneta istovremeno s Velikom Britanijom. Evo što morate učiniti:

  1. Idite na ExpressVPN. Prijavite se za njihovu uslugu.
  2. Preuzmite VPN koji odgovara vašem uređaju. ExpressVPN ima popis aplikacija koje možete preuzeti i podržavati izvorne aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android i Linux uređaje.
  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se na svoj račun.
  4. Odaberite britanski poslužitelj. Irski, škotski ili velški poslužitelj neće vam pomoći da deblokirate BBC iPlayer.
  5. Povežite se s poslužiteljem i pričekajte da se uspostavi veza.
  6. Idite na BBC iPlayer i gledajte doktora Who S11 na mreži!

Vidjeti? Lako kao pita.

Doctor Who S11 – Što znamo do sada

Ok, spremna za uzbudljivi dio?

11. liječnik je žensko!

Oh, nehumanost! Ne, šalim se Svi obožavatelji emisije znat će da pretpostavka emisije nema nikakve veze s liječnikovim spolom, a vrijeme je da su kreatori emisije to razumjeli. Nevjerojatna glumica, Jodie Whittaker, debitirala je nastupom Doctor-a u posebnoj Chrismasovoj prošloj sezoni, preuzevši vladavine Capaldija i obećala nam novo i zanimljivo djelovanje izvanzemaljskog Vremena Gospodina kojeg smo svi odrasli obožavati..

Nastavljajući sezonu svojih prve sezone, Steven Moffat neće biti showrunner za Doctor Who Season 11. Chris Chibnall, tvorac i pisac Broadchurcha, vodit će ulogu na onome što obećava da će biti novo i uzbudljivo putovanje. Oh, jesam li spomenuo da imamo i potpuno novi tim drugova? Govori o promjeni!

Kao i obično, ne zna se mnogo o zapletu nadolazeće sezone, iako se okolo vrti glasina da možda više nećemo vidjeti Dalekse. Obožavatelji emisije naviknuli su na element iznenađenja, a osobno sam uzbuđen vidjeti što će ove promjene dodati emisiji koja postoji već više od 50 godina.

Gledajte doktora koji sezonu 11 izvan Velike Britanije – završne misli

I tu ste je dobili, kako gledati Doctor Who S11 na mreži istovremeno s UK. Upotrebom VPN-a ne samo da imate pristup sadržaju iz cijelog svijeta, već osiguravate internetsku vezu i osiguravate da sve vaše informacije ostaju privatne. Recite mi što mislite o novom Doktoru u odjeljku s komentarima, volio bih da se odlučite za ono što slijedi!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me