Kako gledati liniju dežurstva Season 5 Live Online

Služba nam se već petu sezonu vraća na naše ekrane zbog dugoočekivane policijske jedinice za borbu protiv korupcije AC-12. Serija će se premijerno prikazati u nedjelju 31. ožujka 2019. na BBC1, a evo kako možete gledati seriju bez obzira gdje se nalazite u svijetu.

Kako gledati liniju dežurstva Season 5 Live Online

Kako gledati liniju dežurstva Season 5 Live Online

Kako gledati liniju dežurstva Season 5 Live Online putem VPN-a

Zamršenost zapleta i prizora serije grickanja noktiju neki su od razloga zašto čovjek želi gledati Line Of Duty u inozemstvu. Plakat za seriju glasi „Zločin treba iznutra čovjeka“ sa zvijezdama Martinom Compstonom, Adrianom Dunbarom i Vicky McClure u lisicama. Sezonu 4 završili su policajci s dužnosti, shvaćajući da su policijske korupcije prolazile lošije nego što su očekivale. Scenarij bi trebao biti neizmjeran, a u epizodama se šuška da su poput “vrlo svježeg teritorija”.

Serija se emitira na BBC iPlayeru koji je dostupan samo u Velikoj Britaniji. Geo-ograničenja zabranjuju međunarodnim korisnicima pristup BBC-evom sadržaju. Da biste to preokrenuli, potreban je VPN. VPN stvara virtualni šifrirani tunel između vas i udaljenog poslužitelja čiji je vlasnik davatelj VPN usluga. Spajanje na poslužitelj ne samo da će anonimizirati vaš identitet, već će vam dati i pristup prekomorskom sadržaju. Činjenica da VPN sakriva vašu IP adresu čini se još sigurnijim prilikom pretraživanja interneta na mreži. Nitko ne može saznati što radite na mreži, a vi možete pristupiti sadržaju koji tražite, uključujući BBC iPlayer.

Pazite na liniju dežurstva 5. sezona pomoću VPN-a – s koracima

Trebate slijediti dolje navedene korake kako biste deblokirali BBC iPlayer i prebacili njegov sadržaj u inozemstvo:

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN usluga i sigurnog nakon toga.
 2. Drugo, preuzmite i instalirajte VPN program na svoj uređaj.
 3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju nakon što ste stvorili VPN račun.
 4. Spojite se na britanski poslužitelj, onaj koji bi vam odobrio Britanska IP adresa.
 5. Idite na mrežu pomoću britanske IP adrese koja će vam omogućiti pristup kanalima i uslugama sa sjedištem u Velikoj Britaniji
 6. Pristupite BBC iPlayeru na bilo kojem mjestu na svijetu.
 7. Strujna linija sezone 5, bez obzira gdje se nalazili.

ExpressVPN dobro funkcionira i siguran davatelj VPN usluga koji ima reputaciju za deblokiranje inozemnih sadržaja. Njegove su veze brze i stabilne, a neograničeno prebacivanje poslužitelja jednostavno se vrši s nekoliko klikova. Osim što nudi širok spektar značajki, ExpressVPN pruža veliku mrežu poslužitelja. Ako ne mislite da ExpressVPN čini dobar izbor, pogledajte sve ostale pružatelje VPN usluga u donjoj tablici..

Kako gledati liniju dužnosti u sezoni 5 uživo putem pametnog DNS-a

Iako mnogi tvrde da je Riznica bez humora i teško je pratiti, gledatelji je vole toliko da jedva čekaju da je pogledaju. Srećom, ti ljudi imaju više načina da to učine. Dok VPN uspješno deblokira geografski ograničen sadržaj s najvećom sigurnošću, SmartDNS uspijeva postići iste rezultate, ali s manje sigurnosti. Pametni DNS ne šifrira podatke korisnika kao što je VPN, što čini manje siguran izbor kada je u pitanju sigurnost. Uz to, pametni DNS ne mijenja vašu IP adresu niti ometa vašu brzinu interneta. Samo preusmjerava promet koji je odgovoran za određivanje vaše geolokacije. Na taj način možete pristupiti sadržaju koji vam je potreban. Evo kako deblokirati liniju dužnosti sezone 5 pomoću pametnog DNS-a:

 1. Posjetite Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje. Ovo bi vam trebalo dati dovoljno vremena da vam pomogne da odlučite.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste saznali kako konfigurirati Smart DNS na uređaju koji želite koristiti.
 3. Posjetite web mjesto, kanal ili uslugu struje koju želite deblokirati.
 4. Nakon što ste preusmjerili svoj promet putem poslužitelja u drugoj zemlji, dobivate pristup svemu što želite.
 5. Konačno, pristupite BBC iPlayeru i prenesite petu sezonu linije službe bilo gdje u svijetu.

Za pouzdani Smart DNS proxy obavezno odaberite Unlocator. Ovaj je pružatelj savršen za deblokiranje sadržaja i zaobilazak geo-ograničenja. Zapravo, može deblokirati preko 200 kanala i nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

O carini

Svrha službe slijedi AC-12, izmišljeni policijski odjel čiji je zadatak otkrivanje korupcije u policijskim snagama. Mnogo je korupcije s kojom se vrijedi nositi. Adrian Dunbar, Vicky McClure i Martin Compston ispunit će svoje uloge kao časnici AC-12. Povratak na posao kao Supt. Ted Hastings, DI Kate Fleming i DS Steve Arnott. Peta sezona linije dužnosti bit će svjedoci povratka Maye Sondhi kao PC Maneet Bindra, Polly Walker kao stručnjakinja za odnose s javnošću Gill Biggeloe i Aiysha Hart kao policajac Murder Squad. Tony Pitts također će se vratiti kao glavni detektiv Les Hargreaves. Andrea Irvine igrat će Tedovu otuđenu suprugu Roisin Hastings. Dok je prethodna serija bila više fokusirana na nastojanja gosta Roz, sezona 5 će biti više usredotočena na fiksne likove emisije.

Dežurna sezona peta sezona – prikolica

Evo kratkog pregleda onoga što dolazi u petoj sezoni Reda.

Watch Line of Duty Season 5 – završne riječi

Što Ted Hastings radi u zatvorskoj ćeliji? Tko je “H” – policajac izravni zapovjedništvo mreže kriminalaca prekrivenih balaclavama? Dobijte odgovore na sva svoja nagađanja i pitanja gledajući liniju dužnosti bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. U ovoj sezoni postoje stvari koje prije nisu radili, a likovi koje publika nije vidjela.

Svi ovi čimbenici doprinose izgradnji i izgradnji serije. Pomoću VPN-a ili Smart DNS-a možete deblokirati BBC iPlayer i strujati sav njegov sadržaj unatoč vašoj geo-lokaciji. Pa, što će biti? Hoćete li odabrati najbolje VPN za BBC iPlayer? Ili ćete odabrati Smart DNS proxy? Javite nam svoje izazove u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me