Kako gledati utakmicu dana besplatno uživo izvan Velike Britanije?

Stream MOTD Besplatno uživo u HD inozemstvu


Kako gledati utakmicu dana besplatno uživo izvan Velike Britanije?

Kako gledati utakmicu dana 2017. Besplatno uživo s VPN-om

Ako živite ili odlazite izvan Velike Britanije, primijetit ćete da postoji nekoliko streaming kanala poput BBC iPlayera i BT Sport izvan granica. To je vrlo razočaravajuće ako ste ljubitelj nogometa, jer propustit ćete ne samo utakmice, već i analizu i istaknute utakmice. Match of Day, ili MOTD ukratko, savršen je primjer takvih programa. A ako ste pokušali pristupiti iz inozemstva, siguran sam da ste naišli na jednu od sljedećih poruka:

“BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “

“BBC iPlayer programi dostupni su samo za reprodukciju u Velikoj Britaniji.”

“Ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji. Molimo pokušajte ponovo kasnije.”

Besplatni MOTD stream geoblokiran izvan Velike Britanije

Besplatni MOTD stream geoblokiran izvan Velike Britanije

Da biste riješili taj problem, morate se riješiti problema Britanska IP adresa, a jedini način da to učinite je s VPN-om. Virtualna privatna mreža omogućuje vam povezivanje s udaljeni poslužitelj iz druge regije po vašem izboru. Jednom kada se povežete s tim poslužiteljem, vaš VPN će promijenite svoj IP da odgovara državi koju ste odabrali.

To znači da kad se povežete s poslužiteljem iz Velike Britanije, dobit ćete IP adresu iz te regije. Kao rezultat toga, trikut ćete BBC iPlayer da mislite da ste u Engleskoj i da ćete moći gledati Match of the Day.

Ali to nije to VPN će također kriptirajte svoj internetski promet, sprečavajući bilo koga da je pročita. To znači da nijedna strana ne može otkriti što radite na internetu.

Koraci za instaliranje VPN-a na vaš uređaj

Želite gledati MOTD izvan Velike Britanije? Evo što trebate učiniti:

 1. Neka vam pomogne dobar pružatelj VPN-a koji ima brze sigurne servere u Velikoj Britaniji. preporučam ExpressVPN.
 2. Idite na svoj uređaj Trgovina aplikacijama za preuzimanje i instaliranje aplikacije. A možete je i izravno preuzeti s web mjesto davatelja usluga.
 3. Otvorena aplikaciju i povežite se s poslužiteljem iz Ujedinjenog Kraljevstva.
 4. Sada pređite na web stranicu BBC iPlayer ili otvorite aplikaciju iPlayer ako je imate na svom uređaju.
 5. Stream MOTD 2017 iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Besplatna utakmica dana iPlayera za BBC iPloyer deblokirana je putem VPN-a

Besplatna utakmica dana iPlayera BBC-a dana 2017. je deblokirana putem VPN-a

Najbolji VPN-ovi za pristup BBC iPlayeru iz inozemstva

Započeo je BBC stezanje VPN-a IP adrese u 2015. godini, a sada se nekoliko usluga i dalje uspijeva probiti preko svojih geo-ograničenja. Stoga vam je potreban pouzdan davatelj koji može učinkovito deblokirati iPlayer svaki put kada ga upotrebljavate.

Ako ste novi korisnik VPN-a, možda biste to malo prevarili. Zato sam vam odlučio pomoći zaokruživanjem četiri najbolja VPN-a koji i dalje rade s BBC iPlayerom.

Iako su vam svi u mogućnosti dati pristup Match of the Day, izbor gomile mora biti ExpressVPN. Možda malo skuplji od ostalih marki na popisu, ali to je daleko najbolji. Sama ga koristim za gledanje MOTD-a u subotu navečer kad sam u inozemstvu i nikad me nije iznevjerio. Sad kad razmišljam o tome, uvijek ga koristim kad idem na mrežu jer je to jedini način na koji to mogu osigurajte moju internetsku sigurnost i privatnost.

Kako strujati MOTD 2017 Online koristeći Smart DNS

Ako jednostavno želite zaobići regionalna ograničenja i deblokirajte BBC iPlayer bez puno brige privatnost na mreži, onda su pametni proxyji DNS-a bolja opcija za vas. Svaka od ovih usluga ima popis podržani kanali, pa se pobrinite da BBC iPlayer bude među njima.

Proxy poslužitelji samo preusmjeravaju lokaciju svog dijela prometa putem svojih poslužitelja, što vam omogućava pristup materijalu ograničenom na regiju. Međutim, ne kriptiraju vaš promet niti sakrivaju vašu IP adresu.

 1. Pretplatite se na dobru uslugu s puno podržanih kanala poput Unlocator.
 2. Namjestite ga ručno na svom uređaju. Možeš koristiti vodiči i priručnici za postavljanje da vam pomogne ako naiđete na bilo kakve probleme.
 3. Smart DNS proxy možete instalirati na bilo koji uređaj koji imate, poput igraće konzole, usmjerivači, pametni televizori, pametni telefoni, tableti i računala.
 4. Sada možete pristupiti BBC iPlayeru i gledati MOTD.

Unlocator nudi vam besplatno 7-dnevno suđenje razdoblje testirati njegove usluge prije nego što donesete odluku. može se i deblokirati 200 kanala, uključujući BBC iPlayer, BT Sport, ITV, Channel 4, ESPN i još mnogo toga.

Napomena: Smart DNS proxyji ne rade ako vaš davatelj internetskih usluga koristi prozirne proxyje ili DNS otmice.

Streaming uređaji koji podržavaju BBC iPlayer

BBC iPlayer kompatibilan je s gotovo svim operativnim sustavom. Možete ga gledati na bilo kojem od sljedećih uređaja:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • ortak
 • Xbox
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV 4
 • Samsung Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • Sad TV
 • Roku
 • Chromecastov

Kako gledati utakmicu dana u HD Free Live Online izvan Velike Britanije?

Umjesto da putem interneta pretražujete besplatne MOTD tokove koji su nezakonit, koristite ExpressVPN ili Unlocator da biste direktno iz BBC-a dobili bilo koji dio svijeta. Bit ćete u mogućnosti prenositi nogometne vijesti u HD.

Da li smatrate ovaj vodič korisnim? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me