Kako nabaviti BBC iPlayer na Apple TV 4 izvan Velike Britanije

Kako da Nabavite BBC iPlayer na Apple TV-u u SAD-u, Australiji, Kanadi, UAE i bilo gdje drugdje izvan Velike Britanije? BBC iPlayer upravo je dodan na novi Apple TV 4 u Velikoj Britaniji. BBC iPlayer jedan je od najtraženijih streaming kanala na svijetu. Dakle, nije ni čudo to Velika Britanija i britanska TV entuzijasta u SAD, Kanada, Španjolska, Australija, Francuska, UAE, traže način da deblokirajte i gledajte BBC iPlayer na Apple TV 4 izvan Velike Britanije. U ovom vodiču za pomoć pokazat ću vam kako nabavite, deblokirajte i gledajte BBC iPlayer na Apple TV 4 u inozemstvu koristeći Smart DNS ili VPN. Obje metode će vam omogućiti zaobići georestrikcije i na taj način pristupite britanskim TV aplikacijama na Apple TV 4.

Deblokirajte gledati BBC iPlayer na Apple TV-u izvan Velike Britanije putem VPN-a ili Smart DNS proxyja

Deblokirajte gledati BBC iPlayer na Apple TV-u izvan Velike Britanije putem VPN-a ili Smart DNS proxyja

Napravite britanski iTunes račun na Apple TV-u 4 – Deblokirajte UK App Store

Da bi nabavite britanske aplikacije i kanale na Apple TV 4, moraš prebacite svoj iTunes u UK pomoću ID-a Velike Britanije. Slijedite ove korake do stvorite britanski Apple ID bez potrebe za kreditnom karticom.

Na računalu / ili Mac-u:
1. U programu iTunes odjavite se s trenutnog iTunes računa. Ovaj je korak vrlo važan.
2. Na dnu iTunes Store-a, promijenite regiju u UK.
3. Idite pronaći bilo koju besplatnu aplikaciju.
4. Kliknite ‘Dobiti’
5. Zatim će vas tražiti da otvorite račun i sada će ponuditi opciju “bez kartice”. Izradit ćete novo korisničko ime i zaporku za ovaj “novi račun”
6. Unesite adresu koja je lokalna za tu regiju, a pritom ne odaberete nijednu karticu.
7. Iz vašeg Apple TV 4 odjavite se s iTunes računa iz svojih postavki.
8. Prijavite se pomoću novi britanski Apple ID upravo ste stvorili.
9. Sada možete promijenite svoju iTunes regiju na Apple TV 4 u UK i nabavite britanske aplikacije poput BBC iPlayera.

BBC iPlayer na Apple TV-u izvan Velike Britanije – deblokiranje s VPN-om

Ako već koristite VPN, možeš deblokirajte BBC iPlayer na vašem Apple TV-u povezivanjem na a UK VPN poslužitelj. Kao što vidite, dobit ćete sljedeću poruku: “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer GeoBlocked

Ako ne, nabavite VPN račun prijavom poput VPN davatelja usluge ExpressVPN. Ovo će promijeniti vašu IP adresu na UK adresa UK, praktički prevarajući britanske kanale kako bi pomislili da se nalazite u Velikoj Britaniji.

 • Apple TV 4 nema VPN klijent, tj. Nije omogućen VPN. Umjesto toga na usmjerivač morate instalirati VPN.
 • Nakon što uspostavite VPN vezu, čini se da sav vaš promet dolazi iz Velike Britanije. Dakle, možete gledajte televiziju u Velikoj Britaniji poput BBC, iTV, Potražnja 5, Channel 5, TV Player i Sky na Apple TV 4 i druge uređaje za streaming u inozemstvo.
 • Osim uklanjanja geo-ograničenja, VPN također šifrira vaš promet kako bi se spriječilo da internetski prisluškivači špijuniraju ono što radite na mreži.

Deblokiran BBC iPlayerTestirao sam ExpressVPN i mogu potvrditi da to deblokira BBC iPlayer na Apple TV-u izvan Velike Britanije. Za druge VPN davatelje možete koristiti gledajte BBC iPlayer u inozemstvu također.

BBC iPlayer na Apple TV-u izvan Velike Britanije – Gledajte koristeći Smart DNS

Nažalost, instaliranje kanala BBC iPlayer na Apple TV 4 nije dovoljno. I dalje morate prevariti svoju lokaciju da biste mogli gledati na zahtjev i uživo BBC sadržaje. To možete učiniti pomoću Smart DNS-a. Korištenje Smart DNS-a omogućuje vam zaobići regionalna ograničenja koja bi vas obično blokirala gledanje geoblokiranih sadržaja poput BBC iPlayera, ITV-a, Now TV-a.

 • Prijavite se uslugom Smart DNS koja podržava deblokiranje BBC iPlayera na Apple TV-u. Dobar primjer bi bio Unlocator.
 • Postavljanje Smart DNS konfiguriranjem Unlocator DNS kodova na Apple TV 4.
 • Gledajte BBC iPlayer, iTV, Now TV, UK Netflix i druge geoblokirane aplikacije na Apple TV 4 u inozemstvu.
 • Unlockator možete koristiti i za deblokiranje američkih kanala poput HBO Now, Hulu, NBA League Pass na Apple TV-u 4.

Prijava s Unlocatorom besplatna je i ne zahtijeva kreditnu karticu. Ukupno, Unlocator vam pomaže pristupiti okolo 214 geoblokirana aplikacija za strujanje. Nisu sve ove aplikacije kompatibilne s Apple TV 4.

Najbolje britanske TV aplikacije na Apple TV 4 u 2015

 • BBC iPlayer
 • TVPlayer
 • Zattoo
 • Netflix
 • ITV *
 • 4oD *
 • Potražnja 5 *
 • Youtube

* Te se aplikacije tek trebaju objaviti na Apple TV 4.

Kako deblokirati i gledati BBC iPlayer na Apple TV 4

S obzirom na apscenciju BBC iPlayera na Apple TV-ima starije generacije, dolazak BBC iPlayera na Apple TV 4 bit će ugodna vijest za UK TV entuzijaste širom svijeta. Sve što trebate deblokirajte i gledajte BBC iPlayer izvan Velike Britanije je Pametan DNS ili VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me