Kako nabaviti BBC iPlayer na Novom Zelandu

Kako nabaviti BBC iPlayer na Novom Zelandu? Keeping Faith, Miranda, Requiem i Creeped Out neke su od najboljih emisija dostupnih na britanskom BBC iPlayeru. Nažalost, ostatak svijeta ne uživa ni u jednom od njih jer je BBC iPlayer ograničen u britanskom gledalištu i geo-blokiran je izvan britanskih granica. Iako je pristup Internetu na Novom Zelandu široko dostupan i gotovo cjelokupno stanovništvo pokriveno je mobilnom širokopojasnom mrežom 3G i 4G, njegovi građani nisu izuzeti od geo-restriktivnih zakona. To bi značilo da Novozelanđani, baš kao i ljudi smješteni u SAD-u, Australiji, Kanadi, Njemačkoj, Francuskoj i Italiji, ne mogu pristupiti BBC iPlayeru ako, naravno, dobiju britansku IP adresu. Dobivanjem novog IP-a lako se upravlja osiguravanjem VPN veze na bilo kojem računalu, Mac-u, PS4, Xboxu, Apple TV-u, Rokuu, Androidu, iPhone-u i FireSticku. Nastavite čitati da biste saznali kako.

Kako nabaviti BBC iPlayer na Novom Zelandu

Kako nabaviti BBC iPlayer na Novom Zelandu

Kako nabaviti BBC iPlayer na Novom Zelandu pomoću VPN-a

Ako pokušate pristupiti BBC iPlayeru s Novog Zelanda, vjerojatno ćete naići na poruku o pogrešci koja vas obavještava da iPlayer nije dostupan tamo gdje se nalazite.BBC iPlayer GeoBlocked

BBC iPlayer zna gdje ste, može otkriti IP adresu s kojom se povezujete. Čim saznaju da nije iz Velike Britanije, ukinuće vam pristup. Dobra vijest je da sve što vam treba je VPN, i moći ćete strujati sadržaj BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu, uključujući Novi Zeland. Nakon povezivanja s VPN-om, veza će se preusmjeriti preko određenog poslužitelja u državi koju odaberete. Nakon toga dodijelit će vam se IP adresa poslužitelja države na koju ste povezani. Ne samo da će vam dati anonimnost na mreži, već će vam pomoći i zaobići geo-ograničenja svih vrsta. Evo kako upotrebljavate VPN da biste deblokirali BBC iPlayer na Novom Zelandu.

  1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  2. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  3. Sada se povežite s UK VPN serverom.
  4. Na kraju, idite na web stranicu BBC iPlayer ili pokrenite iPlayer aplikaciju.
  5. Gledajte BBC iPlayer u Irskoj.

Deblokiran BBC iPlayer

ExpressVPN je broj jedan od najpouzdanijih davatelja VPN usluga na tržištu, a toplo preporučujemo pretplatu na njegove usluge. Iako nije najjeftinije, ono što nudi je vrijedno svakog penija. Osim svoje bogate povijesti zaobilaženja geo ograničenja, ExpressVPN je sposoban održavati vašu sigurnost i privatnost dok ste na mreži. Naš članak možete pročitati na stranici najbolji VPN za Novi Zeland ili provjerite ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Nabavite BBC iPlayer na Novom Zelandu pomoću pametnog DNS-a

Ako iz nekog razloga niste željeli korištenje VPN-a, uvijek možete isprobati Smart DNS proxy. Baš poput VPN-a, pomaže deblokiranju geo ograničenja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Međutim, ono što ne čini, daju iste sigurnosne mjere kao VPN. Pametni DNS proxy omogućuje brže brzine jer se vaši podaci u potpunosti ne kriptiraju u procesu. Ne morate dobiti ni novu IP adresu, ali nekako ćete moći pristupiti blokiranom materijalu. Ovako koristite Smart DNS proxy za dobivanje BBC iPlayera na Novom Zelandu:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
  4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Unlocator je izvrsno društvo. Od vrhunskog korisničkog servisa do njihovog prilagođenog programiranja, gotovo možete zaboraviti na VPN-ove. To je najpouzdanija usluga Smart DNS-a koja jamči zaobilaženje geo-ograničenja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Dakle, ako tražite pametni DNS koji će vam pomoći nabaviti BBC iPlayer na Novom Zelandu, ne tražite dalje nego Unlocator.

Nabavite BBC iPlayer na Novom Zelandu

Jeste li propustili zadnju epizodu Doctor Whoa, jer ste privremeno bili izvan Velike Britanije? Osjećate se kao da želite nadoknaditi najsmješnije bitove iz emisije Graham Norton? Tada nemate drugog izbora nego deblokirati BBC iPlayer. Bez obzira jeste li na Novom Zelandu ili u SAD-u, možete pristupati BBC iPlayeru gdje god se nalazili sve dok koristite VPN ili Smart DNS proxy. Javite nam u odjeljku za komentare ispod koje ste metode odabrali za deblokiranje BBC iPlayera.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me