Kako nabaviti BBC iPlayer u Australiji

Kako nabaviti BBC iPlayer u Australiji? BBC iPlayer je internetska usluga za streaming, kapiranje, televiziju i radio putem BBC-a sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu. Omogućuje vam streaming visokokvalitetnih TV i radio emisija poput Doctor Who, Our Girl i The Chance. Unatoč tome, ono je ograničeno na britansko gledanje, što znači da ga možete gledati samo iz Velike Britanije. Dakle, postoji li neki način oko ovoga?

Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije

Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije

Mogu li ljudi iz Australije, Kanade, SAD-a, Njemačke i Francuske pristupiti BBC iPlayeru? Odgovor je sigurno da. Pomoću VPN-a, sve vrste sadržaja iz cijelog svijeta mogu vam biti na raspolaganju po želji. Možete strujati emisije i filmove BBC iPlayera na PC-u, Mac-u, Androidu i iOS uređajima. Saznajte kako možete deblokirati BBC iPlayer izvan Velike Britanije u ovom vodiču u nastavku.

Kako gledati BBC iPlayer u Australiji pomoću VPN-a

iPlayer zna gdje ste, pa ako se ne možete pribaviti u Velikoj Britaniji, promijenite svoj IP. To je najlakša stvar koju ikad možete učiniti s naprednom tehnologijom kao virtualna privatna mreža. VPN stvara ovaj privatni tunel u koji se prenose svi vaši podaci prije dolaska na Internet. Vaši su podaci šifrirani dok putuju s vašeg uređaja na mrežu putem VPN poslužitelja.

To je prilično cool zapravo samo razmišljanje o svim mogućnostima koje vam može pružiti VPN. Deblokiranje BBC-a Iplayer jedan je od njih. Kao što vidite, dobit ćete sljedeću poruku: “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer GeoBlocked

Vašu trenutnu IP adresu možete zamijeniti britanskom nakon povezivanja s britanskim poslužiteljem, a nudi vam je davatelj VPN usluga. Da vidimo kako vi potražite BBC iPlayer u Australiji: 

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite s UK VPN serverom.
  5. Na kraju, idite na web stranicu BBC iPlayer ili pokrenite iPlayer aplikaciju.
  6. Gledajte BBC iPlayer u Australiji, Novom Zelandu, Indiji ili bilo gdje drugdje izvan Velike Britanije.

Deblokiran BBC iPlayer

Želite li VPN dovoljno dobar da deblokirate BBC iPlayer? Zatim se pretplatite na ExpressVPN. Ovaj davatelj usluga možda nije najjeftiniji, ali je najpouzdaniji. Plaćate da zaštitite svoju privatnost i sigurnost. Oni pružaju snažne performanse i jamče zaobilazeći sve vrste geo-ograničenja širom svijeta. Ako želite ispitati druge mogućnosti, u nastavku će vam dati bolju ideju. Pročitajte naš članak o najbolji VPN za BBC iPlayer također.

Gledajte BBC iPlayer u Australiji koristeći Smart DNS

Kad stigne sezona nagrada, osjećati ćete se loše što ste propustili epizodu A Very English Scandal, kad ste znali da ste mogli nešto učiniti po tom pitanju. Ako vam VPN može donijeti sadržaj za BBC iPlayer, tada biste trebali malo oklijevati. Pretpostavimo da vam VPN – iz nekog razloga – ne uspije – uvijek možete pribjeći Smart DNS proxyju.

Nisu sigurni kao VPN, ali dečaci dobivaju stvari deblokirane. Ono što biste trebali imati na umu jest da će vaš IP ostati isti, a vaši podaci neće biti u potpunosti šifrirani. Dogodit će se da će se vaši podaci koji se odnose na vašu geolokaciju djelomično preusmjeriti, omogućujući vam pristup ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta. Ovako koristite pametni DNS:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
  4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Unlocator može deblokirati preko 200 kanala s bilo kojeg mjesta na svijetu, što ga smatra kvalificiranim Smart DNS proxyjem. Ne morate se brinuti zbog ograničenja, zabrana ili cenzure s Unlocatorom. Još jedna stvar, proxy poslužitelji su brži od VPN-a. Ako cijenite brzinu iznad sigurnosti, tada idite sa pametnim DNS-om, a pod tim mislimo na Unlocator.

Gledajte BBC iPlayer izvan Velike Britanije

Plaćanje UK licence za gledanje sadržaja u Velikoj Britaniji poput BBC Iplayera u inozemstvu nije dovoljno. Zapravo to nije dopušteno. Ograničenja će ostati tamo tko zna koliko dugo. Oni stvarno očekuju od nas da sklopimo ruke i ne učinimo ništa u vezi s tim? Kad su uključeni VPN i Smart DNS, mogli bismo se brinuti o geo ograničenjima. Nabavite BBC jedan i dva, CBeebies i BBC News na svoje ekrane izvan Velike Britanije i emitirajte dalje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me