Kako nabaviti BBC iPlayer u Irskoj

Kako nabaviti BBC iPlayer u Irskoj? Razumijemo geo ograničenja koja uskraćuju pristup BBC iPlayeru iz zemalja izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Ali, čini se smiješnim da stanovnici Republike Irske – koji se nalazi u neposrednoj blizini Ujedinjenog Kraljevstva – ne mogu pristupiti BBC iPlayeru. Dakle, ako nemate UK adresu u Velikoj Britaniji, onda ne možete pristupiti BBC iPlayeru i njegovim prijenosima uživo. Međutim, ovo se ograničenje ne odnosi na Sjevernu Irsku jer zapravo možete gledati BBC iPlayer bez ograničenja. Za bilo gdje drugdje, morat ćete prevariti svoju lokaciju i dobiti adresu u Velikoj Britaniji kako biste pristupili BBC iPlayeru. Sada nastavite čitati da biste saznali kako možete nabaviti BBC iPlayer u Irskoj. 


Kako nabaviti BBC iPlayer u Irskoj

Kako nabaviti BBC iPlayer u Irskoj

Nabavite BBC iPlayer u Irskoj pomoću VPN-a

Kada se pokušate povezati s BBC iPlayerom, web mjesto traži IP adresu s kojom se povezujete. Dakle, ako recimo pokušavate pristupiti web mjestu iz Dublina, BBC neće prikazivati ​​nijedan njegov sadržaj i uskratit će vam pristup. Kao što vidite, dobit ćete sljedeću poruku: “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer GeoBlocked

Međutim, korištenje VPN-a to možete promijeniti. VPN povezuje vaš uređaj s serverom koji se nalazi u Britaniji i na taj način daje IP adrese tog poslužitelja. Nakon povezivanja s britanskim poslužiteljem, dobit ćete britanski IP. S tim novim IP-om moći ćete pristupiti cijelom sadržaju BBC iPlayera. Evo kako upotrebljavate VPN za deblokirajte BBC iPlayer u Irskoj.

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a koji radi s BBC iPlayerom.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite s UK VPN serverom.
  5. Na kraju, idite na web stranicu BBC iPlayer ili pokrenite iPlayer aplikaciju.
  6. Gledajte BBC iPlayer u Irskoj.

Deblokiran BBC iPlayer

ExpressVPN je najbrži i najpouzdaniji pružatelj usluga na tržištu. Ako želite nabaviti BBC iPlayer u Irskoj, toplo preporučujemo da se pretplatite na ovog davatelja VPN usluga. ExpressVPN ima dugu povijest zaobilaženja geo ograničenja i deblokiranja materijala, koji su svi bili uspješni. To nije najjeftinije, ali platili biste za svoju privatnost i sigurnost. Naš članak možete pročitati na stranici najbolji VPN za Irsku ili provjerite ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Nabavite BBC iPlayer s Smart DNS proxyjem

Postoji još jedan način da osim VPN-a nabavite BBC iPlayer u Irskoj i to putem Smart DNS proxyja. Ovaj proxy omogućuje vam pristup web-lokacijama ograničenim na geo kao što su popularni Hulu, Netflix, BeInSports i mnogi drugi preusmjeravanjem prometa potrebnog za određivanje vaše geolokacije. Stoga ćete moći pristupiti web stranici BBC iPlayera iz Irske. Imajte na umu da pametni DNS proxyji ne djeluju na isti način kao VPN-ovi. U stvari, puno su manje učinkovitiji u pogledu sigurnosti. Ne mijenjaju vaš IP i sigurno vam ne kriptiraju promet, što objašnjava zašto su puno brži od VPN-a. Evo kako upotrebljavate Smart DNS za deblokiranje BBC iPlayera u Irskoj,

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
  4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Unlocator je inovativno tehničko rješenje koje vam može pomoći zaobići geografska ograničenja bilo gdje u svijetu. Da biste saznali više o ovoj vrhunskoj DNS usluzi, pogledajte naše informacije Pregled neisključivača. Može otključati preko 200 kanala s bilo kojeg mjesta na svijetu, zbog čega je najbolji Smart DNS proxy. PLus, stvarno dobro funkcionira na svim uređajima.

Gledajte BBC iPlayer u Irskoj

Prilično je očito da se BBC-u ne sviđa ideja globalnog iPlayera i da blokira mnoge njegove usluge u mnogim regijama, uključujući Irsku. Međutim, ovaj udžbenik označava kraj Britanaca koji se hvale svojim ekskluzivnim pristupom uslugama BBC iPlayera. Irci će napokon dobiti svoj dio kolača od uspostavljanja VPN veze. Pomoću tog VPN-a više neće imati problema s pristupom BBC-jevom doktoru iPlayer Doctor Who, Our Girl ili bilo kojoj drugoj emisiji u Irskoj. Javite nam koji je pružatelj VPN usluga omogućio pristup BBC iPlayeru u Irskoj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me