Kako slušati BBC Radio izvan Velike Britanije

Kako slušati BBC Radio izvan Velike Britanije? Jeste li privremeno izvan Velike Britanije i ne možete se voziti unaokolo bez radija BBC iPlayer u pozadini? Želite li Newsdaye slušati vijesti uživo iz cijelog svijeta i slušati zvuk 1Xtra, neprekidno dok ste u inozemstvu? Pa, imate dvije mogućnosti, VPN ili Smart DNS proxy. “Možete slušati većinu naših radio i uživo sadržaja na radiju BBC iPlayer ili BBC Zvuči s bilo kojeg mjesta na svijetu”, kaže BBC na pitanje o prekomorskom streamingu. Ali mi smo tu da kažemo da sav (ne većinu) sadržaj BBC iPlayer radija možete slušati izvan Velike Britanije bilo putem VPN-a ili Smart DNS-a. Čitajte dalje kako biste saznali kako do toga dolazi.


Kako slušati BBC radio izvan Velike Britanije

Kako slušati BBC radio izvan Velike Britanije

Kako slušati BBC Radio izvan Velike Britanije pomoću VPN-a

Kad je u pitanju međunarodno emitiranje, BBC iPlayer radio je put naprijed. Ukoliko ga nemate u inozemstvu, može biti vrlo razočaravajuće, pogotovo kada Britsih expats želi objasniti svoje činjenice i prenijeti kvalitetnu glazbu. Zbog toga je pronalazak BBC radio alternative u inozemstvu izuzetno izazovan. BBC pojašnjava slučaj s međunarodnim pristupom rekavši: „Ponekad možda nećemo moći napraviti određeni sadržaj dostupnim izvan Velike Britanije. Na primjer, iz razloga prava možda nećemo biti u mogućnosti emitirati određene sportske izvještaje izvan Velike Britanije. Glazbeni sadržaj također može biti ograničen na područje Britanije iz prava. ” BBC iPlayer GeoBlockedOva je situacija, međutim, reverzibilna s virtualnom privatnom mrežom instaliranom na vašem streaming uređaju. Slijedite dolje navedene upute da biste saznali kako s VPN-om možete slušati BBC radio izvan Velike Britanije:

  1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  2. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  3. Sada se povežite s UK VPN serverom. Ovo će vam dati Britanska IP adresa.
  4. Na kraju, idite na web stranicu BBC iPlayer ili pokrenite iPlayer aplikaciju.
  5. Slušajte sve radio stanice iPlayer BBC-a gdje god se nalazili.

Deblokiran BBC iPlayer

Budući da je deblokiranje BBC radija velika stvar, trebat će vam jedno veliko VPN da bi BBC radio radio izvan Velike Britanije. Iz tog razloga, preporučujemo da se pretplatite ExpressVPN. Njihove usluge su besprijekorne, a rezultati su zagarantovani. Privatnost i sigurnost ovog pružatelja usluga visoko cijene zbog čega se korisnici osjećaju sigurno i sigurno. U donjoj tablici predstavljeni su drugi davatelji usluga koje možete odabrati da bi vam pomogli u deblokadi BBC radija u inozemstvu.

Kako slušati BBC radio u inozemstvu koristeći pametni DNS

Kad BBC ograniči prijenos uživo putem UK-a, čut ćete poruku koja govori Sadržaj je nedostupan zbog tehničkih ili pravnih razloga “. Ako je program na zahtjev ograničen, neće postojati gumb za reprodukciju, a pojavit će se poruka “Nije dostupno”. Međutim, ako bi korisnici izvan Velike Britanije upotrebljavali Smart DNS, ne bi morali čuti nijednu od ovih poruka. Iako Smart DNS ne djeluje na isti način kao VPN, može deblokirati geo-ograničenja koja su nametnuta za web mjesta, kanale i usluge. To također ovisi o vrsti pametnog DNS-a koji koriste. Uz to, pogledajte, kako korisnici mogu pametnim DNS-om slušati BBC radio izvan Velike Britanije:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
  4. Prenesite svoju omiljenu glazbu i vijesti izvan Velike Britanije na BBC radiju.

Da biste se korak približili BBC radiju izvan Velike Britanije, prijavite se sa Unlocator.  Riječ je o Smart DNS proxyju koji od kupaca nije dobio samo dobre povratne informacije. Pruža velike usluge velikim brzinama i ispunjava zahtjeve. Uz to, svojim kupcima nudi besplatno 7-dnevno besplatno probno razdoblje u slučaju da još nisu bili sigurni da su se obavezali.

Slušajte BBC iPlayer Radio Overseas

Ne propustite vijesti o sportu, poslu i zabavi ili sve sudionike na svjetskim događajima dok ste u inozemstvu. Omilite glazbu s radija BBC iPlayer dok odmarate izvan Velike Britanije putem VPN-a ili Smart DNS-a. Ako vam je TV najveća briga, provjerite kako to učiniti gledajte BBC iPlayer izvan Velike Britanije i najbolji VPN za BBC iPlayer. Sretan streaming!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me