Legjobb VPN a BBC iPlayer számára 2020-ban

A BBC iPlayer egy ingyenes, angol nyelvű streaming szolgáltatás, legismertebb olyan műsorokról, mint a EastEnders, az Ordinary Lies, a MOTD és a The Missing. Sajnos, A brit emigráció lakóhely Ausztráliában, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és Kanadában, meg fogja találni a BBC iPlayer-t geo-blokkolt az Egyesült Királyság határain kívül. Ne aggódjon, mégis lehetséges a BBC iPlayer külföldi vásárlása virtuális magánhálózat segítségével. Ez az áttekintés áttekintést nyújt néhányról legjobb VPN szolgáltatások használhatsz nézni a BBC iPlayer-t külföldön.


A legjobb BBC iPlayer VPN

A legjobb BBC iPlayer VPN

BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívüli földrajzi helymeghatározási hiba

Ha élő közvetítést vagy felzárkóztató csatornát próbál meg küldeni a BBC iPlayer-en, akkor a következő geo-hibákat kapja.

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

BBC iPlayer GeoBlocked

A megfelelő VPN kiválasztása a BBC iPlayer számára kissé félelmetes lehet, ha nem tudja, mit kell keresnie. Ebben az áttekintésben részletesebben elemzem a legfontosabb VPN-ket, amelyeket felhasználhat a munkához.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer külföldön a VPN használatát??

A csak az Egyesült Királyságban működő webhelyek, alkalmazások és csatornák feloldásának teljes folyamata az Egyesült Királyság IP-címének külföldön történő megszerzésén alapul. Ha feliratkozik a fentiek által javasolt legfontosabb VPN-ekre, akkor ezt megteheti. Így szerezhet be VPN segítségével a BBC iPlayer-t bárhol a világon. Íme, amit tettem:

 1. Bejelentkeztem egy olyan VPN-hez, amely valójában a BBC iPlayer-rel működik, és hogy a VPN ExpressVPN.
 2. Ezután letöltöttem és telepítettem a VPN alkalmazást a telefonomra (minden más eszköz jól működik)
 3. Az alkalmazás elindítása után csatlakoztam egy brit VPN szerverhez.
 4. Miután létrejött a VPN-kapcsolat, úgy tűnt, hogy az Egyesült Királyságban böngészem az internetet.
 5. Hozzá tudtam férni a BBC iPlayerhez, a Now TV-hez, a Sky-hez vagy bármely más, az Egyesült Államokból, Írországból, Ausztráliából, NZ-ből vagy más tengerentúli földrajzi korlátozású brit csatornához..

BBC iPlayer feloldva

A legjobb VPN a BBC iPlayer számára – egy pillanat alatt

Lehet, hogy el kell olvasnia a VPN-funkció és az üzemeltetési folyamat részleteit – azaz ha már tudja. Ebben az esetben koncentráljon a legjobb VPN-szolgáltatók alábbi listájára. Összegeztük őket, és besoroltuk őket a legjobb BBC iPlayer VPN-knek.

ExpressVPN

A BBC iPlayer feloldásához szilárd és jó hírű VPN szükséges. Számos ingyenes VPN kínál, amelyek feloldják a BBC feloldását, ám ezekben nem szabad megbízni. A tesztek ezt bebizonyították ExpressVPN az a legjobb VPN szolgáltatás mert a regionális korlátozások megkerülése. Igen, képes leszel rá közvetítheti a BBC iPlayer tartalmát az Egyesült Királyságon kívül. A legszembetűnőbb aspektusait itt találja:

 • Blokkok eltávolítása az Egyesült Királyság összes tengerentúli csatornáján. BBC, my5, Channel 4, ITV, Sky GO, BT Sport, stb..
 • Barátságos szoftver biztosítása a Android, Linux, Windows, Mac, és iOS
 • lehetővé teszi akár 3 egyidejű VPN kapcsolat.
 • segítőkész, 24 órás támogatási csoport
 • betartja a 30 napos pénzgarancia-politikát.

NordVPN

NordVPN a székhelye Panamában van, ami azt jelenti, hogy nincs lehetősége arra, hogy a kormányok megőrizzék a felhasználók böngészési rekordjait. Az országra nem vonatkoznak semmiféle megtartási törvény. A Nord társasága megvédi a felhasználói naplókat, ha azokat tárolják, és nincs, amit kérés esetén be kell nyújtaniuk. A szolgáltatás emellett akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy egyszerre hat eszközön is feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását.

Lopakodó biztonsági funkciói a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatók tulajdonságait tükrözik. Ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége kizárólag a NordVPN számára lehetséges. A dupla-hop VPN szolgáltatás a forgalmat átirányítja egy szerver helyett két szerveren. Ez nem csak növeli a biztonsági szintet, hanem megnehezíti bárki nyomon követését. A naplózás nélküli házirend szintén aktív, és egyértelműen kijelenti, hogy semmilyen felhasználói naplót nem tartanak fenn. Böngészhet az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene, mert története rossz kezekbe kerül, vagy pedig elsősorban rögzítésre kerül.

BulletVPN

Ez egy másik legfontosabb VPN-szolgáltató, amelyet használhat a BBC iPlayer Egyesült Királyságon kívüli nézéséhez. BulletVPN kínál a felhasználók számára a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. A BulletVPN alkalmazást telepítheti a PC-re, Mac-re, Android-ra, iPhone-ra, iPad-re vagy FireStick-re. Az intelligens DNS-proxy szolgáltatás akkor is elérhető, ha földrajzilag blokkolt tartalmat szeretne streamálni olyan eszközökön, amelyek natív módon nem támogatják a VPN-t.

A BulletVPN nagyon tisztességes sebességeket és szolgáltatásokat kínál. a 5 csillagos ügyfélszolgálat A csapat nem hagy megválaszolatlan kérdést. A videó lemaradásának bármilyen formájának elkerülése érdekében olyan VPN-re van szüksége, mint a BulletVPN. Val vel VPN protokollok mint például a PPTP, az OpenVPN, az L2TP / IPSec és az IKEv2, garantált az online biztonság. Ily módon a BBC tartalma nagy teljesítményű és biztonsági szinteken is elérhető. Az korlátlan sávszélesség Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha streaming, különösen, ha ez olyan jelentős streaming szolgáltatás, mint a BBC.

SurfShark

Surfshark jellemzői egy nagyon minimalista, könnyen kezelhető felület, amely ideális kezdőknek és magánszemélyeknek, túl sok műszaki ismeretek nélkül. Az ügyfél nagyon egyszerű és mentes minden felesleges menükből és gombokból. Mi több, a VPN lehetővé teszi korlátlan párhuzamos kapcsolatok egy fiókonként. Ez azt jelenti, hogy megvédheti az összes otthoni készüléket, és megoszthatja a VPN-kapcsolatot barátaival és családtagjaival. Annak ellenére, hogy új, ez a VPN számos hasznos funkcióval rendelkezik.

Ehhez a VPN-hez tartozik lágy gyors kiszolgálók a világ minden tájáról és egy kiemelkedő támogató csapat ami éjjel-nappal jelen van, hogy megoldja a problémáit. Sőt, egy a szigorú bejelentkezési szabályok és ölési kapcsoló hogy biztosítsa a böngészési tevékenységeket, ha hirtelen kapcsolat megszakad. A cseresznye tetejéhez a SurfShark rendelkezik egy 30 napos készpénz-visszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy átveheti a VPN-t egy tesztvezetésen keresztül, és visszatérítheti pénzét, ha az nem felel meg az elvárásainak. Annak ellenére, hogy nagyon kételkedik abban, hogy mivel ez a VPN nagyon jól működik a BBC iPlayer-rel, de soha nem tudhatod, milyen jogosultságokat várhat a felhasználó egy VPN-szolgáltatótól..

IPVanish

IPVanish a magas szerversebesség hatalmas követõkkel jutalmazták őket. Ezek a sebességek elengedhetetlenek olyan tartalmak streamingjéhez, mint a hírek, élő közvetítések, sportesemények a BBC iPlayer-ből. Ezenkívül a szolgáltató szerversebessége megkönnyíti a letöltési sebességet, függetlenül az óriási streaming szolgáltatás szigorú biztonságától. A felhasználóbarát és könnyen használható szoftver nagyon élvezetes. Támogatja a leggyakrabban használt platformokat is, mint például a Windows, Mac, iOS, Android és Linux.

A társaság több mint 100-ban működik 850 szerver elterjedt több mint 60 országban. Az intelligens elosztásnak köszönhetően a felhasználók könnyen kapcsolódhatnak egyik szerverükhöz. Ez a szolgáltatás nem rögzíti vagy tárolja a felhasználók böngészési előzményeit. Ez egyértelmű a sajátjukban nem naplózási politika. A biztonság szempontjából az IPVanish a következő PPTP, L2TP és OpenVPN protokollokat kínálja 256 bites AES titkosítással a biztonság garantálása érdekében. A szolgáltatótól az eltér, hogy csak kínál 7 szabad nap használatát, hogy az ügyfelek eldöntsék, kívánják-e ezt a szolgáltatást vagy sem.

VyprVPN

A szolgáltató székhelye Svájcban található. Az IP-címet egy másikhoz való csatlakoztatással kell cserélnie 70+ világszerte működő szerver. A VyprVPN előfizetőknek több brit VPN szervert kínál, amelyek felhasználhatók a különféle brit csatornák és webhelyek feloldására külföldön. Korlátlan letöltés / streaming fontos azok számára, akik szeretnék megkerülni a helyalapú blokkokat és nézheti kedvenc TV-műsorait vagy filmeit. Az adatvédelem szintje növekszik a VyprVPN streaming közben.

A VyprVPN nem kínál visszatérítési irányelvet. Van nekik 3 napos ingyenes próbaverzió hogy jobb képet kapjanak a teljesítményről és a sebességről. Két tervük van. Az alapterv, amely akár három kapcsolatot is lehetővé tesz, és a prémium terv, amely akár öt kapcsolatot is lehetővé tesz.

Az intelligens DNS-proxy alternatívája a BBC iPlayer számára

Ha a fenti négy VPN egyike sem vonta fel a figyelmét, akkor okos DNS lehet. Az intelligens DNS-proxy szintén szokott eszköz feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyek blokkolását mint BBC iPlayer. felhasználók az Egyesült Királyságon kívül profitálhat a szolgáltatásaiból a gyors feloldó tevékenységeikért.

Itt van minden, amit tudnia kell:

 • Nagyon kompatibilis; tudsz folyam BBC iPlayer iPhone, Mac, PS3 / PS4, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast esetén, és Xbox.
 • Az IP-címed változatlan marad.
 • Az internetes forgalom érintetlen és titkosítatlan marad.
 • Ha az Internet szolgáltatója használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, az intelligens DNS nem fog működni.
 • Nincs névtelenség látható IP-címmel.

Ha vonzza ezeket a funkciókat, javasoljuk, hogy adja meg Unlocator egy lövés. A társaság ingyenes 7 napos próbaidőszakot kínál határozatlan emberek számára. Ezenkívül támogatja a BBC, ITV, Sky Go, Now TV, és más brit csatornák.

A legjobb BBC iPlayer VPN 2020-ban

Ha olyan VPN szolgáltatót keres, amely garantálja a hozzáférést BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül, fejjel tovább ExpressVPN. Abban az esetben, ha meg akarja próbálni egy másik módszert feloldja a geo-blokkolt tartalom blokkolását külföldön, bármikor használhatja a Intelligens DNS helyette. De. mit gondolsz? Mit akarsz? Néhányan valószínűleg megfelelőnek találja az intelligens DNS-t, míg mások biztonságban érezhetik magukat a VPN-előfizetéssel. Melyiket részesíti előnyben? Értesítsen minket a megjegyzések elhagyásával.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map