Najbolji VPN za BBC iPlayer u 2020. recenziji

BBC iPlayer je besplatna usluga streaminga u Velikoj Britaniji, najpoznatija po emisijama poput EastEndersa, Običnih laži, MOTD-a i nestalih. Nažalost, Britanski emigranti s prebivalištem u Australija, Španjolska, SAD ili Kanada, naći će BBC iPlayer geo-blokiran izvan granica Velike Britanije. Ne brinite, međutim, još uvijek je moguće nabaviti BBC iPlayer u inozemstvo uz pomoć virtualne privatne mreže. Ovaj pregled će vam dati pogled na neke od najbolje VPN usluge možete koristiti za gledajte BBC iPlayer u inozemstvu.


Najbolji BBC iPlayer VPN

Najbolji BBC iPlayer VPN

BBC iPlayer izvan greške Geolocation u Velikoj Britaniji

Pokušate li uživo prenositi TV emisiju uživo ili preko TV iPlayera u inozemstvu, umjesto toga dobijate sljedeće geo-pogreške.

“BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “

“BBC iPlayer programi dostupni su samo za reprodukciju u Velikoj Britaniji.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Odabir pravog VPN-a za BBC iPlayer može biti pomalo zastrašujući ako ne znate što tražiti. U ovom ćemo pregledu detaljno analizirati glavne VPN-ove koje možete koristiti za posao.

Kako gledati BBC iPlayer u inozemstvu koristeći VPN?

Čitav proces deblokiranja web lokacija, aplikacija i kanala koji su samo u Velikoj Britaniji vrti se oko stjecanja britanske IP adrese u inozemstvu. Ako se prijavite na neki od najboljih preporučenih VPN-ova koje smo gore naveli, moći ćete učiniti upravo to. Evo kako možete nabaviti BBC iPlayer bilo gdje u svijetu uz pomoć VPN-a. Evo što sam učinio:

 1. Prijavio sam se s VPN-om koji zapravo radi s BBC iPlayerom, a taj VPN je ExpressVPN.
 2. Zatim sam preuzeo i instalirao VPN aplikaciju na svoj telefon (bilo koji drugi uređaj funkcionirat će sasvim u redu)
 3. Nakon pokretanja aplikacije, povezao sam se s VPN serverom u Velikoj Britaniji.
 4. Nakon uspostavljanja VPN veze, činilo mi se da pregledavam web iz Ujedinjenog Kraljevstva.
 5. Bio sam u mogućnosti pristupiti BBC iPlayeru, Now TV-u, Skyu ili bilo kojem drugom britanskom geografski ograničenom kanalu iz SAD-a, Irske, Australije, NZ ili bilo kojeg drugog mjesta u inozemstvu..

Deblokiran BBC iPlayer

Najbolji VPN za BBC iPlayer – Ukratko

Možda ćete trebati pročitati detalje VPN funkcije i procesa rada – to je ako ste toga već svjesni. Ako je to slučaj, usredotočite se na popis najboljih pružatelja VPN-a u nastavku. Zbrojili smo ih za vas i svrstali ih u najbolje BBC iPlayer VPN-ove.

ExpressVPN

Čvrsta i ugledna VPN potrebna je u slučaju deblokiranja BBC iPlayera. Postoji mnogo besplatnih VPN-a koji nude deblokiranje BBC-ja, ali ne treba im vjerovati. Testiranja su to dokazala ExpressVPN je najbolja VPN usluga za zaobilazeći regionalna ograničenja. Da, moći ćete strujanje sadržaja BBC iPlayera izvan Velike Britanije. Ovdje ćete pronaći neke od njegovih najistaknutijih aspekata:

 • Uklanjanje blokova na svim britanskim kanalima u inozemstvu. BBC, my5, Channel 4, ITV, Sky GO, BT Sport, itd.
 • Pružanje prijateljskog softvera za uređaje sa Android, Linux, Windows, Mac, i iOS
 • dopušta do 3 istodobne VPN veze.
 • korisni tim za podršku 24 sata dnevno
 • pridržava se pravila jamstva novca od 30 dana.

NordVPN

NordVPN-a sjedište ima u Panami, što znači da ne postoji mogućnost da vlade zadrže zapise o pregledavanju korisnika. U zemlji se ne primjenjuju zakoni o zadržavanju. Nordova tvrtka štiti dnevnike korisnika ako se čuvaju i nemaju što poslati ako ih zatraže. Također, usluga omogućuje do 6 istodobnih veza. To znači da možete otključati BBC iPlayer na 6 uređaja istovremeno.

Njegove sigurnosne značajke odražavaju one vrhunskih VPN pružatelja usluga. Većina ovih značajki ekskluzivna je za NordVPN. Značajka dvostrukog skoka VPN preusmjerava promet kroz dva poslužitelja umjesto samo jednog. To ne samo što povećava razinu sigurnosti, već i otežava svima da vas pronađu. Politika bez zapisnika je također aktivna i jasno se navodi da se ne čuvaju nikakvi korisnički dnevnici. Možete pregledavati web bez brige hoće li vaša povijest pasti u pogrešne ruke ili se uopće ne evidentirati.

BulletVPN

Ovo je još jedan od najboljih pružatelja VPN usluga koji možete koristiti za gledanje BBC iPlayera izvan Velike Britanije. BulletVPN nudi korisnicima a 30-dnevna garancija povrata novca. Aplikaciju BulletVPN možete instalirati na PC, Mac, Android, iPhone, iPad ili FireStick. Značajka pametnog DNS proxyja dostupna je i u slučaju ako želite strujati geo blokirani sadržaj na uređajima koji izvorno ne podržavaju VPN.

BulletVPN nudi prilično pristojne brzine i usluge. svoj Služba za korisnike s 5 zvjezdica tim ne ostavlja pitanje bez odgovora. Da biste izbjegli bilo kakav oblik zaostajanja videozapisa, trebat će vam VPN poput BulletVPN. S VPN protokoli kao što su PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2, vaša internetska sigurnost je zagarantovana. Na taj ćete način moći strujati BBC-jevim sadržajem visoke stope performansi i razine sigurnosti. neograničena propusnost značajka je korisna kod strujanja, posebno kada je glavna usluga struje poput BBC-a.

SurfShark

Surfshark ima vrlo minimalistički značaj, jednostavno sučelje, što je idealno za početnike i pojedince bez previše tehničkog znanja. Klijent je prilično jasan i lišen nepotrebnih izbornika i gumba. Štoviše, VPN dopušta neograničene istodobne veze po jednom računu. To znači da možete zaštititi sve uređaje kod kuće i dijeliti svoju VPN vezu s prijateljima i članovima obitelji. Iako je novi, ovaj VPN dolazi s puno korisnih značajki.

Uz ovaj VPN dolazi blistavi brzi serveri širom svijeta i an izvanredan tim za podršku koji su prisutni svakodnevno kako bi riješili vaše probleme. Štoviše, nudi a stroga politika bez prijave i prekidač za ukidanje kako biste osigurali svoje aktivnosti pregledavanja ako dođe do naglog prekida veze. Da biste dodali trešnji na vrhu, SurfShark ima 30-dnevna garancija povrata novca, što znači da možete uzeti testnu VPN putem testne vožnje i dobiti svoj novac ako ne ispuni vaša očekivanja. Iako vrlo sumnjam da budući da ovaj VPN prilično dobro funkcionira s BBC iPlayerom, ali nikad ne znate koje privilegije korisnik može očekivati ​​od VPN pružatelja usluga.

IPVanish

IPVanish-a velike brzine poslužitelja nagrađeni su ogromnom bazom sljedbenika. Te su brzine ključne za streaming sadržaja poput vijesti, prijenosa uživo, sportskih događaja s BBC iPlayera. Uz to, brzine poslužitelja ovog dobavljača olakšavaju brzinu preuzimanja bez obzira na čvrstu sigurnost koju postavlja velika usluga usluge strujanja. Jednostavan softver i jednostavan za korištenje softver je prilično ugodan. Također podržava najčešće korištene platforme poput Windows, Mac, iOS, Android i Linux.

Tvrtka vodi više od 850 servera raspoređenih u preko 60 zemalja. Korisnici se mogu lako povezati s jednim od svojih poslužitelja zahvaljujući pametnoj distribuciji. Nijedna povijest pregledavanja korisnika neće biti zabilježena ili pohranjena u ovoj usluzi. To je jasno u njihovim politika bez zapisnika. Što se tiče sigurnosti, IPVanish nudi sljedeće protokole PPTP, L2TP i OpenVPN s 256-bitnom AES enkripcijom kako bi se osigurala sigurnost. Ono što se razlikuje od ovog pružatelja usluga je da on nudi samo onu 7 slobodnih dana upotrebe, tako da kupci mogu odlučiti žele li ili žele ovu uslugu.

VyprVPN

Ovaj davatelj usluga ima sjedište u Švicarskoj. Vašu IP adresu možete zamijeniti drugom s povezivanjem s jednom od njenih 70+ svjetskih poslužitelja. VyprVPN nudi pretplatnicima više britanskih VPN servera koji se mogu koristiti za deblokiranje različitih UK kanala i web stranica u inozemstvu. Neograničeno preuzimanje / strujanje važno je onima koji to žele zaobići blokove koji se temelje na lokaciji i gledaju njihove omiljene TV emisije ili filmove. Razine privatnosti povećavaju se upotrebom VyprVPN prilikom strujanja.

VyprVPN ne nudi pravila o povratu novca. Oni imaju trodnevno besplatno probno razdoblje da biste stekli bolju predstavu o performansama i brzini. Imaju dva plana. Osnovni plan, koji omogućava do tri veze, i premium plan, koji omogućuje do pet veza.

Smart DNS proxy alternativa za BBC iPlayer

U slučaju da nitko od četiri navedena VPN-a nije privukao vašu pažnju, pametni DNS mogao bi uspjeti. Smart DNS proxy je također alat koji se koristi deblokirajte web lokacije sa ograničenom geološkom oznakom Kao BBC iPlayer. Korisnici izvan Velike Britanije mogu imati koristi od njegovih usluga za svoje brze aktivnosti deblokiranja.

Evo svega što morate biti svjesni:

 • Ima visoku razinu kompatibilnosti; možeš potok BBC iPlayer na iPhone, Mac, PS3 / PS4, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, i Xbox.
 • Vaša IP adresa ostaje ista.
 • Internet promet ostaje netaknut i nešifriran.
 • Ako koristi vaš davatelj internetskih usluga transparentni punomoćnici ili DNS otmica, pametni DNS neće raditi za vas.
 • Bez anonimnosti s vidljivom IP adresom.

Ako su vas privukle te značajke, preporučujemo vam da date Unlocator pucanj. Tvrtka nudi besplatno 7-dnevno probno razdoblje za neodlučne ljude. Također, podržava deblokiranje sustava BBC, ITV, Sky Go, Now TV, i drugim UK kanalima.

Najbolji BBC iPlayer VPN-a u 2020. godini

Ako tražite dobavljača VPN-a koji jamči pristup BBC iPlayer izvan Velike Britanije, nadji na ExpressVPN. U slučaju da želite isprobati drugu metodu deblokiranje geo-blokiranog sadržaja u inozemstvu, uvijek možete iskoristiti a Pametan DNS umjesto toga. Ali. što misliš? Što želite? Neki od vas možda smatraju Smart DNS prikladnim fitnesom, dok bi se drugi mogli osjećati sigurno uz pretplatu putem VPN-a. Koji ti je draži? Javite nam ispuštanjem komentara.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map