A BitCoint elfogadó VPN-k listája

A bitcoinok és más kriptovaluták valóban sokat változnak abban, hogy hogyan kezeljük kifizetéseinket. A technológia lehetővé tette az emberek számára, hogy nagyobb átláthatóságot kapjanak a fizetésük kezelésében. A kriptovaluta sokkal kényelmesebbé tette & költséghatékony nemzetközi tranzakciók elvégzésére. A bitcoinok használata rendkívül kedvezően fogadott, különösen a technológiai világban, és ez a szolgáltatás széles skáláját eredményezi annak érdekében, hogy fizetési módként elfogadják őket. Ugyanebben a szellemben számos VPN-szolgáltatás azon dolgozott, hogy a szolgáltatásaik bitcoinokat fogadjanak el, és számos jó okból.


A BitCoint elfogadó VPN-k listája

A BitCoint elfogadó VPN-k listája

Bitcoin névtelen VPN kifizetésekhez

Az egyik legnagyobb ok, amiért ésszerű fizetni a VPN-előfizetésért a bitcoin segítségével, az, hogy anonim marad. A legtöbb ember hajlamos azt feltételezni, hogy egyszerűen a bitcoinok fizetéssel történő felhasználásával nehéz lesz bármilyen tranzakciót visszakeresni Önre. Ez nem teljesen igaz, mivel a pénztárcájából származó tranzakciók olyan nyomot hagynak, amely valószínűleg felfedi az Ön személyazonosságát. A teljes névtelenség biztosítása érdekében kissé okosabban kell tennie a dolgokat. Legfontosabb javaslataink az lenne, ha létrehoznánk egy álnevet, amelyet használni szeretnénk a Bitcoin-fiókjával, és biztosítanunk kell azt is, hogy a pénztárca és a bankszámlája között ne legyen kapcsolat.

Ha mindent megtett, és továbbra is fizet a bitcoinokon keresztül, akkor a VPN-szolgáltatásnak nem kell pontos személyes adatait rögzítenie rólad, ezáltal újabb szilárd biztonsági réteget ad hozzá az összes online élményhez. A bitcoinokon keresztül történő kifizetések szintén sokkal kevésbé valószínű, hogy a hackerek és a csalók elfogják a hitelkártya-adatait, mivel az alkalmazott technológia éppen ennél sokkal biztonságosabb..

VPN kiválasztása a Bitcoin Payments számára

Mivel egyre több ember folytatja a bitcoinok biztonságának vagy a beruházásoknak a felhasználását, a szolgáltatók egyre inkább látják, mennyire szükséges számukra alkalmazkodni a fejlődő környezethez. Ezért számos növekedésorientált VPN-szolgáltatás egyértelművé teszi, hogy szolgáltatásaik sokféle fizetési módot támogatnak, és a Bitcoine-kat ritkán hagyják ki ebből a listából..

Annak érdekében, hogy meghatározzuk, melyik szolgáltatás képes bitcoinjainak kezelésére anélkül, hogy személyazonossága veszélybe kerülne, összeállítottuk azon szolgáltatók listáját, amelyek alkalmazkodtak az Önökbe, és számíthatnak rá, így Önnek nem kell egyedül tennie a keresést. Megpróbáltuk kiemelni néhány egyéb funkciót is, amelyek miatt a feliratkozási lehetőségek közül a legjobbat teheti számukra. Vessen egy pillantást a Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyek elfogadják a bitcoineket:

 • ExpressVPN   
 • CyberGhost VPN
 • BulletVPN
 • NordVPN
 • IPVanish
 • PrivateInternetAccess

A legjobb VPN-k, amelyek elfogadják a bitcoineket

Korábban ismertettük a legjobb VPN-ket, amelyeket a Bitcoinhoz használhat. Itt állnak a legfontosabb válogatások:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN-t 2009-ben alapították a Brit Virgin-szigeteken, és célja az volt, hogy VPN-szolgáltatóvá váljon az online biztonság legjobb védelme érdekében. Az alapítók gondoskodtak arról, hogy a társaságot olyan régióban hozzák létre, ahol nincs adatszabályozó hatóságok befolyása, és ez lehetővé tette számukra, hogy ügyfeleik számára megbízható nulla-naplózási politikát ígérjenek. A szolgáltatás 256 bites AES titkosításra is támaszkodik, amely a legjobban működik az OpenVPN protokollal, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy az L2TP / IPSec, PPTP vagy mind az IKEv1, mind az IKEv2 alternatívákat kínálják alternatívákként, a tervezett felhasználástól függően..

Az ExpressVPN-nek kb. 2000 szervere van a neve, amely lehetővé teszi az előfizetők számára a webhelyek és csatornák széles skálájához való hozzáférést a világ minden tájáról. A szolgáltatás a fizetési lehetőségek széles skáláját is támogatja, a Bitcoin-tól a Paypal, Visa, Mastercard, Webmoney-ig és egy csomó más ismert fizetési szolgáltatásig. A szolgáltatónak számos lopakodó kiszolgálója is van a csatlakozáshoz & biztonság az erősen cenzúrázott országokban, olyan funkciók, mint a megosztott alagút és a nulla ismeretű DNS, valamint akár három egyidejű kapcsolat kapacitása egy fiók alatt. További részletekért, valamint arról, hogy mit kell fizetnie az előfizetésért, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. BulletVPN

Ez az észtországi alapú szolgáltatás az egyik legjobb választás, amellyel elindulhatott, különösen, ha olyan szolgáltatót keres, aki nem csökkenti annyira a sebességét. A szolgáltatás növekvő jelenléte körülbelül 22 országban van, és az ExpressVPN-hez hasonlóan akár háromszoros csatlakozást is lehetővé tesz egy fiók alatt. Biztonsági szempontból a szolgáltatás a szokásos 256 bites AES titkosítást kínálja, és nem korlátozza a sávszélesség-használatot, a szerverkapcsolókat vagy a sebességet azokon, akik a szolgáltatásra támaszkodnak..

A BulletVPN lehetővé teszi az előfizetésedért a fizetést a Bitcoins-en, az ismert hitelkártya-társaságokon vagy a PayPalon keresztül, és van egy VPN-kliense, amely szintén elég jól beállítva. A VPN alkalmazás verziói elérhetőek Windows, iOS, PayPal és Linux rendszerekhez, és mindegyik egyszerűen használható és navigálható. A szolgáltatás feloldja a Netflix blokkolását, és intelligens DNS szolgáltatást is kínál a földrajzi korlátozások megkerülésére. Az ügyfélszolgálat mindig is elérhető, e-mailben vagy élő csevegéssel elérhető. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mit nyerhet e szolgáltatótól, tekintse meg a BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

Véleményünk szerint valóban nincs olyan szolgáltatás, amely ilyen széles körű szolgáltatást kínálna, összehasonlítva azzal, amit a NordVPN-től kap. A szolgáltatónak több mint 4000 szervere van szétszórva több mint 60 országban, ami azt jelenti, hogy a földrajzilag blokkolt webhelyek és csatornák köre, amellyel hozzáférhet a szolgáltatáson keresztül, csak óriási. Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolat létesítésével annyi Internet-kompatibilis eszközt képes megvédeni, amennyit csak akar.

A NordVPN előfizetésért fizethet készpénzzel, PayPal-nal, Bitcoin-okkal vagy hitelkártyákkal, a támogatás az olyan alkalmazásokhoz is elérhető, mint például a Google Play vagy az iTunes. A NordVPN egy robusztus VPN-szolgáltató, amely biztosítja az adatok privát és biztonságos megőrzését online állapotban. Ennek szigorú nulla naplózási politikájának, egy automatikus megszakító kapcsolónak köszönhetően, amely leállítja a kapcsolatot, ha a VPN sérül, a DNS szivárgás elleni védelem A DNS-kiszolgálók nem titkosított lekérdezéseket küldenek a VPN-alagúton kívül, a Tor pedig a VPN-támogatáson keresztül támogatja az online anonimitást. Szerverei jól vannak optimalizálva a streaming, torrent és letöltési igények kielégítésére, és támogatást nyújtanak a P2P fájlmegosztáshoz is. Ha többet szeretne tudni ezekről és más funkciókról, tekintse meg a NordVPN áttekintést.

Következtetés a legjobb VPN-kről, amelyek elfogadják a bitcoineket

A Bitcoin vagy bármilyen más típusú kriptovaluta használata az, hogy bármilyen szolgáltatásért fizetni sok szempontból sokkal kényelmesebb, mint a pénz használata. Ez az oka annak, hogy még a VPN-ek is alkalmazkodjanak ahhoz, hogy ügyfeleiknek joguk legyen anonimnak maradni, még akkor is, ha szolgáltatásaikat használják..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map