A legjobb alternatívák a Bitcoin számára 2020-ban

Melyek a legjobb alternatívák a Bitcoin számára? Melyik kriptovalutában lehet a legjobb befektetni 2020-ban? Nem vitatható, hogy a kriptovaluták hosszú utat tették meg a Bitcoin elindítása óta. Naponta új technológiák fejlesztésével és robusztusabb biztonsági funkciókkal való ellátásában nem hiányzik a befektetési lehetőségek közül. Egy ilyen sokféle alternatívával azonban kissé zavaró lehet megérteni, hová kell pénzt tenni. Itt található a legjobb Bitcoin-csereprogramok listája, népszerűségük és piaci teljesítményük alapján.

Legjobb alternatívák a Bitcoin számára

Legjobb alternatívák a Bitcoin számára

Legjobb Bitcoin-alternatívák

Bár a Bicoin bizonyosan a kriptovaluta legnépszerűbb formája, ez nem az egyetlen. Rengeteg más digitális valuta van, amelyekkel az emberek kereskedelmet folytatnak. Itt a legjobb ezek közül.

Ethereum

Ha van olyan kriptovaluta, amely közel áll a Bitcoin népszerűségének versengéséhez a mai piacon, az Ethereum lenne. Ez a valuta lassan és folyamatosan népszerűvé vált a közelmúltban. De bár ez a második legkedveltebb kriptovaluta a Bitcoin után, mindkét kripto pénz érme különböző célokat szolgál. A Bitcoin blokklánc-alapú egyszerű tranzakciós ideológiájával ellentétben az Ethereum decentralizált platformként működik az alkalmazások fejlesztése érdekében. Egyesek szerint ez természetesen kiváló alternatívája a Bitcoinnak, ám sok ember nem ért egyet ezzel.


Noha az Ethereum számos intelligens szerződéses lehetőséget kínál, ez szintén jelentősen bonyolultabb. Ezenkívül az a tény, hogy az Ethereum értéke a rajta keresztül fejlesztett alkalmazásokon alapul, kissé bizonytalanná teszi a beruházásokat. Ráadásul az ETH megosztja a Bitcoin volatilitását. Mivel az ETH nem a Bitcoin helyettesítésére törekszik, hanem a saját útvonalát ábrázolja, akkor Ön dönti el, hogy megfelelő-e az ön számára, vagy sem..

Gondolatjel

A Dash azon kriptovaluták egyike, amely az anonim tranzakciókat prioritássá teszi minden más felett. A valuta nagy előrelépést tett a piacon a bevezetése óta, és ma az egyik biztonságosabb befektetési lehetőségnek tekintik.

Sokkal gyorsabb tranzakciós sebességet is kínál, mint a Bitcoin. A Dash másik nagyszerűsége az, hogy két szintű biztonságot kínál a befektetők és tranzakcióik számára. Alapvetően az önkénteseknek fizet az aláírásra az ügyletek során, és ezáltal önfenntartó rendszerré válik.

Mindezek mellett úgy tűnik, hogy Dash nem képes versenyezni a Bitcoinnal, nem is beszélve arról, hogy meghaladja azt. Még a kétszintű irányítási rendszerrel sem garantálhatja az ügyletek teljes biztonságát. Mivel alapvetően ugyanazon a blokklánc-technológián alapszik, mint a Bitcoin, ugyanolyan veszélyekre hajlamos, mint a Bitcoin. A Dash jó befektetési lehetőség azok számára, akik valamivel jobb biztonsági funkciót keresnek, mint a Bitcoin, és lehetővé teszik a gyorsabb tranzakciókat is. Hosszú távú befektetés esetén azonban ez a rejtjelezés nem lehet az első hívás-kikötő.

litecoin

Ha a Bitcoin a kripto-világ aranya, akkor a Litecoin az ezüst. Ezt a kripto-érmét már régóta a Bitcoinhoz közel tekintik, és sokkal továbbfejlesztett tranzakciós és kereskedési rendszert kínál. A Litecoin egyike volt annak a három kriptoérmának, amelyet a Coinbase 2017 közepén elfogadott, és azóta az érme meglehetősen népszerű volt a kriptográfiai befektetők körében..

Itt említjük a Litecoint, mert kiváló struktúrát és rendszert kínál, mint a Bitcoin, szegregált tanú vagy SegWit technológiának köszönhetően. Ezzel jelentősen kiegészítette előnyeinek listáját. Most már könnyen és kevesebb tranzakciónkénti költséggel képes kezelni a tömeges tranzakciókat. Ez néhány olyan tényező, amely komolyan támogatja a Litecoin-ot, mint a Bitcoin életképes alternatíváját a közeljövőben.

Monero

A Monero egy új kriptovaluta a blokkon (láncon), és ígérete szerint az egyik legjobb a névtelen online kereskedelemben. A Bitcoin-nal ellentétben, amelynek blokklánca többé-kevésbé átlátható, és bárki számára elérhető, hogy megtekinthesse a releváns tranzakciós naplókat, a Monero egyáltalán nem használja ezt a lehetőséget.

Alapvetően megtiltja az emberektől, hogy megismerjék mások által végzett tranzakciókat, és így nagyobb biztonságot nyújtanak a felhasználók számára. A jó dologról van-e szó, még mindig vitatkozni kell. A helyzet azonban az, hogy a Moneroba történő befektetés valójában sok olyan adatvédelmi problémát oldhat meg, amelyeket az emberek figyelembe vesznek, amikor más kriptovalutákba fektetnek be. Ha a játék neve névtelenség, akkor a Monero lehet a tökéletes kriptovaluta-befektetési lehetőség az Ön számára.

Fodrozódás

A Ripple ideális kriptovaluta nemzetközi tranzakciókhoz. A befektetők számára lehetővé teszi a határokon átnyúló, gyors tranzakciók lehetőségét minimális tranzakciós költségekkel. Tekintettel a kriptovaluták piacának puszta potenciáljára, a Ripple-be történő befektetés nagy kifizetéseket eredményezhet, ha a piac viszonylag stabil marad. És bár a Ripple jelenleg nem a legjobb kriptovaluta a piacon, amelybe jelenleg befektetni szeretne, számos előnye van előnyeivel, amelyek elsődleges monetáris eszközévé teszik a nemzetközi fizetésekhez.

Legjobb alternatívák a Bitcoin számára – Végső gondolatok

Tessék, itt van. Ez a piacon jelenleg a legjobb alternatíva a Bitcoin számára. Mivel azonban új kriptoérmék kerülnek piacra, mindig fennáll annak a lehetősége, hogy új kriptovaluta jelenik meg a következő tendenciavezetőként. Ha komoly kriptográfiai befektető vagy, tartson lépést a legújabb fejleményekkel, és fektessen be a mai piacon jelen lévő különféle kriptovaluták általánosan megfigyelt trendek, előnyök és hiányok szerint. Ezzel együtt nagyon valószínű, hogy az itt felsorolt ​​5 érme a legnépszerűbbek közé tartozik, amelyek helyettesítik a kriptovaluta befektetési portfólió Bitcoinját. Lehetsz a következő cryptocurrency milliomos?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me