Az ES File Explorer biztonságos-e?

Az ES File Explorer vegyes? áldás vagy egyenesen nem biztonságos használni? Ezt szeretnénk kitalálni. Olvassa tovább, hogy megtudja, van-e vagy sem Az ES File Explorer használata biztonságos.


s Az ES File Explorer biztonságosan használható?

Az ES File Explorer biztonságosan használható?

Mi az ES File Explorer?

Az ES File Explorer egy teljes funkcionalitású fájl (Képek, Zene, Filmek, Dokumentumok) kezelő mind helyi, mind hálózati használatra. Segít neked rendszerezze telefonját és fájlok hatékony és eredményes módon ingyenesen. Korábban az ES File Explorer volt a Go-to-File böngésző, amikor az Android még fiatal volt.

Alapvetően nagyszerű eszköz fájlok és programok kezelése. Ráadásul számos kiegészítő funkcióval, például egy eszközhöz tartozik gyilkos futó alkalmazások, közvetlen felhőmeghajtó-tárolás, és egy FTP kliens így a mobil eszközön és a számítógépen is használható.

Az ES File Explorer biztonságosan használható?

Fájlkezelő szoftver úgy tekintik, hogy az egyik legfontosabb alkalmazás elérhető eszközén. Számos Android készülékhez tartozik fájlkezelő alkalmazások előre telepítve rajtuk. Ezek közül egyik sem olyan funkciókban gazdag, mint az ES File Explorer. Az ES File Explorer programmal például teheti meg böngészhet a fájlok között, megtalálja a letöltéseket, kezelheti a tárhelyet, mozgatni a dolgokat, és még sok minden mást.

Több mint 100 millió ES File Explorer felhasználó, Úgy tűnik, hogy átugorják a magánélet megsértésének figyelmeztetéseit. Ez a fájlkezelő szoftver került hozzáadásra gyanús engedély a már hosszú engedélykérelmeire. Noha azt gondolhatja, hogy az ES File Explorer csak a fájlokhoz való hozzáférést igényel, olyan dolgokat kér, mint például az eszköz, eszköz azonosítója és a hívás adatai. A tisztázás kedvéért a fájlkezelőnek nem kellene kérnie ezeket az információkat.

Elliot Anderson szerint “bárki, aki csatlakozik ugyanahhoz a helyi hálózathoz, távolról vehet fájlt a telefonjáról”. Csak annyit kell tennie, hogy egyszer futtassa az ES File Explorer programot.

Több mint 100 000 000 letöltéssel az ES File Explorer az egyik legismertebb #Android fájlkezelő.
A meglepetés az, hogy ha legalább egyszer megnyitotta az alkalmazást, bárki, aki csatlakozik ugyanahhoz a helyi hálózathoz, távolról vehet fájlt a telefonjáról: https://t.co/Uv2ttQpUcN

– Elliot Alderson (@ fs0c131y), 2019. január 16

Hozzátette,

“Ez a kiszolgáló helyileg nyitja meg az 59777 portot. Ezen a porton a támadó JSON hasznos terhet küldhet a célba.”

Az ES File Explorer állítása szerint vége 500 millió letöltés, így ez a mai napig a leggyakrabban használt alkalmazások. Ez lehetővé teszi az Android telefon vagy táblagép fájlrendszerének böngészését fájlok, adatok, dokumentumok és így tovább. Lehetséges azonban, hogy az alkalmazás fut egy kicsi webszerver az eszközön. Ez megnyitja az egész Android készüléket különféle felhasználók számára számítógépes fenyegetések.

A biztonság érdekében továbbra is az a legjobb, ha az Android-eszközét VPN segítségével biztonságban tartjuk.

Mi a helyzet a Pro verzióval??

Amikor először hallottam a pletykákat, megpróbáltam váltani ES File Explorer Pro. A szoftver Pro verziója ugyanúgy működik, mint a szabad, mínusz a hirdetések.

Azt kevesebb engedélyre van szüksége, ami arra késztetett, hogy kétszer gondolkozzak az én véleményemre adatvédelmi aggályok. Az ingyenes verzióban sok értesítést kap az engedély kérésére.

Ez azonban továbbra is biztonsági fenyegetést jelentett. Képzelje el, hogy adta magát egy Pro App-nek nem kér engedélyt, mit tehet kompromittálni? Megmondom neked mindent!

Az ES File Explorer Pro képes kezelni nehéz feladatok, például hatalmas fájlok tömörítése és átvitele maximális sebességgel. Ha ez olyan erős, és a biztonsági fenyegetés valódi, semmi sem biztonságos.

Google eltávolította a szoftvert a boltból, okból. Tehát maradj biztonságban. Ne mozogjon a „tech” -el szemben, ha tudod, hogy bánthat téged a közeljövőben.

ES File Explorer PRO 3 dollárba kerül, ami 3 dollár. Azt javaslom, hogy takarítson meg.

Nincs File Explorer – Mi az alternatíva?

A fájlok teljes könnyű megosztása olyasmi, amit egyszerűen nem hagyhat hátra, csak azért, mert egyetlen rothadt alma létezik. Mikor jön egy másik alkalmazás cseréje ES File Explorer, Rengeteg van.

Ezeket az alkalmazásokat a Google tanúsítja, ami azt jelenti, hogy biztonságosan használhatók alternatívák. Ennek kapcsán itt vannak a az ES File Explorer 3 legfontosabb csereprogramja.

Astro File Explorer

Ez a szoftver ingyenes, de megdöbbentő módon nem támogatott hirdetésekkel. Ez nagyszerű dolog, amelyet figyelembe kell venni, mivel a legtöbbünk törli a meglévő alkalmazásokat e problémák miatt. Ennek a szolgáltatásnak a választása azonban a legfontosabb Google alkalmazásai vannak a Google Playen.Astro File Manager

Az Astro kiváló csomag. Nagyon rugalmas és könnyen használható. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy copy, fájlok áthelyezése és törlése, valamint tömörítse őket „Zip and RAR” formátumba. Tehát, bármi is legyen hatalmas fájlja, amely a készüléken van, kisebb méretűre rakhatja össze őket, és elképesztő sebességgel küldheti el őket.

Funkcióinak részeként az alkalmazás lehetővé teszi rendezze a fájlokat mindenféle változó szerint. Megemlítettem, hogy hirdetésmentes? Ja, igen, megtettem, de érdemes megismételni. A szoftver egyszerű áttekintése érdekében íme: Az Astro File Manager felülete úgy néz ki, mint a.Astro File Manager interfész

Lepje meg a File Manager fájlt

A fájlkezelők nagyon fontosak minden felhasználó számára. Böngészhet a fájlok között, megtalálja a letöltéseket, kezelheti a tárhelyet, mozgathatja a dolgokat, és még sok más. Nos, ennek megkönnyítésére van mód, Lepje meg a File Manager fájlt.

Az alkalmazás elég lite. Azt nem meríti le az akkumulátort mint mások, és ez nem szennyezi a mobilkészüléket további működési alkalmazásokkal. Egyszerűen az alapértelmezett alkalmazásokat használja.

Mielőtt megvizsgálnánk az alkalmazásokat, ellenőrizjük, hogy a Google rendelkezik-e ezekkel a tárolóban. Igen, A Google-nak megvan.Lepje meg a Google File Manager fájlt

Ha kíváncsi lenne, erre készülsz Lepje meg a File Manager fájlt.Lepje meg a File Manager fájlt

Fájlparancsnok

Fájlparancsnok egy másik népszerű alkalmazás között Android felhasználók számára. Az ES File Explorer könnyen helyettesíthető ezzel. Hallottál már valaha OfficeSuite? Ha igen, akkor ezt az alkalmazást ugyanaz a csapat fejleszti ki (MobiSystems).

Csakúgy, mint az előzőekben, meg kell győződnünk arról, hogy ez a szoftver elérhető a Google Play Áruházban, és ez. Google parancsnok

Rendben, tehát biztonsági okokból kicseréljük az ES File Explorer alkalmazást, igaz? Nos, a File Commander egy a „Biztonsági mód” jellemző, amely elrejti a fájljait és a titkosításait más felhasználóktól.

Egy másik jellemző a következő formája: „Storage Analyzer”. Azt mindent megmutat, amit az SD-kártyára tölt be, ami akkor hasznos, ha kezeli a tárhelyet.

Jellemzői alapján azt gondolhatja, hogy a File Commander-ben nehéz navigálni. Ellenkezőleg, ez nagyon egyszerű.Fájlparancsnok

Az ES File Explorer használata biztonságos – ítélet

Nem mindenki foglalkozik fájlrendezéssel, ami azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek nem lesz szükségük E-reS File Explorer. Azonban azok, akik szívesen látnak a dolgok kezelése eszközükön feltétlenül foglalkozni fog az ES File Explorer biztonságával. A fentiekben a kérdéssel kapcsolatban közölt információk alapján “Biztonságos-e az ES File Explorer használata?” A válasz NEM. Mi a véleményed az egész fájlkezelő zavaráról??

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me