Hogyan állíthatunk elő megváltoztathatatlan jelszót

Ezek a csúnya adatsértések gyakran címezték a kiberbiztonsági híreket, sok áldozat panaszkodott, hogy jelszavaikat feltörték. Ennek elkerülése érdekében azért vagyunk itt, hogy elmondja neked, hogyan hozhat létre egy végrehajthatatlan jelszót, amely minden esetben biztonságban tartja Önt és adatait..


Hogyan állíthatunk elő megváltoztathatatlan jelszót

Hogyan állíthatunk elő megváltoztathatatlan jelszót

Megdönthetetlen jelszó

Mindannyian tudjuk, mennyire értékes a jelszó, különben nincs rá szükség. Jelszavai hozzáférést biztosítanak saját személyes fiókjaihoz és adataihoz. Ők és csak neked adnak kiváltságot az online tartalom elérésére. Ha ezt mondják, akkor valószínűleg azon gondolkodsz, hogy ezek a jelszavak milyen védelmet nyújthatnak? Nos, a legjobb módszer egy erős jelszó létrehozása a fiókja online fenyegetések és hackerek elleni védelme érdekében. A megoldás egy rejthetetlen jelszó létrehozása.

Hogyan hozzunk létre egy megváltoztathatatlan jelszót? Lépések

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan hozhat létre visszavonhatatlan jelszót?

 1. Először gondoljon egy jelszóra, amely valami szeretett vagy értékelt valamihez kapcsolódik. Ilyen módon nincs gond neked emlékezni. Abban az esetben, ha önmagában nem jön létre egyet, hagyja, hogy a BestPasswordGenerator elvégezze a munkát az Ön számára.
 2. Hozzon létre egy erős és hosszú jelszót, amely tartalmaz számokat, nagybetűket, szimbólumokat és kisbetűket. Ha még egyszer nem tudsz saját magával hozni egyet, keresse meg az online eszközöket.
 3. Keressen online példákat az erős jelszavakra, hogy inspirációt kapjon.
 4. Hozzon létre külön jelszót minden létrehozott online fiókhoz.
 5. Írja le biztonságosan a jelszavait, és ne foglalja bele őket szövegekbe vagy e-mailekbe.
 6. Végül szerezze be a szükséges online védelmet, és biztonságos adatait biztonságos és erős jelszóval kezelheti.

Hogyan lehet feltörni egy jelszót?

A sok hacker-taktikával, amelyet felhasználhatnak, a hackerek és a számítógépes bűnözők a jelszavak legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a jelszavak megvásárlásához a sötét webből. Tudta, hogy vannak vödör pénzváltás a hosszú jelszavak vétel-eladása tranzakcióival kapcsolatban a fekete piacon? Ha hosszú ideje megváltoztatta a sajátját, akkor fennáll annak esélye, hogy veszélybe kerül, megkönnyítve a feltörést és a csapkodást. A jelszavak feltörésének másik módja az, hogy kipróbálják a legfontosabb eszembe jutó jelszó-kombinációkat. Ezután a hackerek kitalálják azokat a jelszavakat, amelyek a lehető legkevesebb karaktert tartalmazzák. Míg a rövid jelszó másodpercekbe telhet, míg a hosszú jelszó sok időt vesz igénybe.

Mi az erős jelszó??

A kihívást jelent az erős jelszó, ha emlékezzünk rá. Mindannyian azt javasoljuk, hogy használjon erős jelszót a jelszavak feltörésének és az adatlopásoknak a megelőzésére. Nem csak egy erős jelszó létrehozása, hanem az is, hogy valóban emlékezzen rá. A Jelszókezelő segíthet ebben. Mindenekelőtt 12 karakterből áll. A jelszónak elég hosszúnak kell lennie. Általában olyan jelszavakat kell választania, amelyek hossza legalább 12–14 karakterből áll. Minél hosszabb a jelszó, annál jobb.

Ezenkívül jobb, ha számot, nagybetűt, szimbólumot és kisbetűt tartalmaz. Mindig keverje össze egy kicsit, így nehezebb megrepedni. Valójában tartózkodjon távol a közönséges és nyilvánvaló szókombinációktól. Ne feledje, hogy a jelszó erőssége nem minden. Ha ugyanazt a jelszót használja több fióknál, akkor a jelszó feltörhet. Javasoljuk, hogy minden egyes online fiókhoz használjon más jelszót. Ne feledje, hogy egy erős jelszó használata nem fog távol tartani az összes online fenyegetéstől, de ez egy lépés a helyes irányba. Abban az esetben, ha valaha is megsemmisülnek, kövesse a teendődet, amikor a a jelszó ellopták útmutató segítségért.

További tippek a jelszavak biztonságossá tételéhez, hogy azok végrehajthatatlanná váljanak

Használja ki az alábbi tippeket, hogy elkerülje a jelszavak feltörését:

 • Keressen egy megbízható VPN szolgáltatást, és iratkozzon fel. Fontos, ha a VPN eszközön van a készüléken, ha nyilvános WiFi-n van. A VPN-hez való csatlakozás biztosítja a kapcsolatot, ezáltal biztonságos a használatra. Ilyen módon, amikor belép az online fiókjába, senki sem foghatja el az Ön felhasználónevét és jelszavát. Válaszd a a legjobb VPN nyilvános WiFi-hez, és biztonságban leszel az interneten. Érdemes megfontolnia a használatát ExpressVPN mivel ez a legjobb, amit valaha is kaphat. Nézze meg az alábbi táblázatban szereplő többi szolgáltatót.
 • Kerülje a jelszavak megadását szöveges és e-mailben. Soha nem tudhatja, ki kémkedhet üzenetküldő alkalmazásaiban, különösen azok, amelyekben nincs titkosítás.
 • Válasszon nehezen kitalálható kérdéseket, amikor online fiók létrehozásakor válaszol a biztonsági kérdéseire. Ezeknek a kérdéseknek a többsége könnyen megtalálható választ az interneten és a közösségi csatornákon. Ezeknek a válaszoknak a keresése egyszerű és gyors keresést igényel.
 • Tájékoztasson másokat a gyenge jelszó veszélyeiről és káros hatásairól. Mondja el nekik, mennyire fontos létrehozhatatlan jelszó létrehozása. Ily módon segíteni fog a közeli személyeknek abban, hogy megvédjék magukat az online fenyegetésekkel szemben.
 • Szerezzen egy víruskereső programot. Egy jó víruskereső program felismeri és semlegesíti minden olyan fenyegetést, amely veszélyeztetheti a védelmet és behatolhat a rendszerébe.

Mi a gyenge jelszó??

A jelszavak a legalapvetőbb biztonsági szintek, amelyek a nem kívánt felhasználók jogosulatlan hozzáférését, valamint a hackerek elleni védelmet biztosítják. A jelszavak azonban nem kedveznek, ha gyenge. Ehelyett hajlamosabbak arra, hogy feltörtek és megzavarják az online biztonságot. A gyenge jelszavak több kárt okoznak, mint hasznot, és a gyenge jelszavakkal való megbocsátásuk olyan, mintha egyáltalán nem lenne védelem. A rövid, egyszerű, világilag kitöltött és kisbetűs jelszavak gyengenek tekinthetők. Az erősen beépített jelszavak elkerülhetik a rosszindulatú támadásokat és a vírusokat. Nagyon fontos, hogy a felhasználók minden online fiókhoz erős, de különböző jelszavakat hozzanak létre.

Hogyan emlékszem az erős jelszóra?

A szenvedés igazi. Az erős jelszavak emlékezete nagyon nehéz lehet. A jelszavak elfelejtése nagyon gyakori és normális minden olyan webhelyen és fiókban, amelybe naponta be kell jelentkeznünk. Ez magyarázza, miért fordulunk az egyszerű jelszavakhoz. A bejelentkezési adatok száma hihetetlenül lemerül, de a gyenge jelszó használata nem könnyíti meg online életét. Tehát itt van, amit meg kell tennie a jelszó emlékezetéhez:

 • Írja valahol a jelszavát. Őrizze meg őket is.
 • Próbáljon meg egy jelszóba mondani a jelszavát.
 • Kerülje a jelszómintákat és a közös jelszavakat.
 • Készítsen egy jelszót valami alapján.
 • Használjon egy biztonságos jelszót, amely emlékezni fog neked.
 • Használjon jelszókezelőt.

Hogyan állíthatunk elő megváltoztathatatlan jelszót – Következtetés

Ugyanazon jelszavak vagy gyenge jelszavak használata hajlandóvá teszi a hackereket. Amint a hacker feltöri a jelszavát, nem tér vissza. A hacker hozzáférést biztosít minden bizalmas és személyes adatához. A jelszóbiztonság fenntartása az egyensúly megteremtése között rejlik, amelyet a felhasználók emlékeznek, mennyire könnyen meg tudják őrizni az erős jelszavakat, és hogy mennyire alkalmazhatatlan a jelszó. Remélhetőleg, most már mindent tud, amit meg kell tennie egy megváltoztathatatlan jelszó létrehozásához. Tartsd a hackereket kitalálva.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me