A DNS-beállítások megváltoztatása a Nintendo kapcsolón

A Nintendo legújabb robusztus szórakoztató eszköze átvette a világot. A „Let’s Go Pikachu and Eevee” -tól a Hulu streaming engedélyezéséig a Nintendo Switch mindent megtett. Mint mindenki tudja, a játékplatform a Wi-Fi-re támaszkodik az online csatlakozáshoz. Legtöbben nem tudják ezt, de a kapcsolata nagyon hatástalannak és következetlennek bizonyulhat. A probléma megoldásához erősen ajánlott a DNS-beállítások optimalizálása. Így teheti meg ezt a Nintendo Switch segítségével.


A DNS-beállítások megváltoztatása a Nintendo kapcsolón

A DNS-beállítások megváltoztatása a Nintendo kapcsolón

DNS – rövid bevezetés

A domain névrendszer segíti a kapcsolatot az Ön elérni kívánt URL IP-címének megoldásában. Egyszerűen lefordítja az általad írt szavakat az IP-címébe, hogy a böngésző megértse, mit próbál.

Számos oka van annak, hogy bárki meg akarja változtatni a DNS-kiszolgálót, amelyet az ISP-nek megadtak nekik, amikor előfizetik a szolgáltatásra. Néhányuk lehet, hogy megbízhatatlanok, vagy túl terhesek ahhoz, hogy egy játék megfelelően működjön a Nintendo Switchen. Vegye figyelembe, hogy le kell írnia a jelenlegi DNS-beállításokat arra az esetre, ha a közeljövőben vissza kell térnie hozzájuk.

Tehát, mielőtt elkezdenénk, íme a legnépszerűbb ingyenes DNS-kiszolgálók, amelyeket szem előtt kell tartania:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • Nyit:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

A DNS-beállítások konfigurálása a Nintendo Switch rendszeren

A Nintendo Switch DNS-beállításait nagyon könnyű testreszabni. Néhányan közülünk azonban nem annyira hozzáértő, hogy elhúzzuk. Ezért ez az útmutató segít Önnek ezt könnyedén megtenni:

 1. A Nintendo Switch készülékén Kezdőképernyő, Válassza a Beállítások lehetőséget.Kapcsolja a Beállításokat
 2. Menj “Internet” -> Internetbeállítások.
 3. Válassza ki Wi-Fi hálózat és kattintson a gombra Beállítások megváltoztatása.Az Internet beállítások módosítása
 4. Hit “Kézikönyv.”Váltson Kézi értékre
 5. Választ Elsődleges DNS és tartsa lenyomva a B gombot a törléshez. Ugyanezt tedd Másodlagos.Elsődleges és másodlagos
 6. Változtassa meg őket a választott DNS-kiszolgáló szerint.
 7. kettyenés rendben.
 8. Minden kész.

Miért változtassa meg a Nintendo Switch DNS-beállításait??

A Nintendo Switch-t csak olyan játék eszköznek tartották, amelyet bárki élvezhet. A típus átadásakor azonban a Nintendo elkezdte a VoD alkalmazások hozzáadását az áruházába. Megkaptuk a Hulu és a Youtube kedvelőit, hogy élvezhessünk egy csodálatos streaming élményt.

Láttál már valaha az internetkapcsolat hirtelen csökkenését videó lejátszása vagy megtekintése közben? Igen, ez akkor fordulhat elő, ha az internetszolgáltató szervereit használja. A túlterhelés és a csúcsidő miatt az internet sebessége drasztikusan tönkreteszi az online játékot és a video streaming-et. Ennek elkerülése érdekében a DNS-beállítások megváltoztatásához használja a fent tanított módszert. Ez sok szempontból segít, bízz bennem. Nézze meg a DNS-beállítások kézi bevitelének előnyeit a Nintendo Switchen.

Jobb internetsebesség

Az internet sebessége attól függ, hogy milyen jó az internetszolgáltató erőforrásai. Ha szolgáltatója nem fektet be jól a szerverekbe, akkor valószínűleg a legrosszabb dolgokkal kell szembenéznie, amelyeket az online játékosoknak átélniük kell – a játékidők.

A DNS megváltoztatásával kiszolgálót használhat, amelyen nagyon kevés ember működik. Ez növeli az internet sebességét, és elkerüli a késések és késések megjelenését online állapotban.

Másrészt a szerpesztőknek úgy kell megnézniük videóikat, hogy ez a frusztráló pufferjel 2 percenként nem jelenik meg. A két perc túlzás. Időnként kb. 3 másodpercenként. Ezért meg kell próbálnia elkerülni ezt a DNS-kiszolgáló megváltoztatásával.

Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz

A Hulu és a Youtube megjelenésével a Nintendo Switch-en a streamerek egy szép eseményfordulót kaptak, mivel a platformon játszhatnak, és kedvenc műsoraikat és videóikat nézhetik. A Nintendo Switch egy gombnyomással vetíthető a nagyképernyős TV-hez. Tehát, képzelje el, milyen hűvös Hinge-figyelés.

Sajnos a Hulu streaming óriás csak az Egyesült Államokban érhető el. Ugyanez vonatkozik a Youtube néhány videójára, amelyek csak a világ bizonyos részein érhetők el. Ha azonban intelligens DNS szolgáltatással működik, akkor el kell hamisítania online helyét, és bárhol a világon megjelenik. Az olyan intelligens DNS-szolgáltatások, mint az ExpressVPN, a BulletVPN és az Unlocator, megváltoztatják az URL azon részeit, amelyek megvilágítják a tartózkodási helyét. Ha megváltoztatja, akkor jelenik meg, bárhol is van a kiszolgáló, amelyhez csatlakozik. Ha az Egyesült Államokban van, akkor egy példányban hozzáférhet a Hulu-hoz.

Mellesleg vannak olyan tárgyalások, hogy a Netflix hamarosan elérhető lesz a játékeszközön. Ha ez igaz, akkor a legjobb dolog az intelligens DNS szolgáltatás használata az American Netflix könyvtár eléréséhez.

Biztonságosan módosítja a DNS-beállításokat?

A biztonság a VPN szigorúan része. A DNS-beállítások megváltoztatása nem növeli azt az extra védelmi réteget, amelyet mindenki szeretne. Lehet, hogy növeli a sebességet, és hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott anyagokhoz, de ennyi.

Annak ellenére, hogy a Google szerverei elkerülhetik a rosszindulatú és adathalász webhelyeket, és tagadják a DoS támadásokat, ez nem elég. Online védelme érdekében VPN-t kell telepítenie a Nintendo Switchbe.

Az adatok VPN-vel történő titkosítása kissé lelassíthatja az internet sebességét, de ez az ár, amelyet meg kell fizetnie a biztonságért. Ha nem bánja, hogy magát nyitva tartja, akkor az intelligens DNS a tökéletes módja annak, hogy elérje a tökéletes internetsebességet.

A biztonság mindig az első. Ezért itt vannak a VPN-üzlet legfontosabb vitatói.

Legjobb szolgáltatások, amelyek intelligens DNS-t kínálnak

Az intelligens DNS-szolgáltatások feladata a regionális korlátozások megkerülése. Ez minden. Mindannyian tudják, mit kínálnak a külföldön található csatornákon. Ezek a csatornák azonban nem érhetők el, és csak ott származnak, ahol származnak. Ezért, ha a következő szolgáltatásokba fektet be, garantálhatja magának a Nintendo Switch kompatibilis streaming élményét.

ExpressVPN

ExpressVPN a VPN-ipar vezető szolgáltatója. Ez a VPN-ajánlat hiteles és megbízható szolgáltató. A Nintendo DNS-hez való csatlakoztatáskor egy teljesen új játékélményt kapsz. A MediaStream szolgáltatást kínálja, amely a saját intelligens DNS szolgáltatása. Nézze meg és játsszon online anélkül, hogy aggódnia kellene a korlátozások és a késések miatt.

BulletVPN

BulletVPN világszerte gyors, gyors kiszolgálókat kínál. Nem kell sokkal tovább mennünk, ha a kiszolgálók számáról van szó, de a helyek meglehetősen stratégiai jellegűek. Az intelligens DNS-t kínáló szervizcsalók csodálatos véleményeket adtak a VPN szolgáltatásairól.

Unlocator

Unlocator világszerte több mint 240 csatornát tud feloldni. Az American Netflix-től az E! -Ig minden megtalálható a csatornalistán. Legutóbb ez a tiszta intelligens DNS szolgáltatás hibridként jelent meg. Most VPN szolgáltatást kínál, mint senki más. Van egy egyszerű és barátságos felülettel, és remekül nézni.

A DNS-beállítások megváltoztatása a Nintendo kapcsolón

Ha problémái vannak a Nintendo Switch DNS-szerverének megváltoztatásával, akkor ez az útmutató segít. Most, hogy tudod mindent, ami a Nintendo Switch DNS-ével kapcsolatban van, és annak működésével kapcsolatban, soha nem fogod úgy megnézni a készüléket, mint ahogyan ezt az útmutatót megelőzően tettetek. Most egy optimalizált játékplatformja van, azzal a képességgel, hogy megkerülje a fojtást és hozzáférjen a földrajzi korlátozásokhoz világszerte.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me