A DNS-beállítások megváltoztatása az Amazon Fire Stick-en

A Fire Stick nagyszerű eszköz arra, hogy állandó szerpentinként működjön. Bármennyire is kiváló, nem szabad elkerülni azokat a problémákat, amelyekkel internetkapcsolatával szembesülhet. Vagy van? Ebben az oktatóanyagban megtanulja, hogyan kell megváltoztatni a Fire Stick DNS-beállításait annak érdekében, hogy megkerüljék az internetszolgáltató internetes fojtását és megkerüljék a földrajzi korlátozásokat. Kövess engem.


Hogyan változtassuk meg a DNS-beállításokat a Fire Stick-en

Hogyan változtassuk meg a DNS-beállításokat a Fire Stick-en

A DNS kézi konfigurálása az Amazon FireStick segítségével

Mielőtt megváltoztatná a DNS-beállításait, feltétlenül írja egy darab papírra az aktuális szervercímeket vagy beállításokat. Nagyon fontos, hogy ezeket a számokat biztonsági mentés céljából megőrizze, arra az esetre, ha bármikor vissza kíván térni hozzájuk. Ha a DNS megváltoztatásának folyamata túlságosan nagy, akkor a VPN-t a Fire Stick-re is telepítheti.

Használhatja a Google nyilvános DNS-ét. Nagyon megbízható és ingyenes.

 • 8.8.8.8
 • 8.8.4.4

Most, ahogyan korábban lefedtem az Xbox One és a PS4 DNS-konfigurációját, a következőképpen módosíthatja a FireStick DNS-beállításait:

 1. Kapcsolja be a Fire Stick-et.
 2. Menj tovább Beállítások -> My Fire TV -> Ról ről.Fire Stick About
 3. Látni fogja a kapcsolat részleteit. Vegye le őket.Fire Stick Network
 4. Most menj ide Beállítások -> Hálózat újra.
 5. Kattintson a vezeték nélküli kapcsolatra és nyomja meg a gombot Felejtsd el a hálózatot.Elfelejtett jelszo
 6. Vizsgálja meg újra a kapcsolatot, és koppintson rá.A Fire Stick Rescan
 7. Írja be a Wi-Fi jelszavát, de nyomja meg a gombot Fejlett ezúttal.
 8. Ne feledje, hogy mielőtt megjegyezte, igen, ideje beírni:
  • IP-címIP Fire Stick
  • GatewayGateway Fire Stick
  • Alhálózati maszk (Ha az utolsó számjegy 0 volt, akkor írja be a 24. számot. Ha ez 255, akkor 32 az Ön száma).Alhálózat Fire Stick
 9. Írja be az új Elsődleges és Másodlagos DNS (Használhatja a Google DNS-t vagy az OpenDNS-t)Fire Stick DNS módosítása
 10. Végeztél.

DNS-kiszolgálók váltása – miért??

Túl bosszantóvá válik, ha nem tudja kiaknázni egy olyan eszköz, mint például a Fire Stick, teljes potenciálját. A platformnak sok mindent kínál a streaming. Az Amazon Prime Video-tól a BBC iPlayer-ig mindenki elérhető, ha a saját származási országában él. Nemcsak ezt, de csúcsidőben is lehetetlen egy videót nézni anélkül, hogy pufferproblémákat szenvednének.

Annak ellenére, hogy tetszik a tartalom streamingje, az internetszolgáltató napi szokása az, hogy figyelemmel kíséri tevékenységeit és fojtja a kapcsolatot. A következőkről alaposan beszélek, folytatom a görgetést.

A CSATLAKOZÁS gyorsaságának javítása

Abban a pillanatban, amikor egy internetszolgáltató internetes kapcsolatot biztosít, akkor kiszolgálót kap az automatikus használathoz. Ne felejtse el, hogy nem csak Ön használja a szervert. A probléma az, hogy ezek a szerverek túlterheltek, és az idő múlásával lassabban működhetnek.

Szerencsére, ha megváltoztatja a DNS-beállításait, elkerülheti ezt a problémát. Ha meghamisítja a DNS-t, akkor előfordulhat, hogy alacsony szerverrel csatlakozik egy szerverhez, amit nagyon jónak tekint. Ily módon megkerülheti azt a lassú kapcsolatot, amelyet neked vettek ki.

Kerülő intézkedések földrajzi korlátozásai

Az Amazon FireStick lényege, hogy streaming eszköz. De mi a jó egy streaming platformnak, ha nem tud hozzáférni a jó cuccokhoz? Gondolkozott már azon azon, hogy miért nem nézheted meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül? Nos, ebben az iparágban ezt regionális korlátozásoknak hívják.

Ne aggódj. Azért jött, hogy megtanulja, és én itt vagyok, hogy irányítson. Könnyen megkerülheti a földrajzi blokkokat, bárhol is van, ha intelligens DNS szolgáltatót használ. Ez egy könnyű feladat, ha ismeri magát. Több tucat szolgáltató kínál intelligens DNS-szolgáltatásokat, például UnlocatorBulletVPN, és ExpressVPN.

Íme, hogy mindez működik. Az intelligens DNS manipulálja azokat az URL-eket, amelyek megmutatják, hogy hol tartózkodik. Miután megváltozott a helyzetét kitéve, úgy tűnik, hogy másutt böngészi. Ily módon a földrajzilag korlátozott tartalmakat streamálhatja, függetlenül attól, hogy hol lehet fizikailag.

Mi a helyzet a biztonsággal??

A DNS megváltoztatása nem titkosítja az Ön adatait, és nem rejti el az IP-címét. Ez azt jelenti, hogy továbbra is az internetszolgáltató radarján tartózkodik, bármi is legyen. Tehát, röviden, a DNS megváltoztatása nem biztonságos, vagyis más szavakkal nem jelent extra biztonsági szintet.

Ez egy VPN-nek nevezett internetes eszköz feladata. Tehát, ha online alatt szeretne védeni magát, akkor fektessen jobban egy virtuális magánhálózatba. Másrészt a fent említett 2 VPN-szolgáltatót említettem, amelyek az intelligens DNS szolgáltatást tartalmazzák. Használhatja azokat, ha mindkét világból a legjobbakat akarja, nem? Ha nem ismeri a módját, itt van hogyan telepítheti a VPN-t a Fire Stick-re.

Ne feledje, hogy a két szolgáltatást nem használhatja egyszerre. Biztonságot és magánéletet akar? Ezután fizessen az internet sebességével. Ki kell kerülni a korlátozásokat nem akadálymentes kapcsolaton keresztül? Ezután tegye ki magát, ha nem vagy ilyen biztonságos gondolkodású. Annak érdekében, hogy megvédje magát a FireStick használata közben, nézze meg az alábbi legjobb VPN-ket.

Intelligens DNS szolgáltatók

Ha intelligens DNS-szolgáltatással működik, akkor a streaming webhelyre való kapcsolatot proxy szerver útján küldi el. Abban a pillanatban a valódi tartózkodási hely elhomályosul, és internetfelhasználónak minősül, ahol a kiszolgáló, amelyhez csatlakozott. Ezen keresztül a médiaszolgáltatások becsaphatók.

Például, ha csatlakozik egy intelligens DNS-kiszolgálóhoz az Egyesült Államokban, akkor teljes hozzáféréssel rendelkezik az amerikai csatornákhoz. Ez olyan könnyű, bízz bennem. Itt vannak a legfontosabb intelligens DNS szolgáltatók:

ExpressVPN

Valószínűleg ez lehetséges ExpressVPN a leggyorsabb VPN odakint. Ez a látványos feloldó képességekkel kombinálva minden bizonnyal ez az első választásom, amikor a streamingről van szó. Ez a VPN funkcióiról szól. Mi a helyzet a MediaStream-rel? Ennek a VPN-nek saját intelligens DNS-je van, amely szinte képes felszabadítani a kívánt streaming szolgáltatásokat.

BulletVPN

BulletVPN Észtországban működő VPN-szolgáltató, amely rövid idő alatt kedvencé vált. Kiemelkedő VPN-megoldásként alakult ki az internetfelhasználók számára. Ami igazán fülbemászó, az a tény, hogy bár új a jelenetben, intelligens DNS-t biztosít a felhasználók számára. Nem annyira sok VPN-kiszolgálót, de amiben hiányzik egyes helyein, másokban is nyer.

Unlocator

Unlocator egy tiszta intelligens DNS szolgáltatás, amely csak a földrajzi helyzethez kapcsolódó DNS forgalmat továbbítja a kívánt helyre. Nincs sebesség csökkentve, ha csatlakozik, és több platformon működik, beleértve a PC-t, Mac-et, Apple TV-t, Roku, PS4, Xbox One-t, telefonokat és még FireStick-et is..

Konfigurálja a DNS-t a FireStick-en – Összegzés

Ez egy igazán egyszerű útmutató, srácok. Csak annyit kell tennie, hogy óvatosan követem, amit mondani kellett, és egy egészen más FireStick tapasztalat leszel. Ne hagyja, hogy az internetszolgáltató fojtása rombolja a streaming hangulatot. Még a földrajzi korlátozások sem törölhetik a túlzott figyelmeztetési terveket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map