A DNS-beállítások megváltoztatása az Apple TV-n

A lassú csatlakozási sebesség tönkreteheti az Apple TV élményét. Sok különféle javítást kipróbáltam a probléma megoldására. Néhányan azonban rövid ideig dolgoztak, de úgy tűnt, hogy egyikük sem tapad meg. Egy kis kutatással a számomra a DNS-beállítások megváltoztatása az Apple TV-n. Tehát, ha ugyanazzal a problémával szembesül, akkor a következőképpen konfigurálhatja a DNS-t az Apple TV-n.


Hogyan változtassuk meg a DNS-t az Apple TV-n

Hogyan változtassuk meg a DNS-t az Apple TV-n

Hogyan változtassuk meg a DNS-t az Apple TV-n

A normál szörfösök emlékeznek egy weboldal nevére, és írják be a hozzáféréshez. A saját számítógépe azonban nem működik így. Nem érti, amit írsz, és hová jön a DNS. A szolgáltatás lefordítja a megadott nevet egy IP-címre, amely alapvetően az internetes böngészők nyelve..

Először azt javaslom, hogy tegye félre a jelenlegi szerver címeit vagy beállításait. Nagyon fontos, hogy megőrizze ezeket a számokat, arra az esetre, ha vissza kell térnie hozzájuk a közeljövőben.

Mielőtt elkezdenénk, itt vannak figyelemre méltó DNS-kiszolgálók, amelyeket használhat

 • (Vegye figyelembe, hogy az Apple TV másképp működik. Ha beírja a Google DNS-t, akkor az Apple TV-n be kell írnia „008.008.008.008”. A 0 előtagot használ:
 • Google DNS: A Google ingyenes DNS-szolgáltatást kínál, amely gyors és megbízható:
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • Nyit: Az OpenDNS egy újabb gyors és megbízható DNS-kiszolgáló, a következő címek közül választhat:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.222.220

Most már ebből a szempontból a következőképpen állíthatja be a DNS-t az Apple TV-n:

A DNS konfigurálása az Apple TV 4 rendszeren

Az Apple TV 4 DNS-beállításainak megváltoztatásához szükséges lépések:

 1. Az Apple TV-ről Főmenü, kattintson Beállítások.Apple TV 4 1
 2. Kattintson Hálózat.Apple TV 4 2
 3. Függetlenül attól, hogy Wi-Fi-t vagy Ethernet-et használ, kattintson a gombra Konfigurálja a DNS-t.Apple TV 4 3
 4. választ Kézikönyv.Apple TV 4 4
 5. Adja meg DNS.Lépjen be a DNS Apple TV 4 névbe
 6. Miután megadta a DNS-t, nyomja meg a gombot Kész.
 7. Indítsa újra a készüléket.

Módosítsa a DNS-beállításokat az Apple TV régebbi generációinál

A folyamat itt olyan egyszerű, mint az Apple TV 4. generációján. A következő módon konfigurálhatja a DNS-t a régebbi verziókban, például az Apple TV 3:

 • Menj Beállítások > Tábornok.Beállítások Apple TV Pre
 • Választ Hálózat.Hálózati Apple TV
 • választ Wi-Fi vagy Ethernet (Attól függően, hogy melyiket használja).Apple TV kapcsolat
 • Kattintson Konfigurálja a DNS-t.DNS konfigurálása
 • Találat Kézikönyv.DNS kézikönyv Apple TV
 • Most Írja be a DNS-t amit használsz. Írja be a DNS-t

Miért változtassa meg az Apple TV DNS-beállításait??

Ha valamilyen csekély esést tapasztal az interneten, elkezdi hibáztatni internetszolgáltatóját. Igazam van? Nos, olyan tech-hozzáértő személynek, mint én, olyan alternatívákat keressen, amelyek az agyát egy kicsit jobban működik. Ha azonban már látta az oktatóanyagaimat, már foglalkoztam vele A DNS változik Mac rendszeren. Ma megtanulod, hogyan kell ezt megtenni az Apple TV-n. De az igazi kérdés az, hogy miért? Íme a válasz.

Javítani kell a kapcsolat sebességét

Az internetszolgáltató kiszolgálói nem tekinthetők ilyen megbízhatónak a gyors sebességnél. Mindig fojtják a kapcsolatot, és csúcsidőben nagyon sokat szenved. Gondolkozott már azon azon, hogy egy epizód miért nem töltődik be megfelelően? Nos, nem te vagy az egyetlen, aki jelenleg figyeli. Lehet, hogy a használt szerver túlterhelt, ezért a kapcsolat drasztikus csökkenése.

Ha megváltoztatja a DNS-t, valószínűleg leszállít egy kevésbé forgalomban lévő szervert, amelyben felhasználhatja a jobb adatátviteli sebességet. Nagyon hasznos, ha az Apple TV-t használja, mivel a streaming a platform lényege.

A regionális korlátozások megkerülése

A DNS megváltoztatásával feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását, amely az Ön országában nem érhető el. Más szavakkal, elérheti az amerikai Netflix, Hulu és még sok más kedvelőit, függetlenül attól, hogy hol lehet.

A nemzetközi streaming anyagba való bejutás könnyű feladat, ha megismeri az útját. Csak annyit kell tennie, hogy változtassa meg az Apple TV régióját így letöltheti a kívánt alkalmazást. Ezt követően befektetnie kell egy intelligens DNS szolgáltatásba, hogy átirányítsa a forgalmat az alkalmazás országába. Például az olyan szolgáltatások, mint az ExpressVPN, BulletVPN és Unlocator, intelligens DNS-t kínálnak az ügyfelek számára.

Ezzel megváltoztatja az aktuális tartózkodási helyének megjelenítéséért felelős URL-eket. Miután beállította az Apple TV-n, elrontja az online tartózkodási helyét, és egy másik országban jelenik meg. A kívánt csatorna használatát támogató régió. Vegyük például az American Netflix-et: az intelligens DNS segít az Egyesült Államokba költözni. Ennek eredményeként Amerikában minden, földrajzilag korlátozott anyag lesz a rendelkezésére áll.

Biztonságos-e megváltoztatni a DNS-t az Apple TV-n?

Ha említjük a magánélet védelmét, akkor a DNS-kiszolgálók váltása nem akadályozza meg az internetszolgáltatót abban, hogy megfigyelje, milyen webhelyeket látogat meg. Ez azonban korlátozhatja, hogy milyen információkat gyűjthessenek rólad.

Ezenkívül, ha a helytelen DNS-t használja az Apple TV-n, az internetkapcsolat elvesztését okozhatja. Azt is javasoljuk, hogy soha ne használja a DNS-kiszolgáló címeit, hacsak nem biztos abban, hogy ki üzemelteti őket.

A böngészési tevékenységek valódi elrejtéséhez VPN-re van szüksége, hogy adatai titkosítva legyenek. Tehát más szavakkal: a DNS megváltoztatása nem biztonságos, és az intelligens DNS szolgáltatás használata csak a regionális korlátozások megkerülésével jár, nem pedig tovább.

Az alábbi táblázatban választhat VPN-szolgáltatót, ha Ön egy ilyen biztonsági kereső.

Legjobb szolgáltatók, amelyek intelligens DNS szolgáltatással rendelkeznek

Itt találhatók azok a legjobb szolgáltatók, amelyek intelligens DNS szolgáltatást kínálnak:

ExpressVPN

ExpressVPN magas, mint az egyik legjobb szolgáltatás, amelyet valaha is előfizethetett. A díjnyertes szolgáltató már több mint egy évtizede működik. Világszerte közel 2000 szerver hálózatával rendelkezik. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára akár 3 egyidejű kapcsolat létesítését, és a MediaStreamer, a saját intelligens DNS szolgáltatásának biztosítását is biztosítja.

Ez a VPN az iparágban is a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtja, egy olyan csapattal, amely mindig elérhető a nap 24 órájában, és kapcsolatba léphet e-mailben, közösségi médiában vagy élő chat-üzenetekkel a webhelyén..

BulletVPN

BulletVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megismerjék a mai internetes cenzúrát és az összes pályát, amelyet a kormány állampolgárainak tart. Az ilyen VPN manapság szükségszerű. Sőt, ez a VPN nem csak az Ön személyes adatait védi, hanem intelligens DNS szolgáltatást is kínál, mint senki más. Tehát alapvetően, ha Apple TV-t üzemeltet, a BulletVPN jó választás.

Unlocator

A társaság egyedi számítógépes programozási szolgáltatásokat nyújt, és 2013-ban kiadta SmartDNS szolgáltatását, hogy fedezze a netizens hozzáférhetőségi és feloldó igényeit az egész világon. Nemrégiben kiszolgálásuk kiterjedt a VPN-re is. De mindannyian tudjuk Unlocator volt és mindig a világ egyik legjobb intelligens DNS-ügyfele lesz. Tehát, ha fantasztikus Apple TV élményt keres, fektessen be a Unlocatorba.

Az Apple TV DNS-beállításainak módosítása – Végső szavak

Ha valaha lassú streamingteljesítményt és letöltéseket tapasztal, a DNS-beállítások megváltoztatása néha segíthet enyhíteni a problémát. Most mindent tudsz, aminek köze van a DNS megváltoztatásához az Apple TV-n. Megtettem a részem, most a te sorod lesz. Élvezze az Apple TV-t maximálisan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map