Kako postaviti ExpressVPN Smart DNS proxy na bilo kojem uređaju

Jeste li ikad bili svjedoci frustrirajuće poruke o pogrešci dok ste pokušavali strujati određeni kanal u inozemstvu? Pa, imam i kažem vam, prilično je neugodno. No uspio sam pronaći put oko toga koristeći SmartVNS uslugu ExpressVPN. Iako se lako instalira, neki od vas mogu to učiniti pomalo zastrašujućim. Dakle, u ovom ćemo vam vodiču pokazati točno kako možete postaviti proxy ExpressVPN-a (MediaStreamer) na bilo koji uređaj.


Kako instalirati ExpressVPN Smart DNS na bilo koji uređaj

Kako instalirati ExpressVPN Smart DNS na bilo koji uređaj

Smart DNS proxy ExpressVPN-a: MediaStreamer

Pametan DNS je usluga koja strogo postoji da bi zaobišla regionalna ograničenja. Uzmite moje osobno iskustvo, na primjer, živim izvan Velike Britanije. Stoga je većina najpopularnijih kanala za streaming u Velikoj Britaniji blokirana na mojoj lokaciji.

Kad sam prije nekog vremena pokušao strujati BBC iPlayer, sve što sam dobio bila je poruka o geo-pogrešci koja mi je blokirala pristup. BBC iPlayer GeoBlocked

Smart DNS usluga preusmjerava dijelove vašeg prometa koji su odgovorni za prikazivanje vaše trenutne lokacije. To će vam pomoći da lažno otkrivate svoju internetsku lokaciju jer će vam se činiti da pregledavate izravno iz regije kanala. Sa pozitivne strane, korištenje Smart DNS-a ne utječe na vašu brzinu interneta, što znači da ćete brzinom brzine dodirnuti geografski ograničen sadržaj. Osim toga, dok radite s MediaStreamer, istovremeno ćete moći koristiti i svoje lokalne web stranice.

Dakle, ukratko, MediaStreamer korisnicima omogućuje pristup najpopularnijim strujnim kanalima u različitim geografskim regijama. Imat ćete savršen doživljaj strujanja na svakom uređaju jednostavnim postupkom postavljanja bez usporavanja.

Kako postaviti ExpressVPN proxy na svoj uređaj

U ovom ću vam vodiču dati primjer na temelju mog iskustva tijekom korištenja Maca. Postavljanje DNS-a na Mac knjigu zapravo nije teško Sve što trebate su ispravne upute i bilo je dobro da krenete. Uz spomenuto, evo kako na Mac možete instalirati Smart DNS ExpressVPN-a.

  1. Ići ExpressVPN I kliknite na stranicu.ExpressVPN Počnite
  2. Prijavite se ExpressVPN-om.
  3. Prijavite se svojim računom i prijeđite na postavke DNS.Pritisnite Postavke DNS-a
  4. Na sljedećoj se stranici pomaknite prema dolje dok ne dosegnete “DNS Configuration Checker”.
  5. pritisni Konfigurirajte DNS na ovom uređaju.Konfigurirajte DNS na uređaju
  6. Ovo će vas preusmjeriti na stranicu postavki DNS-a. Kopirajte adrese, trebat će vam kasnije.Postavke ExpressVPN DNS-a
  7. Ići Postavke sustava klikom na ikonu “Apple” u gornjem lijevom kutu zaslona.Postavke sustava Mac
  8. Sada kliknite na Mreža.Odaberite Mreža
  9. Odaberite između WiFi ili Etherneta.
  10. Odaberite “Napredno”Napredne opcije
  11. Sada, pritisnite karticu “DNS”.
   • Ako želite dodati drugi poslužitelj, kliknite gumb “+”.
   • Dvaput kliknite DNS IP ako želite urediti.
   • Da biste izbrisali postojeći poslužitelj, odaberite ga i pritisnite delete.Promijenite DNS
  12. Uđi DNS adresa osigurava ExpressVPN (Vidi broj 6)
  13. Nakon što učinite, kliknite gumb “U redu”.
  14. Dodirnite “Primjeni” da bi promjene stupile na snagu.

Prijava s ExpressVPN sjajna je prilika da izađete iz te vaše ograničene kutije. Možete provjeriti sve značajke ovog davatelja usluge u ovome ExpressVPN pregled.

Završni koraci

Dva su koraka koja trebate slijediti kako biste završili postupak konfiguracije, evo:

Registrirajte svoju IP adresu

Samo tako da znate, samo promjena DNS postavki neće vam dati ono što tražite. Da biste mogli koristiti Smart DNS proxy ExpressVPN-a, morate registrirati svoju IP adresu. Sve što trebate učiniti je vratiti se na njihovu web stranicu i otići na svoj račun. Nakon toga kliknite na DNS postavke, koje će vas preusmjeriti na mjesto gdje ste prvo dobili DNS adrese. Sada se pomaknite prema dolje dok ne dođete do odjeljka za IP registraciju.Registracija IP adrese

Kliknite “Registriraj moju IP adresu” i gotovi ste.

Provjerite je li DNS konfiguracija preuzela mjesto

Nakon registracije vaše IP adrese, morate provjeriti je li došlo do promjene. To možete učiniti pomaknuvši se dalje ispod odjeljka za registraciju IP-a i tamo ćete pronaći DNS provjera konfiguracije. Pored Status, mora reći: “Konfigurirano na ovom uređaju.”konfiguriran

Ako to nije slučaj, vaš DNS promet presreće vaš davatelj internetskih usluga, što nazivamo DNS otmica. Drugi razlog za neuspjeh u konfiguraciji je a prozirni proxy. S tim se sav vaš promet preusmjerava i vaš ISP može vidjeti sve što radite. Stoga, ako vam se ova dva incidenta dogode prilikom postavljanja Smart DNS proxyja ExpressVPN, korištenje njihove VPN usluge najbolje je klađenje.

Na kojim uređajima mogu promijeniti DNS?

Nakon što imate ExpressVPN pretplatu, možete postavite DNS na bilo koji uređaj. Sve što trebate učiniti je slijediti vodič koji sam dao na temelju platforme koju koristite i bit ćete u redu. Smart DNS usluga ExpressVPN može se postaviti na većini vaših glavnih uređaja, to uključuje:

 • ortak
 • Windows PC
 • PlayStation 4
 • Xbox One
 • Amazon Fire Stick
 • Android TV
 • Apple TV
 • iOS
 • Android
 • Nintendo sklopka

Zašto koristiti Smart DNS ExpressVPN-a?

ExpressVPN je poznato da je jedan od najboljih VPN pružatelja usluga vani. Ali za streamers poput vas i mene, više volimo da naša veza bude u punoj brzini dok gledamo određeni video. Nitko ne voli znak za tampon dok je usred akcijskog filma.

Iako je VPN usluga na vrhu, ali ona i dalje kriptira vaš promet zbog dodatnog sloja zaštite. To dolazi s cijenom, međutim, vašom internetskom brzinom. Primjetit ćete lagani pad, koji je ponekad prilično neugodan, pogotovo ako ste kauč krumpir.

Dakle, MediaStream je u ovoj situaciji najbolja opcija. Upamtite da ne možete istovremeno koristiti VPN i Smart DNS. Možete zaobići geo-ograničenja punom brzinom bez sigurnosnih mjera ili to učiniti dok štite svoje podatke smanjenom brzinom veze.

Biti vrhunski u industriji zaslužna je titula ExpressVPN. Međutim, to mora nastaviti živjeti. Neki su kanali poput Netflixa pronašli način da blokiraju VPN-ove. Pa, još uvijek postoji nekoliko VPN-ova koji dobro funkcioniraju s Netflixom, uključujući ExpressVPN. I ne samo to, već i MediaStreamer može deblokirati stotine kanala širom svijeta. Evo nekoliko:

 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Doživotno
 • HBO Idi
 • Sky Go NZ
 • BBC iPlayer
 • NowTV
 • My5
 • Netflix US
 • Eurosport
 • HBO nordijski
 • Hotstar
 • GloboPlay
 • 9. kanal
 • TF1
 • Igra putem kanala
 • SportsNet
 • Disney Channel

Je li to sigurno?

Sigurnost nije dio paketa kada koristite Smart DNS. Srećom, ExpressVPN je vodeća tvrtka kada je riječ o VPN uslugama. Nudi najnovije sigurnosne tehnologije vojne zaštite koje štite vaše uređaje od mogućih cyber napada. Ako se povežete s određenim poslužiteljem, sakrivat ćete svoju IP adresu. To anonimizira vaš pristup internetu i onemogućuje vas pokušajima praćenja, uključujući i vaše davatelje internetskih usluga.

Dakle, ukratko, MediaStreamer je dostupan samo za zaobilaženje regionalnih ograničenja. Ako više želite svoju privatnost i sigurnost, iskoristite ExpressVPN-ovu VPN uslugu.

Kako instalirati ExpressVPN Smart DNS na bilo koji uređaj – zaključak

Korištenje Smart DNS-a vrlo je važno ako želite strujati svoje emisije i filmove bez ikakvih internetskih stranica. Bez obzira gdje se nalazite, imate čitav katalog kanala širom svijeta koji čekaju da se deblokirate. ExpressVPN je jedan od najboljih pružatelja usluga koji vam može pomoći. Uz to je to VPN usluga, pa se možete zaštititi i ako ste jedan od onih korisnika koji misle na sigurnost.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me