Kako promijeniti postavke DNS-a na Nintendo Switchu

Najnoviji robusni zabavni alat tvrtke Nintendo zauzeo je svijet. Od „Idemo Pikachu i Eevee“ do omogućavanja strujanja Hulu, Nintendo Switch je to sve učinio. Kao što svi znate, platforma za igre oslanja se na Wi-Fi za povezivanje putem interneta. Većina vas to ne zna, ali vaša bi veza mogla biti vrlo neučinkovita i nedosljedna. Da biste riješili problem, preporučuje se optimizacija postavki DNS-a. Evo kako to možete učiniti na Nintendo Switchu.

Kako promijeniti postavke DNS-a na Nintendo Switchu

Kako promijeniti postavke DNS-a na Nintendo Switchu

DNS – kratak uvod

Sustav naziva domena pomaže vašoj vezi da riješi IP adresu URL-a kojem pokušavate pristupiti. Jednostavno prevodi koje su napisane riječi koje ste unijeli u njegovu IP adresu tako da preglednik može shvatiti što pokušavate učiniti.

Postoji nekoliko razloga zašto bi itko želio promijeniti DNS poslužitelj koji im je dao ISP nakon pretplate na njihovu uslugu. Neki od njih mogu biti nepouzdani ili preopterećeni za igru ​​da pristojno radi na Nintendo Switchu. Imajte na umu da biste trebali upisati svoje trenutne postavke DNS-a za slučaj da ih u skoroj budućnosti želite vratiti.

Dakle, prije nego što započnemo, evo najboljih besplatnih DNS poslužitelja na koje morate imati na umu:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • Otvoren:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Kako konfigurirati postavke DNS-a na Nintendo Switchu

DNS postavke Nintendo Switch-a vrlo je jednostavno prilagoditi. Međutim, neki od nas nisu baš toliko pametni da to povuku. Stoga će vam ovaj vodič pomoći s lakoćom:

 1. Na vašem Nintendo Switchu Početni zaslon, Odaberite Postavke.Prebacite postavke
 2. Ići “Internet” -> Internet postavke.
 3. Odaberite svoje Wi-Fi mreža i kliknite na Promijeniti postavke.Promijenite internetske postavke
 4. Pogoditi “Priručnik.”Promijenite na Manual
 5. izabrati Primarni DNS i držite B gumb za brisanje. Učinite isto sa sporedan.Primarno i sekundarno
 6. Promijenite ih prema DNS poslužitelju kojeg ste odabrali.
 7. Klik u redu.
 8. Sve gotovo.

Zašto mijenjati DNS postavke na Nintendo Switchu?

Nintendo Switch smatran je samo igračkim alatom u kojem svi mogu uživati. Međutim, kako je tip prošao, Nintendo je počeo dodavati VoD aplikacije u svoju trgovinu. Imamo Hulu i Youtube koji uživaju u jednom nevjerojatnom streaming iskustvu.

Jeste li ikad bili svjedokom naglog pada vaše internetske veze tijekom reprodukcije ili gledanja videa? Da, to se može dogoditi ako koristite poslužitelje vašeg davatelja internetskih usluga. Zbog vremena preopterećenja i vršnih minuta, brzina vašeg interneta drastično uništava vaše internetske igre i streaming videa. Da biste to izbjegli, upotrijebite metodu koju sam vas naučio da promijenite svoje DNS postavke. To će pomoći na puno načina, vjerujte mi. Provjerite prednosti ručnog unosa postavki DNS-a na vašem Nintendo Switchu.

Bolja brzina interneta

Brzina interneta ovisi o tome koliko su dobri resursi vašeg davatelja internetskih usluga. Ako vaš davatelj ne uloži dobro u svoje poslužitelje, vjerojatno ćete se suočiti s onim najgorim što online igrači moraju proći – zaostajanja igara.

Promjenom svog DNS-a možete završiti s poslužiteljem na kojem radi vrlo malo ljudi. To će poboljšati vašu brzinu interneta i izbjeći kašnjenja i kašnjenja kada ste na mreži.

S druge strane, streameri mogu gledati njihov videozapis bez tog frustrirajućeg pufernog znaka koji se pojavljuje svake 2 minute. Dvije minute je pretjerivanje. Ponekad se to dogodi svake 3 sekunde ili tako. Stoga biste to trebali pokušati izbjeći mijenjanjem svog DNS poslužitelja.

Pristupite Geoograničenom sadržaju

Izlaskom Hulu i Youtubea na Nintendo Switchu, streameri su se lijepo izmjenjivali jer platforma može koristiti za igranje i gledanje njihovih omiljenih emisija i video zapisa. Nintendo sklopka može se projicirati na vaš televizor s velikim zaslonom pritiskom na tipku. Zamislite kako je cool gledati Hulu.

Nažalost, strujni gigant Hulu dostupan je samo u Sjedinjenim Državama. Isto se odnosi i na neke Youtube videozapise koji su dostupni samo u određenim dijelovima svijeta. Međutim, ako radite sa Smart DNS uslugom, možete prevariti svoju internetsku lokaciju i pojaviti se bilo gdje širom svijeta. Pametne DNS usluge poput ExpressVPN, BulletVPN i Unlocator mijenjaju dijelove u URL-u koji osvjetljavaju vaše mjesto stanovanja. Kad se izmijeni, pojavit ćete se bez obzira na kojem se poslužitelju ste povezani. Ako je u SAD-u, imat ćete pristup primjerku Hulu.

Usput, vode se razgovori da će Netflix uskoro biti dostupan na igračkom uređaju. Ako je to istina, najbolje je učiniti korištenje Smart DNS usluge za pristup američkoj knjižnici Netflix.

Je li promjena DNS postavki sigurna?

Sigurnost je nešto što dolazi strogo s VPN-om. Promjena postavki DNS-a neće dodati onaj dodatni sloj zaštite koji svi želite. To bi moglo povećati vašu brzinu i omogućiti vam pristup materijalu ograničenom geološkom ograničenju, ali to je sve.

Iako Googleovi poslužitelji mogu izbjeći zlonamjerne i lažne web lokacije i demantiraju DoS napade, ali to nije dovoljno. Da biste se zaštitili dok ste na mreži, na svom Nintendo Switchu morate instalirati VPN.

Šifriranje podataka putem VPN-a može malo usporiti brzinu vašeg interneta, ali to je cijena koju morate platiti za svoju sigurnost. Ako nemate ništa protiv izlaganja na otvorenom, onda je Smart DNS vaš savršen način za postizanje savršene brzine interneta.

Sigurnost je na prvom mjestu, uvijek. Stoga su ovdje najbolji kandidati u VPN poslu.

Vrhunske usluge koje nude pametni DNS

Zadatak pametnih DNS usluga je zaobići regionalna ograničenja. To je sve. Svi znate što se nudi na kanalima koji se nalaze u inozemstvu. No, ti su kanali nedostupni i dostupni su samo tamo gdje su nastali. Stoga, ako ulažete u sljedeće usluge, možete zajamčiti izvanredno iskustvo struje na vašem Nintendo Switchu.

ExpressVPN

ExpressVPN vrhunskog pružatelja usluga u VPN industriji. Ova VPN ponuda pouzdan je i pouzdan pružatelj usluga. Kada je u pitanju spajanje s Nintendo DNS, imat ćete potpuno novo iskustvo igranja. Nudi MediaStream, koji je vlastiti Smart DNS servis. Gledajte i igrajte online bez brige o ograničenjima i zaostajanju.

BulletVPN

BulletVPN nudi blistave brze poslužitelje širom svijeta. Nije puno za nastaviti kada je riječ o broju poslužitelja, ali lokacije su prilično strateške. Nudeći Smart DNS, streameri su dali nevjerojatne kritike o uslugama ovog VPN-a.

Unlocator

Unlocator može deblokirati više od 240 kanala širom svijeta. Od američkog Netflixa do E!, Sve se može naći na njegovom popisu kanala. Nedavno je ova čista usluga Smart DNS-a izašla kao hibrid. Sada nudi VPN uslugu kao nijedna druga. Ima jednostavno i prijateljsko sučelje, i zgodno je to pogledati.

Kako promijeniti postavke DNS-a na Nintendo Switchu

Ako imate problema s promjenom DNS poslužitelja Nintendo Switch-a, tada će vam ovaj vodič pomoći. Sada kada znate sve o DNS-u Nintendo Switch-a i onome što radi, nikada nećete gledati svoj uređaj kao prije ovog vodiča. Sada imate optimiziranu platformu za igranje s mogućnošću zaobilaženja prigušivanja i pristupom geo-ograničenjima širom svijeta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me