Hogyan nézhetem a Sky Go-t Ausztráliában

Hogyan nézhetem a Sky Go-t Ausztráliában? Több mint 1000 filmet igényel, több száz szórakoztató programot, sporteseményt és nagyszerű gyerekműsor-gyűjteményt kínál. Nem csoda, hogy a Sky Go miért van az Egyesült Királyság legnépszerűbb streaming szolgáltatása között. A Sky Go csatornák széles skáláját kínálja, és nagyszámú eszközt támogat. Lehet, hogy nincs szüksége Sky + -fiókra a Sky Go-fiók megszerzéséhez, de szükség van egy brit IP-re, hogy csak bejelentkezzen a szolgáltatásba. A Sky Go csak az Egyesült Királyságban vagy Írországban érhető el lakossági ügyfelek számára. Ez azt jelenti, hogy Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban és Franciaországban az emberek nem tudják megszerezni, ahonnan vannak. Annak érdekében, hogy másképp forduljon, az ausztráliaknak VPN-t vagy intelligens DNS-t kell használniuk a Sky Go eléréséhez. A PC-re, a Mac, az Android, az Apple TV, a Roku, a PS4, az Xbox és az iOS operációs eszközre telepített VPN segítségével az ausztráliai emberek bármikor elérhetik a Sky Go szolgáltatást. Tehát így van:


Nézze meg a Sky Go-t Ausztráliában

Nézze meg a Sky Go-t Ausztráliában

Hogyan juthat el a Sky Go-hoz Ausztráliában VPN használatával

Tehát a Sky Go Ausztráliában, mi? A VPN ezt megteheti. Perceken belül feloldhatja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A virtuális magánhálózat a VPN-hez kapcsolódik az egyik szerveréhez, amelyet a világ minden tájáról elosztanak. Ezenkívül létrehoz egy digitális alagutat, amelyen keresztül az eszköz hozzáférhet az internethez. Az adatait az alagúton keresztül titkosítják, mielőtt elérnék az internetet. Ez a módszer fenntartja az Ön személyes adatait, és online anonimitást biztosít. Miután csatlakoztatott egy másik ország szerveréhez, megkapja az adott ország IP-jét. Ez lehetővé teszi az országban található összesféle tartalom elérését anélkül, hogy akadályokba ütközne. Így van használjon VPN-t a Sky Go Ausztráliában történő nézéséhez:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
  5. Végül látogasson el a Sky Go webhelyére, vagy indítsa el annak alkalmazását.
  6. Élvezze a szórakoztató csatornák széles skáláját, beleértve az MTV-t, a Comedy Central-t, a Foxot és a Dave-t Ausztráliában.

Ha olyan felső VPN-t keres, amely képes a Sky Go feloldására Ausztráliában, akkor szüksége lesz rá ExpressVPN a szolgáltatásokat. Ez nem a legolcsóbb, de a legmegbízhatóbb. Az ExpressVPN teljesítménye következetes és szilárd. Ennek a szolgáltatónak hosszú története van a földrajzi korlátozások sikeres megkerülésében és a tartalom feloldásában az egész világon. Biztos lehet benne, mert az adatvédelem és a biztonság jó kezekben van az ExpressVPN-vel. Ha más lehetőségeket szeretne keresni, az alábbi táblázat jobb ötletet nyújt Önnek.

Nézze meg a Sky Go-t Ausztráliában intelligens DNS használatával

A jó hír az, hogy a VPN nem az egyetlen módja a Sky GO-ra korlátozott korlátozások megkerülésének. Az intelligens DNS-proxy olyan módszer, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek széles körű feloldását, akárcsak a VPN-t. Ugyanakkor kissé másképp működik, mint egy VPN, mivel nem titkosítja az adatait, és nem ad új IP-címet. Függetlenül attól, hogy megfizethető, és minden eszközön működik. Ugyanakkor hozzáférhet a különböző régiókból származó blokkolt webhelyekhez is, anélkül, hogy különféle szerverekre kellene csatlakoznia. Vessen egy pillantást arra, hogyan nézheti meg a Sky Go-t Ausztráliában egy intelligens DNS-proxy segítségével:

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Lépjen a Sky Go webhelyére.
  4. Élvezze a Sky Go teljes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Megbízható intelligens DNS-proxy lenne Unlocator. Nem csak egy eszközön működik több eszközön, hanem mindenütt hibátlanul működik. Az ügyfélszolgálat nagyon reagál, és felhasználói felületük felhasználóbarát. A Unlocator garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését a világ bármely pontjáról. Tehát határozottan ez az intelligens DNS, amire szüksége van a Sky Go feloldásához Ausztráliában.

Hogyan feloldhatja a Sky Go blokkolását Ausztráliában

Ahhoz, hogy élvezze a Sky Go élvezetét Ausztráliában, csak egy VPN vagy egy intelligens DNS-t kell használnia. Nem kell foglalkoznia a következő üzenettel: „A Sky go csak az Egyesült Királyságból vagy az Ír Köztársaságból csatlakozó felhasználók számára érhető el. Úgy tűnik, hogy kívül esik ezeken a területeken ”, ha a két módszer egyikét használja. Miután biztosított egy VPN-kapcsolatot vagy konfigurálta az intelligens DNS-t streaming eszközén, képes lesz tévénézésre, amit szeretsz, és soha nem szabad elszalasztania egy pillanatra a kedvenc műsorokat Ausztráliában vagy a világ minden táján..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me