Erős jelszógenerátor

Bármit is tesz online, függetlenül attól, hogy hozzáfér az Ön e-mailjéhez, feliratkozik egy streaming csatornára vagy ellenőrzi a bankszámláját, akkor be kell írnia egy jelszót. Miért? Hogyan tudják ezek a szolgálatok megerősíteni az Ön személyazonosságát? Bármennyire fontos is, néha a jelszavad nagyon sok bajba juthat, ha veszélybe kerül. Ez az oka annak, hogy fiókjaihoz mindig egy erős jelszót rendelj magadnak. Ezért hoztuk létre a fenti Erős jelszó-előállító eszközt. Használhatja hozzon létre erős jelszavakat amelyek biztonságosak a rosszindulatú feltörési kísérletektől.


Erős jelszógenerátor

Mi a jelszógenerátor??

A Jelszógenerátor tökéletes eszköz az online biztonság fokozásához és a különféle fiókok online biztonságához. Ezzel véletlenszerű, erős és még testreszabott jelszavakat is létrehozhat, hogy megvédje Önt a különféle számítógépes fenyegetésektől.

Nem megbízható, ha olyan jelszót választunk, amely az életében valamit reprezentál. Ne próbálja meg enyhíteni a jelszó-megközelítést, ne lusta. Az emlékezetes jelszavak szintén kitalálhatók, és ha egy megsértés felfedi az azonos jelszavait, akkor minden fiókját veszélybe sodorta. Tehát ebben az esetben a legjobb megoldás az, ha a Jelszógenerátort használja a jelszó megadásához, még akkor sem, ha megjegyzi. Használhat bizonyos alkalmazásokat vagy Jelszókezelők hogy tárolja őket.

Az erős jelszó-előállító eszköz használata

Ha ezt olvassa, valószínűleg azon gondolkodik, vajon hogyan lehet használni ezt a szoftvert. Ne aggódj, letagadtam. Nézze meg az alábbiakban szereplő Erős jelszó-generátort, és hogyan kell azt használni, ha valaha is jobb jelszót szeretne létrehozni.

1. Az Erős Jelszógenerátort nagyon könnyű használni. Először is, ez így néz ki.

Jelszógenerátor2. Írja be a kívánt jelszót az Ön előtti mezőbe.

Jelszó itt3. Most figyelned kell erre a részre. Ez a Jelszógenerátor fő feladata. Különböző színű színei lesznek, amelyek akkor jelennek meg, ha megad egy jelszót. Mindegyik szín jelzi, hogy mennyire erős a kulcsszavai. Az alábbiakban bemutatjuk a bemutatott 3 szín mindegyikét:

  • Piros: Ez azt jelenti, hogy jelszava túlmutat a gyenge pontokon, és könnyen megtörhető.

Vörös riasztás

  • Narancssárga: Jelszava továbbra is sebezhető, hogy azonnal megváltoztassa. Próbáljon meg hozzáadni számokat vagy különféle nagybetűket.

Narancssárga figyelmeztetés

  • Sárga: Meglehetősen biztonságos jelszó, de még mindig szükség van egy kis módosításra, hogy jobbá váljon. Próbáljon meg kérdőjelet vagy néhány számot hozzáadni.

Sárga riasztás

  • Világos zöld: A jelszavának használata nagyon erős. De soha nem lehet túl biztonságos. Erõsítse.

Világos zöld riasztás

  • Sötétzöld: A létrehozott jelszó tökéletesen biztonságos.

Sötétzöld riasztás4. Ha elégedett a létrehozott biztonságos jelszóval, akkor erre a gombra kattintva lemásolhatja.

Másolja az új jelszót5. Most egy erős jelszó létrehozásának másik módja az, hogy a Jelszógenerátorra hagyatkozik, hogy elvégzi a munkát az Ön számára. Csak kattintson a jelszó testreszabására.

Testreszabhatja a jelszavát6. Ezután további lehetőségeket kap, amint a testreszabási rész kibővül.

Testreszabási folyamat7. Ebben a részben kiválaszthatja a karakterek számát, bármilyen lehetőséget, hogy megkönnyítse az Ön számára, és hogy milyen karaktereket szeretne beilleszteni. Ha beírja a karakterek számát, ennek megfelelően kap egy jelszót. Próbáljon 10 vagy több levelet készíteni, soha ne tegye rövidre. Ellenkező esetben rövid távra kerül.

Hozzon létre jelszót a generátoron keresztül8. Másolhatja azt is, ha megnyomja azt a gombot, amelyet korábban mutattam neked, vagy az alább bemutatott piros gombot.

Másolja a jelszavát

Védje meg a jelszavát

Mint fentebb említettem, a jelszavad megvédi az online adatait attól, hogy bárki más hozzáférhessen. Ugyanakkor veszélyes is lehet, ha valaki megkapja a kezét. Mindig meg kell próbálnia az online fiókját biztonságban tartani, ami azt jelenti, hogy sok óvintézkedést meg kell tenni annak érdekében védje el a jelszavát kívülállók részéről:

1. Először nem szabad ugyanazt a jelszót rendelnie több fiókhoz. Ez elég veszélyes, mivel ha egy fiókot feltörnek, akkor a többiet is könnyű megragadni.

2. Adja meg a 10 jelnél hosszabb jelszót. Minél hosszabb a jelszó, annál nagyobb a biztonság. Próbáljon legalább 10 vagy 12 karakterből állni.

3. Ne adjon hozzá személyes információkat a jelszavához. Ez magában foglalja a nevét, családnevét és születési idejét. Nagyon könnyű feltörni, ha így tesz.

4. Amikor a webböngészőben fér hozzá fiókjaihoz, ne mentse el a bejelentkezési adatait. Más szavakkal: soha ne hagyja, hogy egy böngésző tárolja az információkat.

5. Soha ne írja be jelszavát valaki más számítógépére, különösen az internetes üzletekben és a könyvtárakban.

6. Kerülje a személyes adatainak használatát, ha nyilvános Wi-Fi hotspothoz vagy ingyenes VPN-szolgáltatásokhoz kapcsolódik.

7. Időnként cserélje ki a jelszavát. Például hajtson végre néhány változtatást kb. Négyhetente.

8. Használjon nagyon kemény jelszót és jelszókezelőt az információk tárolásához. Ez sokat segít a nagyon kemény jelszó emlékezetében.

9. Ha Facebook-ot vagy más közösségi média-fiókot használ, erősen ajánlott bekapcsolni a kétlépcsős hitelesítési lehetőséget..

10. Aktiválja a tűzfalat és az antivírusokat a számítógépen. Ne felejtsd el blokkolni a bejövő kapcsolatokat.

11. Frissítse az operációs rendszert minden alkalommal, amikor erről értesítést kap. Ide tartozik az operációs rendszer, a böngészők és az antivírusok az eszközökön.

12. Helyezzen lezárat a telefonra vagy a számítógépre, ha fontos fájlja van a távol tartózkodás érdekében.

13. Ha van valami fontos dolga az interneten, azt javaslom, hogy ezt privát vagy inkognitómódban tegye.

14. Ne bízzon olyan e-mailen vagy SMS-en, amelyet esetleg a bennük megadott linkkel kaphat. Ezek csalások lehetnek az információk gyűjtése érdekében. Ha kétségei merülnek fel a banki link alapján, javaslom, hogy keresse fel az oldalt manuálisan.

15. Soha ne add el jelszavait a közösségi médiában, a csevegőszobákban, vagy akár az e-mailjeiben sem.

16. Vigyázzon, milyen alkalmazásokat telepít. Néhányat a hackerek módosíthattak az információk gyűjtése érdekében. A legjobb dolog, ha elkerüljük a szükségtelen alkalmazások letöltését.

Erős jelszó-generátor – Záró szavak

A jelszógenerátorok nagyon hasznosak, ha biztonságos internetkapcsolatot szeretne biztosítani. Segítenek az extra erős jelszavak kidolgozásában, hogy további biztonságot és védelmet biztosítsanak a fiókjaihoz. Ez nagyban elősegíti az internetélményt, mivel már nem kell arra kényszerülnie, hogy gyenge jelszóval álljon elő, amire korábban elég erősnek gondoltad. Megmutattam neked, hogyan kell működni a Jelszógenerátorral. Használja ki a megtanultakat, és férjen hozzá a fiókjaihoz anélkül, hogy állandóan a válla fölött kellene néznie.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me