Mi az én IP-címem? – Keresse meg IP-helyét online

Amikor előfizet egy internetszolgáltatóra (internetszolgáltató), nyilvános IP-címet kap. A legtöbb esetben ezt a nyilvános IP-címet csak Ön használja. Vannak bizonyos esetek, amikor az internetszolgáltató ugyanazt a nyilvános IP-címet rendelheti több felhasználáshoz. IP-címe sok információt fedhet fel rólad, ideértve a tartózkodási helyét, az online előzményeket és az ön által használt készüléket. Az általunk létrehozott IP Location kereső eszköz segít kiszámítani mind a nyilvános, mind a magán IP-címeket.


Mi az én IP-cím - Keresse meg nyilvános IP-címét

Mi az én IP-cím – Keresse meg nyilvános IP-címét

Nyilvános IP cím vs magán IP cím

A ti nyilvános IP-cím az ISP hozzárendelte neked. Bizonyos esetekben sikeresen megváltoztathatja a nyilvános IP-címet az útválasztó újraindításával. Más esetekben az új nyilvános IP-re való váltáshoz kapcsolatba kell lépnie az internetszolgáltatóval. A meglátogatott webhelyek és az Ön által használt alkalmazások is láthatják a nyilvános IP-jüket. Egyesek hivatkozhatnak egy nyilvános IP-re külső IP-címként.

Az eszközöd privát IP-cím, másrészt az útválasztó hozzá rendeli. Ez lehetővé teszi a helyi eszközök számára az adatok küldését és fogadását az útválasztótól és egymástól. A magán IP-t általában belső IP-címnek is nevezik.

Statikus IP cím vs dinamikus IP cím

Az internetszolgáltatótól függően, vagy kap a jelölést Statikus IP-cím vagy a Dinamikus IP-cím. A A statikus IP-cím rögzítve van és csak akkor változtatható meg, ha az internetszolgáltató megváltoztatja. Ami a dinamikusat illeti automatikusan kiosztva a DHCP használatával. A különbség az, hogy a dinamikus IP-címek gyakran változtasson amikor a felhasználó csatlakozik a hálózathoz.

A dinamikus IP-címeket tekintjük biztonságosabb, mint a statikus. Ennek oka az, hogy a statikus IP-ket nyomon lehet követni. Ezzel szemben a dinamikus IP-címeket nehezebb nyomon követni folyamatosan változik.

A The VPNGuru IP-azonosítója

Így van ellenőrizze IP-címét a TheVPNGuru IP-ellenőrzőjével.

1. lépés. Amikor ellátogat a TheVPNGuru hivatalos webhelyére, az Ön IP-je a képernyő tetején jelenik meg. Így néz ki ez.

VPNGuru IP
2. lépés. Láthatja az összes szükséges információt a kapcsolattal kapcsolatban. Először is megismerheti a sajátját nyilvános IP-cím.

Az Ön nyilvános IP-je
3. lépés. Ha az IP-cím alatt ellenőrzi, észreveszi, hogy a privát IP és a ország Ön lakóhelye is szerepel.

Saját IP cím és régió
4. lépés. Az oldal jobb oldalán ellenőrizheti, hogy hol tartózkodik a térképen. Könnyű navigálni, te vagy a kék kurzor a képernyőn.

VPNGuru térkép elhelyezkedése
5. lépés. Megnézheti azt is, hogy milyen VPN-ket kell használni, és hogyan ellenőrizheti a proxyját is. Arról fogok beszélni, hogy miért használjuk a VPN-t később a cikkben. Ez nem minden. Az Ön IP-je sokkal több dolgot adhat el rólad, mint gondolnád. Nem csak a tényleges helyről szól. Kattintson “További részletek” hogy megnézze, hogy mire gondolok.

Lásd: További beállítások6. lépés. Ezt követően sokkal több részletet mutatnak be rólad. Az önről beszélünk eszköz, állam, város, és még a böngésző amit éppen használsz.

További beállítások bemutatva
Az Ön IP-címe sok információt veszélyeztethet rólad, ha valaki a megfelelő eszközökkel megpróbálta megszerezni. Ennek elkerülése érdekében a. Segítségével kell elérnie az internetet Virtuális magán hálózat.

Az IP-cím elrejtése VPN-sel

Nagyon könnyű elrejteni vagy megváltoztatni IP-címét. Csak egy megbízható VPN-re van szüksége, amelyre teljes mértékben támaszkodhat. A virtuális magánhálózat, más néven VPN, biztonságos kapcsolat van közted (az internet felhasználó) és a hálózat között, amelyhez csatlakozik. Miután csatlakoztatta, a az adatok titkosítva lesznek és a te Az IP-cím bekerül. Ezenkívül, miután elrejtette IP-jét, átveszi annak az országnak az országát, amelyben a kiválasztott szerver található. Ezért a régió jelenlegi lakosának tekintik.

Ami nagyszerű, hogy eljutottál tartalom elérése ami soha nem volt elérhető a körzetben. Például, ha az USA-ban él, az IP-címe nem teszi lehetővé az Egyesült Királyságban található szolgáltatások, például a BBC iPlayer megtekintését. Amikor csatlakozik egy brit szerverhez, egy brit IP-címet fog kapni, ami minden, amire szüksége van az Egyesült Királyság kizárólagos szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez. Nagyon könnyű navigálni.

Másrészt egy VPN biztosítja az online forgalmat ezáltal a nyilvános Wi-Fi használata teljesen biztonságos. A hackerek mindent megtudhatnak rólad, ha hozzáférést kapnak az Ön IP-címéhez. A számítógépes bűnözés gyakran előfordul nyilvános helyeken, például kávézókban, repülőtereken és másokban. De egy VPN segítségével megteheti legyőzni ezeket a kérdéseket a „Csatlakozás” gomb megnyomásával.

A jó hírű VPN használatának további előnye az nem tart naplókat. Bármit is tesz online, az a tied, hogy csak tudjon. Ha bármelyik magas cenzúrájú ország megpróbálja felkeresni a társaságot, hogy részletesebben tájékoztasson rólad, akkor üres kézzel hagyja. Kezdetben mit kellene adniuk, ha nincs semmi?

Az IP-cím elrejtésének lépései

A VPN használata valójában nagyon egyszerű. A virtuális magánhálózaton való navigáláshoz nem kell szakértőnek vagy tech-hozzáértőnek lennie. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és minden rendben lesz.

1. lépés. Először iratkozzon fel egy hiteles VPN-szolgáltatóra. Ha nem ismeri az útját, azt javaslom ExpressVPN mivel hatalmas szerverhálózattal rendelkezik.

2. lépés. Ezután töltse le és telepítse VPN-alkalmazásukat egy kompatibilis eszközre, például a Android, iOS, PC, Mac vagy Fire Stick.

3. lépés. Belépés a VPN-fiókjával, és lépjen a szerverlista.

4. lépés. Csatlakozás bármelyik szerverhez akarsz. Az ExpressVPN-nél több 2000 szerver 94 országban, tehát válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek. Például egy brit szervert használtam.

Válasszon ki egy szervert5. lépés. Ha már csatlakozik, megteheti menj vissza a TheVPNGuru webhelyre és ellenőrizze az új IP-címét.

Az Egyesült Királyságban vagy
6. lépés. Végül böngészjen névtelenül az interneten, és kerülje meg a regionális korlátozásokat, bárhol is legyen.

ExpressVPN folyamatos és megbízható szervereket kínál az egész világon. Ez a tökéletes példa arra, milyennek kell lennie egy igazi VPN-nek. Ha úgy tűnik, hogy nem szeretik a szolgáltatásaikat, akkor részesülhet a 30 napos pénz-visszafizetési garanciában, vagy ellenőrizheti a a legjobb VPN-k odakint az alábbi táblázatban.

Mi az én IP-m? – A következtetés

Az IP ismerete fontos dolog az internethez való hozzáféréskor. Ez a fő oka annak, hogy szörfözhet az interneten. Az Ön IP-je sok dolog kulcsa böngészés közben, tehát időnként megváltoztatása hatalmas mértékben előnyös lehet, például elrejti személyazonosságát és a regionális korlátozások megkerülése.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me