WebRTC szivárgás eszköz

Manapság az internethasználók többféle módszert tanultak annak biztosítására online adatvédelem. De mi van, ha van valami, amely veszélyeztetheti ezt anélkül, hogy tudnánk? Mi van, ha van beágyazott módon mélyen a böngészőbeszivárog a nyilvános IP-cím amíg sötétben vagy? Ez akkor lehetséges, ha böngészője rendelkezik WebRTC. Olvassa tovább, hogy mindent megtudjon WebRTC, annak adatok szivárognak, és hogyan lehet megjavítani lent.


Mi a WebRTC

Rövid Internetes valós idejű kommunikáció, A WebRTC egy nyílt forráskódú eszköz (HTML5) amire használhatsz hozzáadhat valós idejű peer-to-peer, médiakommunikációt közvetlenül a böngészők között.

WebRTC folyamatMás szavakkal, a kapcsolat a kettő között anélkül jön létre, hogy a közepén kiszolgálóra lenne szükség. Ennek eredményeként megkapod gyorsabb sebesség, kevesebb késés, és jobb teljesítményt nyújt az olyan webes alkalmazásokhoz, mint például video chat, fájlátvitel és élő streaming.

A WebRTC látta a fényt 2011 és az évek során nőtt a népszerűsége. 2016-ban a WebRTC-nek elég egy éve volt elérve két milliárd Chrome böngészőt és egyet milliárd WebRTC audio / video perc hetente rajtuk. A nyílt forráskódú projekt teljes egészében ingyenes. De ha használja, akkor mindig figyelnie kell, mivel állandóan van fejlődik és fejlődik.

Bár megemlítettem, hogy mit csinál, a WebRTC még mindig sokkal többre képes. A WebRTC segített különféle nyílt forrású projektek létrehozása és keretek. Körülbelül 1200 WebRTC-alapú vállalat és projekt a világ körül. Ha még nem tudod, a nyílt forráskód elérhető itt: Mozilla, Chrome, Opera és Safari.

Emlékszel arra a napra, amikor valaki bármi olyat akart létrehozni, amely lehetővé teszi hang- vagy videohívást? Igen, valószínűleg használtak C / C++ a folyamat. Akkoriban népszerű, mégis drága lehetőség volt. A WebRTC mindazonáltal megváltoztatja mindazt, ameddig szükségessé válik a C / C ++, és helyébe a Javascript API.

Nagyszerűnek tűnik – nem elég

Bármennyire nagyszerű is, tudnod kell, hogy az interneten semmi sem jár hátrányok nélkül. Mivel te vagy megoszthatja IP-címeit közvetlenül egy másik böngészővel, ez lehetővé teheti harmadik fél webhelyeit észlelheti IP-címét. Ezt felhasználhatják az ön azonosítására és a tényleges tartózkodási hely pontos meghatározására. Pontosan ezt hívjuk a WebRTC szivárgás.

Nem a helyed van az egyetlen, amit az IP-szivárgás veszélyeztet. Nem, az összes böngészési tevékenység is figyelemmel kísérhető. Így az internetszolgáltató egyébként megtartja az online címkék címkéit. Ha IP-je nyitott, akkor az Ön személyazonossága is. Ily módon bármilyen hacker behatolhat a személyes adataiba, ideértve a bankszámlák, e-mailek, jelszavak és természetesen a pontos hely.

Hogyan blokkolhatjuk a WebRTC szivárgásokat

Kétféle módon akadályozhatja meg a WebRTC szivárgások bekövetkezését. Az első módszer a Virtuális magán hálózat. Ez lesz elrejteni a valódi IP-címét és cserélje ki egy másikra, amíg VPN kapcsolat fennáll. Ennek eredményeként ha nyilvános IP-jét kiszivárogtatja, akkor egész idő alatt biztonságban leszel, mivel az nem a valódi, először.

Másrészről, A WebRTC manuálisan deaktiválható. Kicsit félelmetes feladat, de mégis végrehajtható. Hadd mutassam meg, hogyan lehet ezt megtenni mindkét módszer használatával.

VPN módszer

Ez nagyon könnyű átmenni. Minden amire szükséged van VPN kapcsolat, és akkor jó menni. Így esik le az egész:

1. Először, amikor a WebRTC szivárgás eszköz fenti VPN nélkül, észreveheti, hogy lehetséges szivárgás lehet.

WebRTC VPN nélkül2. Most szüksége van egy megbízható VPN-re a probléma megoldásához. Ebben az esetben, iratkozzon fel az ExpressVPN-re mivel ez az egyik legjobb a munkához.

3. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a használt eszközre. Az ügyfelek elérhetőek a következőn: Android, PC, Mac és iOS. Ön is megtalálja a Chrome és a Firefox kiterjesztései.

4. Utána, jelentkezzen be fiókjával és csatlakozzon egy VPN szerverhez.

5. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a VPN-kapcsolat létrejött-e, ellenőrizze ezt IP-hitelesítő.

6. Most használja a WebRTC szivárgás eszköz fent még egyszer. Megkapod ezt.

WebRTC a VPN-selKíváncsi lehet, miért fenyegeti továbbra is a nyilvános IP-jét szivárgásveszély. Nos, a WebRTC használja fejlett technikák hogy meghatározza a felhasználó IP-címét, az ICE-t. Az Interaktív kapcsolatteremtés A protokoll segítségével a böngészők összegyűjthetik az Ön IP-címeit azáltal, hogy elolvasják az eszközüket. A VPN esetében azonban a veszély már azóta elmúlt a kitett IP nem a tied, mindenekelőtt. Ennek két előnye van. Először is meg kell őrizned személyazonosságát. Másodszor, a WebRTC teljesen működőképes lesz a hamis IP-cím, ellentétben azzal, amikor letiltja a 2. módszerben.

Böngésző módszer

Ha te vagy Firefox, Chrome és Opera felhasználó, te vagy a legtöbb érzékenyek a WebRTC szivárgásokra. Ennek oka az, hogy ezekben a böngészőkben van a nyílt forráskódú alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ha manuálisan le szeretné tiltani, akkor tudnia kell, hogy fog teljesen megszünteti a WebRTC működését. Kezdjük:

Chrome böngésző

A következőket kell tennie, ha a Google Chrome-ot használja:

1. A folyamat elindításához kattintson a három pont a böngésző jobb felső sarkában.

2. Ezután folytassa a További eszközök -> Extensions.

3. A következő oldalon keresse meg a keresősávot WebRTC vezérlés.

4. Töltse le a kiterjesztést a böngészőbe.

WebRTC vezérlés5. Miután hozzátette, ez a kis gomb elérhető lesz. Győződjön meg róla Kék, ami ezt jelzi A WebRTC szivárgásvédelem be van kapcsolva.

WebRTC gomb be6. Most a WebRTC az nem szivárog az Ön IP-címe többé.

Nincs IP-cím szivárgva

Mozilla Firefox böngésző

Ami Firefox felhasználók, az alábbi lépésekkel deaktiválhatja a WebRTC-t:

1. Nyissa meg a Firefox-ot, és írja be „About: config” idézetek nélkül.

2. Ez az oldal átirányítja Önt egy oldalra, ahol figyelmeztetést kapunk arra, hogy ez érvénytelenítheti a jótállást. Kattintson “Elfogadom a kockázatot!”

Fogadja el a kockázatot

3. A következő oldalon olyan neveket talál, amelyeket nehéz megérteni. Csak gépelj „Media.peerconnection.enabled” a keresősávon.

4. Miután megszerezte, kattintson a jobb gombbal a címre, és nyomja meg a gombot pecek.

Kattintson a Váltás gombra5. Sikeresen sikerült letiltott WebRTC a FireFoxon.

6. Végül ellenőrizze a WebRTC szivárgás eszköz a Firefoxon. Ezt észre fogod venni nincs adat szivárogtatva.

Nincs IP-cím szivárgva

Annak ellenére elég blokkolja a WebRTC-t?

Nem ez nem. Ez jó módszer lehet a kezdésre online tevékenységeinek biztosítása, de mégis többre van szüksége. Ha a VPN alkalmazás vagy webes kiterjesztés, akkor nem kell aggódnia A WebRTC szivárgás egyáltalán. Te leszel egy másik IP-cím használatával a folyamatban, ami lehetetlenné teszi az igazi identitás felfedését. Ne kockáztasson, kövesse a fenti útmutatóban ismertetett lépéseket, és minden rendben lesz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map