Hogyan juthat el az HBO az USA-n kívülre?

Hogyan juthat el a HBO Go-hoz Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában - Nézze meg az USA-n kívül


Hogyan juthat el a HBO Go-hoz Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában – Nézze meg az USA-n kívül

Ebben az útmutatóban megmutatom neked hogyan lehet eljutni HBO Menj az USA-n kívül. Keressen utasításokat a földrajzilag blokkolt amerikai csatornák elérésére PC, Mac, Android, Apple TV, iOS, Fire Stick vagy Roku külföldön.

Szerezd meg a HBO-t az USA-n kívül – mire van szükségem?

 • Érvényes előfizetés egy olyan kábelszolgáltatóra, amely támogatja a HBO Go-t, például a Verizon Fios-t.
 • Mint fentebb említettem, a HBO Go nem érhető el az Egyesült Államokon kívül. Ezért is szüksége van erre Intelligens DNS vagy VPN előfizetés. Ha a kettőhöz hasonlóan megközelíti a csatornát, akkor ezt a geo-hibaüzenetet kapja: „A HBO Go csak az Egyesült Államokban és egyes Egyesült Államok területein támogatott.”HBO GO Hiba a szolgáltatási területen
 • Ha nem rendelkezik amerikai kábel előfizetéssel, iratkozzon fel a HBO Now szolgáltatásra. Ez egy önálló VOD csatorna, amely alapvetően ugyanazt a tartalmat nyújtja, mint a HBO Go. Jelentkezhet azonban a HBO Now szolgáltatással kábelszolgáltató igénybevétele nélkül.

Hogyan juthat el HBO Go-hoz az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában – VPN megoldás

A VPN a Virtual Private Tunnel kifejezést jelenti. Miután létrejött egy VPN-kapcsolat, az összes forgalom titkosítva lesz, és a kiválasztott ország szerverére érkezik. A VPN gyakorlatilag megóvja a forgalmat a szimatolástól és a figyeléstől. A VPN-kiszolgáló országának összes helyét feloldják. Tehát ha az USA-t választja VPN-kapcsolatként, akkor feloldhatja a blokkolást HBO GO, Fox, Hulu, Netflix és Amazon Prime tengerentúlon. A VPN használatával a HBO Go az Egyesült Államokon kívülre juthat.

 1. Először jelentkezzen be egy VPN-szolgáltatóhoz az alábbi listából. Ne használjon ingyenes VPN-ket, mivel ezek ritkán működnek, és valójában veszélyeztetik az online biztonságot.
 2. Töltse le, telepítse és indítsa el a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac-re, iPhone-ra, iPad-re vagy Androidra. Az alkalmazást az éppen regisztrált VPN-szolgáltatás webhelyén találhatja meg.
 3. Jelentkezzen be az alkalmazásba a VPN-fiókjával.
 4. Ezután csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez a VPN alkalmazáson belül.
 5. Végül figyelje meg a HBO Go-t, mintha az Egyesült Államokban lenne. Így néz ki a földrajzi tilalom feloldása után.HBO Go with VPN

Nagyon ajánlom használni ExpressVPN megkerülni a földrajzi korlátozásokat és elérni az amerikai csatornákat külföldön. Kiváló ügyféltámogatással és 30 napos visszatérítési garanciát vállalnak. Nyugodtan használhatja ezen VPN-szolgáltatók bármelyikét nézni a HBO Go-t az USA-n kívül.

A HBO Go legjobb VPN-je – A legjobb színvonal

VPN-szolgáltatás keresésekor figyelembe kell vennie a minőségét és azt, hogy a VPN kielégíti-e az online igényeit. Soha és ismétlem, soha nem bízunk olyan VPN-ben, amely ingyenesen kínálja szolgáltatásait. Nagyon veszélyesek, és veszélyeztethetik az online adatvédelmet. Szerintetek hogyan gondolják az ilyen VPN-k a nap végére a díjakat? Lekérik az Ön böngészési tevékenységeit, és bevétel céljából eladják őket testvérvállalataiknak, így készülnek. Ennek kapcsán itt vannak a HBO Go VPN-szolgáltatói.

ExpressVPN

Amikor a legfontosabb VPN-ről beszélünk, ExpressVPN először meg kell említeni. Az iparágban évek óta működik, és bebizonyította, hogy az egyik legmegbízhatóbb VPN itt van. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező ExpressVPN 2000+ szerverből álló szerverhálózatot kínál szerte a világon. Stratégiai szempontból 92+ országban helyezkednek el, és mintegy 200 000 IP-címet adhatnak neked az Ön személyazonosságának elfedéséhez. Ami a biztonságot illeti, ez a VPN a híres 256 bites AES titkosítással csak az Ön adatait védi.

Bárhol is legyen, még akkor is, ha nagyon cenzúrázott országokban él, az ExpressVPN stealth kiszolgálókat kínál, amelyekre támaszkodhat az interneten való szörfözés közben. Ráadásul akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy megoszthatja a VPN-kapcsolatot két másik felhasználóval, ha erre került. Szánjon egy kis időt, és tudjon meg többet erről a robusztus VPN-ről ExpressVPN áttekintés.

NordVPN

NordVPN biztosan képes. Úgy értem, hogy a VPN-nek a legnagyobb szerverhálózata van a piacon megtalálható összes VPN közül. 5000 országból több mint 62 szerverről beszélünk. Másrészről, biztonság szempontjából, a NordVPN rendelkezik néhány exkluzív funkcióval az ügyfelek védelme érdekében. Két említésre érdemes a Double VPN és a CyberSec. Az első az adatait egy szerver helyett két szerveren továbbítja. Tudod hogy ez mit jelent? Az Ön adatai megduplázódnak, mint a Nord 256 bites AES titkosítása.

Ami a CyberSec-et illeti, biztos lehet benne, hogy egyetlen rosszindulatú program sem fogja megfertőzni az eszközt, amíg csatlakozik. A NordVPN akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Nézze meg a mi oldalainkat, hogy még mit is kínál ez a szolgáltató NordVPN áttekintés.

BulletVPN

BulletVPN egy közismert szolgáltató, amely biztosan megbízható szolgáltatásokat kínál a biztonság szempontjából. Ha olvastat valamit erről a szolgáltatóról, akkor észreveszi, hogy nincs nagy kiszolgálóhálózata. Csak 30 országot fed le. Székhelye azonban nagyon igényelt régiókban található, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot. Nem is beszélve arról, hogy képes feloldni az USA Netflix feloldását, ahol mások megpróbáltak és kudarcot vallottak.

A legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan a BulletVPN akár öt eszköz használatát is lehetővé teszi, és olyan VPN protokollokat támogat, mint a PPTP, L2TP / IPSec, IKEv1 / 2 és OpenVPN. Ezenkívül intelligens DNS-funkciót kínál azoknak a felhasználóknak, akik csak a korlátozott tartalom feloldását szeretnék feloldni, és akiknek nincs igazán nagy szükségük az online biztonságra. Ha többet szeretne tudni erről a hiteles VPN-ről, tekintse meg teljes körűen BulletVPN áttekintés.

SurfShark

Végül, de nem utolsósorban van SurfShark, az új gyerek a blokkban. Noha nem olyan régi, amikor összehasonlítjuk a többiekkel, ez a VPN sokat ígér. Először is tudnia kell, hogy korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál. Ossza meg a VPN-kapcsolatot családjával és barátaival, miközben csak egy fiókért fizet.

A szolgáltatás 800+ szervert is tartalmaz a hálózatában, ami elég jó szám, tekintve, hogy új. Ezen felül a SurfShark támogatja az OpenVPN-t és az IKEv1 / v2-t VPN-protokollként, és kill-kapcsolót kínál. Ez egy nagyon szigorú nulla naplózási politikát is fenntart. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években ez a VPN az ipar óriásaival fejbe fog menni. Nézd meg magad, nézd meg ezt SurfShark áttekintés.

Nézze meg a HBO Go-t az USA-n kívül – a DNS-proxy megoldása

Az intelligens DNS-proxyk viszonylag újok a piacon. Egy jó intelligens DNS-proxy csak a földrajzi hely felhasználására címkézett forgalom legkisebb mennyiségét veszi igénybe, és átirányítja ezt a forgalmat az Egyesült Államok szerverére, ha HBO Go vagy Netflix.

 • Az intelligens DNS nagyon rugalmas, és egyszerre több földrajzi helyet támogat. Más szavakkal, egy intelligens DNS-proxybeállítás segítségével feloldhatja a különböző régiókból származó, geo-blokkolt csatornák egyszerre történő blokkolását.
 • A Smart DNS másik jellemzője, hogy kompatibilis minden eszközzel, mivel minden eszköz. A telepítéshez itt olvashatja a Video és kép útmutatót.
 • A VPN-től eltérően, az intelligens DNS nem rejti el az IP-címét, és nem titkosítja a forgalmat, azaz az internetszolgáltató továbbra is láthatja, hogy mit csinál online.

Személy szerint én használom a hatékony Unlocator nevű intelligens DNS szolgáltatást. Ha ki akarja próbálni őket, ingyenesen biztosítják a 7 napos próbaverziót, amelyhez nincs karakterlánc csatlakoztatva. Ehhez mindössze néhány perc alatt fel kell készülnie és futnia kell az előfizetéstől a próbaig.

HBO GO TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK

HBO az alábbi streaming platformon érhető el.

 • PC / Mac
 • Amazon Fire TV
 • FIRESTICK
 • Xbox egy
 • Xbox 360
 • PS3
 • PS4
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecast
 • roku  
 • Blu-Ray lejátszók
 • Okos TV

HBO-HASZNÁLHATÓ AZ USA-N kívül?

Miután beállította a VPN vagy az intelligens DNS proxyt az streaming eszközén, úgy férhet hozzá az HBO webhelyéhez, mintha az Egyesült Államokban lenne. A HBO GO alkalmazás USA-n kívüli más eszközökre történő telepítéséhez azonban a következő lépéseket kell végrehajtania:

 • Töltse le az HBO alkalmazást az Xbox One-on
  • Annak érdekében, hogy telepítse a HBO GO alkalmazást az Xbox One-ra, először a játékkonzol régióját kell az USA-ra váltania. Kövesse ezeket az utasításokat.
 • Töltse le a HBO GO alkalmazást a PS4 / PS3 rendszeren
  • Az amerikai alkalmazások telepítéséhez a PlayStation konzolon létre kell hoznia egy amerikai PSN-fiókot. Így regisztrálhat egy amerikai PlayStation Network-fiókra.
 • Hogyan lehet beszerezni a HBO GO App alkalmazást iPhone-on, iPad-en
  • Az amerikai alkalmazások iOS-eszközökre történő telepítéséhez először regisztrálnia kell egy amerikai iTunes-fiókot. Kövesse ezt az útmutatót, hogy hitelkártya nélkül regisztráljon amerikai Apple ID-t.
 • Az amerikai alkalmazások telepítése az Apple TV-hez
  • Az iOS-eszközökhöz hasonlóan létre kell hoznia egy amerikai Apple ID-fiókot az Apple TV-ben található amerikai iTunes áruház eléréséhez. Használja ezeket a lépéseket.
 • Hogyan lehet beszerezni a HBOGO alkalmazást a Roku-n
  • Így regisztrálhat amerikai Roku fiókra, és végül amerikai csatornákat szerezhet Roku streaming eszközén.
 • Töltse le az HBO alkalmazást az Androidon
  • Alapvetően meg kell változtatnia a Google Play Áruház régióját USA-ra. Ez lehetővé teszi az amerikai alkalmazások telepítését okostelefonjára vagy táblagépére.
 • Az HBO telepítése a Samsung Smart TV-n
  • Kövesse ezt az útmutatót, ha Samsung Smart TV régióját az Egyesült Államokra változtatja. Ezután hozzáadhat olyan amerikai csatornákat, mint a HBO GO, az Amazon Prime, a Vudu és a Hulu a Smart TV-központjához..
 • Telepítse a HBO GO-t a Sony Smart TV-hez az Egyesült Államokon kívül
  • Olvassa el ezt az útmutatót, hogy Sony Sony TV-jét az USA-ra változtassa, és telepítse az amerikai alkalmazásokat az Egyesült Államokon kívül.
 • Telepítse az HBO alkalmazást a Fire Stick-re
  • Annak érdekében, hogy amerikai alkalmazásokat hozzáadhasson a Fire TV-hez, be kell állítania egy amerikai Amazon-fiókot amerikai hitelkártya és cím használatával. Ha kész, használja ezt a fiókot a Fire TV Stickbe való bejelentkezéshez.

Hogyan lehet felszabadítani a HBO-t az USA-n kívül – próbáld ki, és mondd el!

Akár választja VPN vagy DNS a HBO feloldásához rajtad múlik. Bármelyik megoldást használhatja a HBO Go beszerzéséhez Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Európában vagy másutt külföldön. A VPN könnyű beállítást és extra adatvédelmet biztosít. Az intelligens DNS-t viszont több streaming eszközön konfigurálhatják. További információkért és utasításokért nyugodtan hagyjon megjegyzést alább.

Megment

Megment

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me