Hogyan kell nézni a HBO Nordic Skandinávián kívül

Hogyan nézhetem meg a HBO Nordic-ot Skandinávián kívül?? Jó ok van arra, hogy miért a HBO a világ egyik legnézettebb TV-csatornája. A kritikusok által elismert sorozatok, slágerek, dokumentumfilmek és sportesemények páratlan sora több mint elegendő nézők milliói számára. Éppen akkor, amikor azt hitte, hogy az HBO nem javul, megismerheti annak más változatát a skandináv országokban.


Hogyan nézhetem meg a HBO Nordic-ot Skandinávián kívül?

Hogyan nézhetem meg a HBO Nordic-ot Skandinávián kívül?

A HBO Nordicról beszélünk, a legjobbak közül. A kiváló minőségű TV-műsoroktól és a műsoroktól a megbízható HD formátumban történő streamingig a HBO Nordic páratlannak bizonyult. A nagy dolgok nem érhetők el egyszerűen, és a HBO Nordic nem érhető el külföldön. Még ha a skandináv országokban (Norvégia, Finnország, Dánia, Svédország) élsz és HBO Nordic előfizetéssel rendelkezel, akkor nem láthatod azt bárhol, ahol akarod. Most nem azért vagyunk itt, hogy kiszabadítsunk téged, sőt, a cikk célja az, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy a Skandináván kívüli HBO Nordic nézéséhez nem kell Skandináv országokban sem élnie. Ezt csak úgy lehet elérni, ha egy virtuális magánhálózat jól működik iOS operációs rendszerekkel, Android, PC és Mac.

HBO északi helyhiba

Ha megpróbál hozzáférni a HBO Nordics-hez Svédországon, Dánián, Norvégián vagy Finnországon kívül, a következő geo-hibák egyikét kapja:

HBO Denmark

„Udenfor tilgængelig régió

Beklager. Ez a HBO-abonnement mindenütt jelen van a régióban. Prøv igen, når du er tilbage i en tilgængelig region.

Bővebben van a fiókjában? Sørg mindenkor a VPN-szolgáltatást választja. ”

HBO Svédország

„Utanför régió

Vi beklagar, de a HBO-abonnemang är integigungigit in den Här regionen. Vänligen klicka på Uppdatera för att få tillgång till HBO, igen ideges du återvänder till serviceregionen.

Probléma a belépéssel? Se till att VPN är avaktiverat. ”

HBO Norvégia

„Ikke tilgjengelig i denne regionen

Beklager, a férfiak nem kapják meg a HBO-abonnement-et, mindenütt a régiókban. Forsøk å oppdatere denne siden når du er tilbake, and the avand hvor HBO er tilgjengelig.

A probléma megoldása a fiókba való belépéshez? Forsikre deg om an der VPU-programmer. ”

HBO Finland

„Käyttöalueen alacsony kapcsolatban

Pahoittelut, HBO-tila ei ole alati kohaldatud. Válasszon Päivitä alla és kövesse a HBO-t: n katselua, kun palaat szolgálun käyttöalueelle.

Etkö elérhető felhasználótilillesi? Varmista, a VPN nem ole használható. ”

Annak érdekében, hogy megkerülje ezeket a HBO Nordic helymeghatározási hibákat, VPN vagy Smart DNS proxykat kell használnia, amint azt az alábbiakban bemutatjuk..

Nézze meg a HBO Nordic VPN-jét

A szerzői jogi törvények és az engedélyezési kérdések miatt a HBO Nordic külföldön való figyelése nem pontosan a séta a parkban. A VPN szolgáltatás előfizetése azonban ezt megváltoztathatja. VPN használatakor csatlakozhat egy olyan skandináv ország szerveréhez, ahol elérhető a HBO Nordic. Ezután egy másik IP-cím és hely alapján csatlakozik az internethez. Más szavakkal, a VPN elrejti a tényleges helyét, hogy megkerülje a webhelyekre, csatornákra és mindenféle szolgáltatásra vonatkozó korlátozásokat. Így használhatja a VPN-t

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a HBO Nordic tartalmát közvetíti.
 3. Indítsa el az alkalmazást.
 4. Csatlakozás egy szerverhez a skandináv országok egyikében.
 5. Nyissa ki az HBO által kínált legjobb verziót!

ExpressVPN a legjobb szolgáltató odakinn, ne tévesszen be benne. Az ExpressVPN feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, és kiemelkedő sebességet kínál. Ez a szolgáltató valóban kiemelkedik, ha olyan nagy szolgáltatások streaming-re és feloldására van szükség, mint a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video. További információt a más VPN-szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.

Nézze meg a HBO Nordic alkalmazást az intelligens DNS proxy segítségével

Más lehetőségek vannak a HBO Nordic elérésére egy virtuális magánhálózaton kívül, ez egy intelligens DNS proxy. Annak ellenére, hogy sokkal több kiszolgálóhely található, és elfogadható áron kínál szolgáltatásokat, nem hasonlítja össze a VPN-szolgáltatóval. Mivel azonban a SmartDNS-szolgáltatásnak nem kell az adatok titkosításának bonyolult folyamatait (mint például a VPN), így sokkal gyorsabb. Az IP-címed nem változik, és az intelligens DNS-el valójában mindent nem oldhat fel (ez a használt típustól függ). Függetlenül attól, nézzük meg, hogyan segíthet egy intelligens DNS – a megfelelő -, hogy megnézhesd a HBO Nordic-ot Skandinávián kívül:

 1. Iratkozzon fel egy intelligens DNS-proxy szolgáltatással, amely támogatja a HBO Nordic feloldását.
 2. A Unlocator DNS-kiszolgálói címeinek beállítása az Ön streaming eszközén. Az Unlocator DNS-t az útválasztón is konfigurálhatja.
 3. Látogasson el a HBO Nordic webhelyére vagy annak önálló alkalmazásába, és jelentkezzen be.
 4. A legjobb filmek és műsorok közvetítése a HBO Nordic üzletében.

A jobb oldali intelligens DNS-proxy alatt értünk Unlocator. Ez a DNS-proxy hozzáférést biztosít több mint 196 csatornához, lehetővé téve a kedvenc műsorok közvetítését a világ bármely pontjáról. A Unlocator használatával megkerüljük a korlátozásokat, megszüntetjük a tilalmakat, és alapvetően a felhasználók bárhonnan bárhonnan hozzáférhetnek..

Nézze meg a HBO Nordic Skandináviát

A VPN és az intelligens DNS beállítások használatakor ne hagyjon ki csalódást. Ön is hozzáférhet a HBO Nordichez, ha csak úgy tesz, ahogy mondjuk, és követi az Ön számára fent megadott utasításokat. Amikor ellátogat az HBO Nordic-be Svédországon, Norvégián, Dánián vagy Finnországon kívül, akkor feltétlenül blokádot tapasztal. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen veled, ha megtehet valamit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map