Hogyan lehet HBO-t nézni az Amazon Fire Stick-en az Egyesült Államokon kívül

Nekem van egy Amazon FireStick egy ideje, csak hogy megnézhessem, mi a gond. Nos, ez valódi. A legjobb az egészben, hogy a HBO-t a streaming platformon, más prémium csatornákkal együtt is elérheti. Amint elindítottam a HBO-t, a földrajzi korlátozások miatt helyben blokkoltam. Szeretném megosztani veled tapasztalataimat és megtanítani, hogyan lehet elérni a HBO-t a Fire Stick-en, még akkor is, ha az USA-n kívül élsz.


Hogyan lehet megnézni az HBO-t a FireStick-en az Egyesült Államokon kívül

Hogyan lehet megnézni az HBO-t a FireStick-en az Egyesült Államokon kívül

HBO és földrajzi korlátozások

Függetlenül attól, hogy a HBO Go kábel-alapú szolgáltatást vagy az önálló HBO Now szolgáltatást használja-e, akkor blokkolnia kell, ha az USA-n kívül él. Ezek a csatornák megvizsgálják az Ön IP-címét, mielőtt hozzáférnének a tartalmukhoz.

Más szavakkal, ha nem rendelkezik amerikai IP-vel, akkor egyáltalán nem lesz képes közvetíteni a HBO műsorokat. Néhányan szerencsésnek érzik magukat, hogy kipróbálják, ám végül visszatükröződik. Amikor megpróbál egy videót nézni a HBO Go-n, ez a földrajzi hiba jelenik meg:

– Nem a szolgáltató területén. A HBO Go csak az Egyesült Államokban és egyes Egyesült Államok területein támogatott. ”

HBO GO Geo-Error az Egyesült Államokon kívülUgyanez történik, ha kipróbálod a HBO Now-ot is. Ne aggódj. Amikor megkaptam ezeket a hibákat, továbbmentem és kerestem a megoldást. Szerencsére van, de tudnod kell az utat körül. Ez az oka annak, hogy azért vagyok itt, hogy végigvezesse veled.

Hogyan lehet megnézni az HBO-t az Amazon Fire Stick-en VPN-sel

A virtuális magánhálózat egy olyan internetes eszköz, amely megváltoztathatja a jelenlegi tartózkodási helyét, és másutt megjelenhet. Ez úgy történik, hogy az összes internetes forgalmat átirányítja a távoli szerverek egyikére a választott országban. A folyamat során a VPN elrejti az eredeti IP-címet, és érvényes címet ad neked a csatlakoztatott régióban. Ilyen módon teljes hozzáférést kaphat az egész területre vonatkozó kizárólagos tartalomhoz.

Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor kap egy amerikai IP-címet. Ez egy közvetlen jegy a HBO tartalmához, függetlenül attól, hogy hol lehet. Nemcsak ezt, hanem meglátogathat más amerikai alapú szolgáltatásokat is, például a Netflix, a Hulu és a CBS All Access szolgáltatásokat. Ha megoldást keresek egy bizonyos problémára, szeretnék részletes, lépésről lépésre történő elemzést. Pontosan ezt fogod kapni. Így oldhatja fel a HBO feloldását a FireStick alkalmazáson az Egyesült Államokon kívül:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatónál. Abban az esetben, ha kíváncsi lenne, ExpressVPN az egyik felső HNN VPN-k.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a Fire Stick-re.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és lépjen tovább a szerver listára.
 4. Ha odaért, keressen egy amerikai szervert. Ha túl sok időt vesz igénybe, használja a keresősávot a gyorsabb megközelítéshez.
 5. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
 6. Most, hogy van amerikai IP-címe, indítsa el a HBO-t.
 7. Dőljön hátra és folytassa az HBO-t a FIre Stick-en bárhol.

Egy jó hírű VPN, mint például ExpressVPN minden, amire szükséged van, hogy a lehető legkönnyebben menjen. Lángoló gyors kiszolgálói vannak az Egyesült Államokban, és megvédi eszközeit az esetleges egyetlen veszély ellen. További információkért tekintse meg a a legjobb VPN-ek a Fire Stick számára.

VPN alternatíva – Írja be az intelligens DNS-proxyt

A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának másik módja az intelligens DNS-proxy használata. Ha te módosítsa a Fire Stick DNS-beállításait, akkor az HBO-t nézheti annak ellenére, hogy az Egyesült Államokon kívül lakik.

Az intelligens DNS-szolgáltatások újracsatornálják az internetes forgalom egy részét, amely megmutatja az aktuális tartózkodási helyét. Ezzel megtéveszti a csatornát azzal, hogy azt gondolja, hogy a szolgáltatásához a lefedettségén belül érkezik. Ennek eredményeként a tartalomhoz bárhol hozzáférhet, bárhol is lehet.

Sok szolgáltató kínál intelligens DNS szolgáltatást. Néhányuk eredetileg VPN-szolgáltatók, akik szeretnének további streaming-lehetőségeket nyújtani Önnek. Tehát, mondván, itt vannak a legjobb intelligens DNS-szolgáltatások a FireStick használatához:

ExpressVPN

ExpressVPN az egyik leggyorsabban használható VPN. Több mint 2000 szerverrel rendelkezik a hálózatában, és stratégiailag el vannak osztva több mint 50 országban. Amikor a VPN-szolgáltatásokról van szó, akkor megkapja a piacon lévő legfontosabb biztonsági protokollokat.

Másrészt ez a VPN szolgáltató saját intelligens DNS szolgáltatást, a MediaStreamer szolgáltatást kínál. Csatornák százainak feloldását teheti anélkül, hogy elveszítené a kapcsolat sebességét a folyamat során. Ennek oka az, hogy az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait. Ezért teljes sebességgel fog streamálni.

BulletVPN

BulletVPN székhelye Észtországban. Ez igazán jót tesz azoknak az embereknek, akik ápolják az online adatvédelmet, mivel ez messze van az öt szem elől. A BulletVPN meglehetősen új a VPN piacon. Ennek azonban nincs sok bizonyítéka, mivel az első naptól kezdve erős lett.

Ennek a VPN-nek nincs széles kiszolgálóhálózata. Szervereket kínál több mint 30 országban. De ami igazán érdekes, hogy bár új, mégis lehetőséget ad arra, hogy a Smart DNS-t VPN-alternatívaként használja. Ez egyfajta kiszolgálás a szerverhelyek hiányának pótlására.

Unlocator

Utóbbi időben, Unlocator lehetőséget adott a felhasználók számára a VPN és az intelligens DNS közötti választáshoz. De a 2013-as debütálása óta ez a szolgáltatás pusztán intelligens DNS-szolgáltató volt. Ez az egyetlen szolgáltatás, amely képes világszerte több mint 230 csatornát feloldani, ezért nagyszerű választás az állandó közvetítők számára..

Nézheti kedvenc csatornáit a Unlocator segítségével anélkül, hogy elveszítené az internet sebességét bármilyen eszközzel, beleértve a PC-t, a Mac-ot, az Apple TV-t, a Roku-t, a PS4-t, az Xbox One-ot, a telefonokat, és természetesen a FireStick-et is..

Legjobb HBO műsorok

Mielőtt elkezdené az HBO streaming-jét a FireStick-en, tudnia kell, hogy milyen tartalomra számíthat. Íme néhány a legjobb válogatásaim:

 • Trónok harca
 • A sopranók
 • Westworld
 • Igazi vér
 • Barry
 • Valódi nyomozó
 • Nagy kis hazugságok
 • Szilícium-völgy
 • VEEP
 • Róma
 • Lányok
 • Ballers
 • OZ
 • Entourage
 • Band of Brothers
 • A hírszoba
 • Carnivale
 • Boardwalk Empire
 • Válás
 • 104. szoba
 • Nagy szerelem
 • Hat láb mélyen
 • A Csendes
 • A maradék

Hogyan lehet megnézni az HBO-t a Fire Stick-en az Egyesült Államokon kívül – Végső gondolatok

Akár tetszik, akár nem, a HBO bebizonyította, hogy érdemes a streaming piacon. Versenyezi az olyan óriásokkal, mint a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime. Ugyanakkor, a fent említett csatornákhoz hasonlóan, ez a szolgáltatás csak az Egyesült Államok területén lakó nézők számára is elérhető. Szerencsére most már tudja, hogyan lehet elérni a HBO-t a Fire Stick-en. Használja ki a ma megszerzett információkat, és soha ne hagyja ki egy HBO prémium show-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map