Hogyan lehet nézni a HBO GO-t Spanyolországban

A HBO Go otthont ad a világ legjobb tartalmainak. Függetlenül attól, hogy nagyszerű filmeket, gyilkos sorozatokat vagy szórakoztató műsorokat keres, a HBO fedezi Önt. Még a HBO Go bárhol megnézheti a világ bármely részét, beleértve Spanyolországot is, és csak elmondjuk, hogyan. Használjon VPN-t vagy okos DNS-t bármilyen eszközön a HBO Go Spanyolországban történő megtekintéséhez.


Hogyan lehet nézni a HBO GO-t Spanyolországban

Hogyan lehet nézni a HBO GO-t Spanyolországban

Hogyan nézhetem meg a HBO GO-t Spanyolországban VPN segítségével

A HBO Go szórakoztató tartalmak széles skáláját kínálja. Rengeteg eredeti HBO programozással, komédia specialitásokkal, dokumentumfilmekkel, sport show-kkal és késő esti különlegességekkel felnőtt programozást tartalmaz. azonban ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, ahol a HBO székhelye van, akkor valószínűleg nem fér hozzá. Ha valaha is megpróbálta elérni a HBO Go szolgáltatást, miközben külföldön volt, akkor valószínűleg a következő üzenettel találkozott:

A HBO GO eléréséhez az Amerikai Egyesült Államok ötven államában kell tartózkodnia.

Ha ezen a területen lakik, és továbbra is nehézségekbe ütközik, kérjük, forduljon a televíziós szolgáltatóhoz.

Ez nagyjából összefoglalja, hogy miért nem kaphat meg HBO Go-t Spanyolországban tartózkodása közben. Nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok határain belül kell lennie, hogy hozzáférést kapjon a HBO Go tartalmához. Látja, hogy a HBO Go és más hasonló streaming szolgáltatások korlátozásokat szabnak arra, hogy ki lássa mit. Azt is megmondhatják, hogy a felhasználó hol található, és megnézhetik, ahonnan csatlakozik, és ez az IP-címen keresztül történik, amely felfedi a felhasználó fizikai helyzetét. Összefoglalva: ha nem az Egyesült Államokban található, akkor nem férhet hozzá a HBO Go szolgáltatáshoz. Szerencsére van egy eszköz, amely néhány perc alatt segíthet a probléma megoldásában, és ez egy VPN.

A spanyol HBO GO-n elérhető összes tartalom megtekintésének legjobb módja a VPN-szolgáltató igénybevétele. A VPN lehetővé teszi az összes blokkolt tartalom feloldását a HBO Go rendszeren. A VPN átirányítja az eszközéről az információkat a HBO GO webhelyre, és médiummá válik két host között. A helymeghatározáshoz szükséges összes információ a VPN által létrehozott privát digitális alagúton, majd végül a kiszolgálón keresztül továbbadódik, amelyet kiválasztott. Ez lehetővé teszi, hogy teljes hozzáférést kaphasson kedvenc HBO-tartalmaihoz Spanyolországban tartózkodása közben.

Hogyan kell használni a VPN-t – lépések

A következő lépéseket kell követnie a HBO Go feloldásához és a tartalom Spanyolországban történő streamingéhez.

 1. Először is iratkozzon fel egy tisztességes VPN-szolgáltatóra, lehetőleg ExpressVPN-re.
 2. Ezután töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást streaming eszközére.
 3. Most indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Csatlakozzon az Egyesült Államokban található szerverhez, amely megad egy Amerikai IP-cím.
 5. Végül látogasson el a HBO Go webhelyére vagy alkalmazásába, amíg Spanyolországban tartózkodik.
 6. A HBO Go tartalmának eloszlatása Spanyolországban.

A VPN-k nagyszerű módja az adatok titkosításának és a helyének elrejtésének az online szabadság és biztonság megszerzése érdekében. Olyan VPN-vel, mint a ExpressVPN, hozzáférést biztosít a 160 szerverhelyhez a világ minden tájáról. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen továbbadhat több száz HBO címet korlátlan sávszélességgel. A figyelés és a naplózás a legkevesebb gondja. Ráadásul az ISP fojtása révén még gyorsabb streaming is elérhető a hálózatokban. Nézze meg a piacon lévő többi VPN szolgáltatót az alábbi táblázat segítségével.

Hogyan nézze meg a HBO GO-t Spanyolországban intelligens DNS használatával

Van egy másik lehetősége a HBO Go stream Spanyolországban történő továbbvitelehez, azaz egy intelligens DNS proxy segítségével. Lehet, hogy ez nem a legbiztonságosabb megoldás, de elvégzi a munkát. Ne feledje, hogy ez az eszköz nem titkosítja a felhasználói adatokat, ami megmagyarázza, hogy miért ilyen gyors a feloldás. Ez sem zavarja az internetkapcsolatot, vagy megváltoztatja az IP-címet. Csak az Ön adatai, amelyek meghatározzák a földrajzi helyét, továbbadhatók a kiválasztott kijelölt szerveren keresztül. Amellett, hogy segíti az online regionális korlátozások megkerülését, az intelligens DNS is nagyon sokoldalú. A legtöbb eszközön működik, és nagyon megfizethető. A HBO Go blokkolásának feloldását az intelligens DNS segítségével Spanyolországban a következőképpen végezheti el:

 1. Először is regisztrálnia kell egy intelligens DNS-proxy szolgáltatással, amely támogatja a HBO Go feloldását.
 2. Ezután be kell állítania a Unlocator DNS-szerver címeit a streaming eszközén. Az Unlocator DNS-t az útválasztón is konfigurálhatja.
 3. Nyissa meg a HBO Go webhelyet vagy annak alkalmazását, és jelentkezzen be.
 4. Végül élvezze a HBO Go által kínált legjobb műsorok közvetítését Spanyolországban

Feloldhatja és több mint 200 csatornát elérhet a Unlocator. Az intelligens DNS használatával bárhonnan hozzáférhet mindent, ideértve a HBO Go szolgáltatást is. Ez egy dán vállalat, amely elsősorban olyan módszerekre koncentrál, amelyek segítenek az embereknek megkerülni a tartalmi korlátozásokat. Noha a Unlocator nem kínál ugyanolyan protokollokat, mint a VPN, képes bármilyen tartalom feloldására.

A HBO GO tartalma

A HBO, a Home Box Office rövidítése prémium televíziós műsorokat kínál, például eredeti sorozatokat, színházi filmeket és élő sportokat. Itt található egy lista arról, mit kínál a HBO Go.

 • Trónok harca
 • Lányok
 • Igazi vér
 • Valódi nyomozó
 • Boardwalk Empire
 • Megfékezheti lelkesedését
 • HBO Box
 • Bizonytalan
 • Ballers
 • Nagy kis hazugságok
 • Westworld
 • VEEP
 • Barry
 • A maradék
 • Éles tárgyak
 • A Deuce
 • A bolt
 • A
 • Helyettes

Hogyan nézhetem meg a HBO GO-t Spanyolországban – Záró szavak

Mire vársz? Nyissa meg a HBO Go szolgáltatást, és folytasson nagy mennyiségű kiváló minőségű tartalmat Spanyolországban tartózkodása alatt. Nyugodtan mondhatjuk, hogy most a HBO Go egy TV mindenhol szolgáltatás. VPN vagy Intelligens DNS használata nélkül szinte lehetetlen hozzáférni a szolgáltatáshoz. Milyen módszert választja a HBO Go tartalmának streamingjéhez Spanyolországban? Mit tervez látni ott tartózkodása közben? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk gondolatait és javaslatait. Nézd meg a a legjobb VPN a HBO Go számára további betekintést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map