Hogyan nézhetem HBO most Európában

Valóban ki fogja hagyni a Game of Thrones szezonbeli döntőjét, csak azért, mert Európában vagy, ahol a HBO Now nem létezik? Nem lenne egyetlen aggódó gondolata erről, ha én lennék. Nem adnék le a streaming opciót sem, mert VPN szolgáltató és intelligens DNS proxy segítségével Európa bármely részén megszerezheti a HBO Now szolgáltatást..


Hogyan nézhetem HBO most Európában

Hogyan nézhetem HBO most Európában

Hogyan nézhetjük meg a HBO-t Európában egy VPN segítségével

Csak egy VPN-re van szüksége, hogy biztonságosan és magántulajdonban kerüljön a HBO Nowra bevezetett földrajzi korlátozásokra. Az Európában lakó európaiaknak vagy amerikai emigránsoknak amerikai IP-címre lesz szükségük a HBO Now közvetítéséhez, nem is beszélve róla. Ez nem igényel sok készséget. Az Egyesült Államokban a VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozás a trükk. Az IP-cím ilyen változásának köszönhetően azonnal hozzáférhet a HBO Now tartalmához, ha úgy tűnik, hogy csatlakozik az Egyesült Államokból – annak ellenére, hogy nem te vagy..

A virtuális magánhálózat a két gazdagép közötti biztonságos magánhálózat létrehozásának technológiája. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik biztonságos szerverhez a tartózkodási helyéről, és így az IP-címe amerikai IP-címre változik. Ezen a ponton az összes amerikai webhely úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban található, még akkor is, ha nem Ön.

 1. Előfizetni kell egy VPN szolgáltatót.
 2. Telepítse az alkalmazást Mac, PC, Android és iOS eszközökre.
 3. Nem, aktiválja a VPN alkalmazást.
 4. Jelentkezzen be a létrehozott VPN-fiókkal.
 5. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 6. Szerezzen be amerikai IP-címet, ha úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található.
 7. A HBO Now tartalmának közvetítése bárhol Európában.

A legjobb feloldási eredményeket olyan VPN-szolgáltatásokkal lehet elérni, mint például ExpressVPN. Ez a szolgáltató kiváló szolgáltatások és lenyűgöző sebesség miatt nagyon népszerű a VPN-iparban. Az ExpressVPN egy jól működő és biztonságos VPN-szolgáltató, amely megbízhatóan működik Európa minden részén. Ha más VPN szolgáltatókat szeretne ellenőrizni, érdemes átnéznie az alábbi táblázatot. Biztosak vagyunk abban, hogy a a legjobb VPN a HBO most számára hasznos lehet számodra, amikor megpróbál hozzáférni a HBO Now Európába.

A HBO-ról

A HBO Now egy igény szerinti szolgáltatás, amely az előfizetők számára hozzáférést biztosít az HBO könyvtárához. Az előfizetési video szolgáltatás eredeti programokat, filmeket és egyéb tartalmakat tartalmaz szinte bármilyen streaming eszközön. Jelenleg a HBO Now önálló szolgáltatásként érhető el. Ezenkívül nem jár TV-előfizetés, így a felhasználók használhatják. Valójában a huzalvágókat célozza meg, akik olyan szolgáltatások rajongói, mint a Netflix és a Hulu. A HBO most már 5 millió előfizetőt szerez meg, és ez a szám tovább növekszik, ha Európában az emberek végre megkapták a streaming-et.

A HBO Now tartalma

A streaming szolgáltatás igény szerint hozzáférést biztosít az eredeti sorozat nagy részéhez. Ezenkívül a HBO eredeti filmjeit és dokumentumfilmeit is kínálja. Ide tartoznak a kábelcsatorna tartalompartnereitől, például a Universal Pictures, a 20th Century Fox és az HBO testvérvállalata, a Warner Bros Pictures beszerzett filmek is. Sajnos nem tartalmaz olyan sorozatokat, mint a Tales from the Crypt, a Tenacious D, az 1. és a tíz, az Arliss, a Da Ali G Show vagy a The Ricky Gervais Show. Ezenkívül a HBO Now-nál nincs programozási adatfolyam vagy tartalom a nővér prémium szolgáltatást nyújtó Cinemax szolgáltatásból. A Time Warner kijelentette, hogy nem tervezi önálló társ-szolgáltatás elindítását az adott hálózat számára. 

Hogyan nézhetjük meg a HBO-t Európában intelligens DNS-proxy segítségével

A HBO Now szigorúan elérhető az Egyesült Államokban található nézők számára a regionális korlátozások eredményeként. Mivel a HBO Now nem tudja szolgáltatásait a származási országán kívül nyújtani, magunkra vállaltuk, hogy olyan eszközt használunk, amely lehetővé teszi a HBO Now Európában történő streamingét. Bár a HBO Now felhasználói feltételei kifejezetten tiltják a szolgáltatás használatát az Egyesült Államokon kívül, a felhasználók intelligens DNS-proxy segítségével használhatják ezeket a korlátozásokat.

A VPN kétségtelenül sokkal biztonságosabb módja a tartalom külföldön történő feloldásának. Az intelligens DNS azonban gyorsabb eredményeket ígér. Ennek oka az, hogy a VPN titkosítja a felhasználó összes adatát, míg az intelligens DNS nem. Ez a technológia nem változtatja meg az IP-címet, és nem befolyásolja az internetkapcsolatot. Csak a földrajzi helyzet meghatározásáért felelős forgalmat irányítja át. Így férhet hozzá a kívánt tartalomhoz. Most ezekkel a lépésekkel feloldhatja a HBO Most az intelligens DNS-sel való blokkolását Európában:

 1. Javasoljuk, hogy nézd meg a Unlocator alkalmazást, és iratkozzon fel az ingyenes 7 napos próbaverzióra.
 2. Ezek a videók / telepítési útmutatók segítenek az intelligens DNS konfigurálásában a készüléken.
 3. Látogasson el a HBO Now webhelyére vagy alkalmazásába.
 4. Élvezze a HBO Now összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator az abszolút legjelentősebb intelligens DNS szolgáltató a piacon. A vállalat fő érdeke, hogy segítse a felhasználókat a földrajzi korlátozások megkerülésével a világ minden tájáról. A Unlocator 200 csatorna feloldására képes szolgáltató, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

Nézze meg a HBO most Európában – végső gondolatait

Mint fentebb már említettük, nem férhet hozzá a HBO Now tartalmához Európában. Ha azonban követi azt az útmutatót, amelyet oly gondosan készítettünk streaming örömére, akkor a Entourage-ot vagy a Game of Thrones nyolcadik és utolsó szezonját figyeli, miközben nyaralni vagy Európa bármelyik részén tartózkodik. Mi lesz ez? VPN vagy intelligens DNS? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk a választásait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me