Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Belgiumban

Nem hiszem, hogy van odafigyelő online közvetítők nélkül HBO Go előfizetés. Hogyan másképp néznék a Trónok játékát és a szopránokat? Ellenkező esetben nem fogják őket külön HBO Go előfizetőknek tekinteni. Az elkötelezettség kiterjeszti az Egyesült Államok határait. Meddig megy, hogy megnézze kedvenc HBO Go tartalmát?


A földrajzi korlátozások miatt a HBO Go Belgiumban nem érhető el, és bár sok helyi webhely figyelhető meg, úgy tűnik, hogy nem rázza ki a HBO-t a fejéből. Ezért előfizetnie kell akár VPN, akár intelligens DNS. Olvassa el tovább, ha nem tudja, hogyan kell használni ezt a két eszközt.

Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Belgiumban

Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Belgiumban

HBO Go Belgiumban

Sajnos ez egyáltalán nem így van. A HBO Go földrajzi lehetősége csak az Egyesült Államok nézői körére korlátozódik. Más szavakkal, az Egyesült Államokban lakók számára elérhető amerikai IP-címmel. Belgiumban még az amerikai állampolgároknak is van belga IP-címe, ami azt jelenti, hogy ha érvényes előfizetésük van, akkor nem fog ugyanúgy működni.

Ha megpróbálja streaming HBO Go-t Belgiumban, megkapja ezt a geo-hibát. – Nem a szerviz területén. A HBO Go csak az Egyesült Államokban és bizonyos területeken támogatott. ”

HBO GO Hiba a szolgáltatási területen

A regionális korlátozás megkerüléséhez VPN-t kell alkalmaznia, virtuális magánhálózatot. Emellett nem fogja megnézni, mit kínál ez a streaming óriás.

Nézze meg a HBO Go-t Belgiumban VPN-vel

Csak VPN-t kell megkerülnie. Ha érvényes TV-előfizetéssel rendelkezik, akkor megnézheti, amit csak akar, miután ezzel megtett. A VPN van egy online eszköz, amely elküldi és átirányítja az Ön adatait vagy forgalom a kiválasztott ország sok szerverén keresztül. Amíg az adatok ezen a szerveren továbbadnak, úgy tűnik, mintha egy olyan országban tartózkodnál, amelynek érvényes IP-címe van a régióban.

Például, ha Belgiumban lakik, és HBO Go alkalmazást akarnak, akkor kapcsolatot kell létrehozni egy amerikai szerverrel. Ily módon, megkap egy amerikai IP-címet és Azonnali hozzáférés a HBO Go-hozTartalma Belgiumban. Lát? Nagyon egyszerű, kövesse az alábbi lépéseket, és feloldása a HBO Go Belgiumban.

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót és feliratkozol rá. Célzás: ExpressVPN a legjobb szerver odakint.
 2. Neked kell telepítse a VPN alkalmazást azon eszközök bekapcsolásakor, amelyekkel a VPN kompatibilis.
 3. Az alkalmazás telepítése után, indítsd el, és lépjen át a bejelentkezési folyamaton.
 4. Most, keressen egy amerikai szervert. Ha nem találja, írja be az „USA” kifejezést a keresősávba.
 5. Néhány pillanat múlva biztos lehet benne kapcsolat történt.
 6. Indítsa el a HBO Go alkalmazást, és közvetítse a legjobbat prémium tartalom Belgiumban.

A legjobb VPN az HBO számára Belgiumban

Az ExpressVPN úgy értékeli az online biztonságot, mint senki más VPN. A felhasználók használatával hajlamos a magánélet védelmére legkeményebb katonai titkosítások és hű maradni a nulla naplók házirendje. A felhasználók biztonságával és magánéletével kapcsolatos különös figyelmen kívül hagyva, az ExpressVPN-ket is a feloldó képességek páratlanok.

Nem csak a VPN-k képesek feloldhatja a nagyobb streaming szolgáltatások, például a HBO Go szolgáltatás blokkolását. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem léteznek olyan jó VPN-k, amelyek segítenek a feloldó vállalkozásodban. Íme egy táblázat, amely kiemeli a a legjobb VPN-k a HBO Go számára. Nézd meg őket.

A HBO Go feloldása Belgiumban a Smart DNS Proxy – VPN Alternative segítségével

Az intelligens DNS-proxy ugyanazokat az eredményeket nyújtja, mint a VPN, de más megközelítéssel. Megkerüli a földrajzi blokkokat, de a VPN-del ellentétben nem változtatja meg az Ön IP-címét. Ez egyszerűen megváltoztatja a földrajzi helyzetét mutató URL-eket. Ennek eredményeként képes leszel patak HBO Go Belgiumban anélkül, hogy elveszítjük a helyi csatornákhoz való hozzáférés előnyeit.

Másrészről pedig könnyen követhetők az a személy, aki szemmel látja tevékenységét, azért, mert az adatai nem vannak titkosítva. Ha azonban nem törődik a biztonsági dolgokkal, ez jó lehetőség, mivel teljes sebességgel fog működni. A következőket kell tennie az intelligens DNS beállításához:

 1. Iratkozzon fel egy intelligens DNS-szolgáltatással amely feloldhatja a HBO Go blokkolását. Nagyon javaslom Unlocator.
 2. Írja be az Unlocator DNS szerver címeit a használt eszközön. Használja ki a weboldalon található útmutatót; könnyen követhetők.
 3. Menjen tovább a HBO Go webhelyére vagy indítsa el önálló alkalmazását.
 4. Most, jelentkezzen be a létrehozott fiókkal.
 5. Patak az egyik műsorból Az alábbiakban felsorolt ​​helyek bármelyike ​​a világon.

A legjobb intelligens DNS-proxy a HBO Go-hoz

Unlocator messze a legjobb intelligens DNS szolgáltatás a piacon. Ez a megoldás a HBO Go közvetítésére ahol nem érhető el. A társaság 7 napos ingyenes próbaverzió periódus képessé teszi legyőzni a földrajzi korlátozásokat egy héten belül. Ezután eldönti, hogy elkötelezi-e magát vagy sem. Vegye ki egy tesztvezetésre, majd határozza meg, hogy felhívta-e a figyelmét.

Mi van a HBO Go-val?

Ha előfizetéssel és VPN-vel rendelkezik, széles tartalomkönyvtárat használhat. Itt vannak a legjobb válogatásaim:

 • Westworld
 • Trónok harca
 • A vezeték
 • Valódi nyomozó
 • Nagy kis hazugságok
 • A sopranók

HBO Go kompatibilis eszközök

A HBO GO a következő eszközökön érhető el. Vigyázz a a legjobb HBO eredeti anyag az alábbi platformokon:

 • iPhone / iPad
 • Amazon Fire TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire tabletta
 • Android telefonok
 • Android TV
 • Számítógépek (böngésző)
 • Chromecast
 • PlayStation 4
 • roku
 • Samsung Smart TV-k
 • Xbox egy

Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Belgiumban

A hosszú sikerek és dominancia után a HBO végül kiadta online streaming szolgáltatását, a HBO Go-t 2010-ben. A HBO Go több mint 1000 órás tartalommal rendelkezik, amely az Ön élvezetéhez elérhető. A Belgiumban lakó emberek számára sajnos a csatorna VPN-nek nevezett segítő kéz nélkül nem érhető el az országban.

Tovább, szerezzen egy megbízható VPN-szolgáltatót és élvezze a HBO Go-t Belgiumban bármikor, és mondja el nekünk, melyiket használt az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map