Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Franciaországban?

Szinte bármilyen csatornát vagy szolgáltatást streamálhat, és nem azért, mert a földrajzi korlátozások nem léteznek. Ez azért van, mert vannak olyan eszközök, mint például VPN-k és intelligens DNS-proxyk amelyek segítenek megkerülni ezeket a földrajzi korlátozásokat. Tehát szeretné élvezni az azonnali és korlátlan hozzáférés a legjobb HBO-hoz műsorok, filmek, komédia, sport és dokumentumfilmek Franciaország útja során? Ezután folytassa a görgetést, hogy megtudja, hogyan lehet ezt elérni.


Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Franciaországban?

Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Franciaországban?

A HBO Go franciaországi nézése VPN használatával

Amerikai kivándorlóként Franciaországban tartózkodása alatt megpróbálhatja elérni a népszerű HBO Go streaming szolgáltatást. Sajnos csak a következőt fogja kapni: „Nem a szolgáltatási területen. A HBO Go csak az Egyesült Államokban és egyes USA területeken támogatott. ” Az üzenet elkerülése érdekében VPN-előfizetésre van szükség.

HBO Go hibaüzenet

HBO Go hibaüzenet

A VPN nemcsak hozzáférést biztosít az Ön számára nem elérhető tartalomhoz, hanem online biztonságot és végső adatvédelmet is biztosít. Míg ez biztonságos alagút átirányítja a forgalmat és módosítja annak földrajzi helyét, az adatok megy keresztül a titkosítás folyamata. Itt van a te az adatok biztonsági rétegeket kapnak, amelyet harmadik fél nem tud elfogni. Ezen az alagúton keresztül a felhasználó hozzáfér az internethez. De úgy tűnik, hogy a felhasználó nem csatlakozik ahhoz, ahonnan fizikailag található. Ehelyett a felhasználó megjeleníti a a szerver földrajzi elhelyezkedése kapcsolatba került.

Megszerezni a A szerver IP címe azzal az előnnyel jár, hogy tartalomhoz fér hozzá, bárhol is van a kiszolgáló, amelyhez csatlakozott. Ennek eredményeként a webhelyek, szolgáltatások és csatornák azt fogják hinni, hogy ugyanabban a helyen vagy, ahol vannak. Ez azt jelenti, hogy megteszed hozzáférés az összes kedvenc franciaországi HBO-showhoz:

 1. Neked kell van VPN-előfizetése, például ExpressVPN.
 2. A második dolog, amit tenned kell töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a kompatibilis eszközön.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást a streaming eszközön.
 4. Jelentkezzen be a VPN-fiókkal te csináltad.
 5. Kérjen amerikai IP-címet által csatlakozás egy amerikai szerverhez.
 6. Most menj, és ellenőrizze a HBO Go webhelyét vagy önálló alkalmazás.
 7. Dőljön hátra és pihenjen nézi a HBO fantasztikus tartalmát Franciaországban.

HBO GO feloldva külföldön

HBO GO feloldva külföldön

ExpressVPN jól reprezentálja azt, amit a VPN jelent. Ennek az előfizetésnek köszönhetően megszereztem hozzáférés egy ingyenes, biztonságos és magán internethez. Ez a szolgáltató nem okozott csalódást bármilyen módon, akár sebesség, akár teljesítmény függvényében.

További kényelmet nyújt ez a cég barátságos, 24 órás ügyfélszolgálat és elfut 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Az alábbi táblázatban megtekintheti az egyéb szolgáltatókat feloldása a HBO Go Franciaországban ha nem talált megfelelő választást az ExpressVPN számára.

Hogyan nézhetjük meg a HBO Go programot Franciaországban intelligens DNS használatával

Tehát a HBO Go megszerzése Franciaországban csak akkor lehetséges, ha VPN-t vagy intelligens DNS-t használ. Mindkét eszköz segít szerezzen HBO Go-t Franciaországban, de az egyik sokkal gyorsabb, mint a másik. A VPN-től eltérően, ez az intelligens DNS-eszköz nem titkosítja a felhasználók összes adatát. Ehelyett csak azt a forgalmat küldi, amely azonosítja a felhasználók földrajzi helyzetét, a kijelölt szerverek egyikén keresztül. Ennek eredményeként a felhasználók hozzáférhet a kívánt tartalomhoz – a kívánt országban találhatók. Hajtsa végre a következő lépéseket a HBO Go blokkolásának feloldásához Franciaországban:

 1. Feliratkozás egy intelligens DNS proxy szolgáltatásra amely feloldhatja a HBO Go blokkolását.
 2. Most az következik az intelligens DNS konfigurálása a használt eszközön.
 3. Most meg kell állítsa be az Unlocator DNS szerverét címeit az eszközén, és konfigurálja az Unlocator DNS-t az útválasztón.
 4. Nyissa meg a HBO Go webhelyét vagy önálló alkalmazásához, és jelentkezzen be.
 5. A teljes HBO Go tartalom közvetítése kínálni kell.

A legmegfelelőbb intelligens DNS-proxy segít megszerezni hozzáférés több mint 200 csatornához. És ennek alapján nagyon ajánljuk Unlocator. Ez a szolgáltató segít szerezzen HBO Go-t Franciaországban, és használhatja a A VPN által kínált 7 napos ingyenes próbaverzió. 

Nézze meg a HBO Go-t Franciaországban

Nem számít, mennyire próbálkozik, VPN vagy intelligens DNS nélkül, hozzáférés a HBO Go-hoz Franciaországban szinte lehetetlen. Ha a biztonság a legfontosabb aggodalomra ad okot, akkor vegye fel a VPN-t. Ha azonban a magánélet az utolsó dolog, amire gondolsz, akkor az intelligens DNS-proxy jó szolgáltatást nyújt Önnek.

Melyik szolgáltatót választaná? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me