Hogyan nézhetem meg a HBO GO-t Kanadában 3 egyszerű lépésben

Ki nem szereti a Game of Thrones epizódokat lejátszani a HBO-n? A show óta óriási rajongói bázist szereztek azóta, hogy 2011-ben sugárzott. A záró szezon több mint 11,8 millió nézőt vonzott, ez egy rendkívül figyelemre méltó szám..


És az a tény, hogy nem tudtam online játszani a kedvenc TV-műsorom epizódjait – a kanadai földrajzi korlátozások miatt – valódi lebocsátás volt. Ekkor kezdtem el megoldást keresni. Valójában felfedeztem, hogy vannak két megoldás a HBO Go eléréséhez külföldön: VPN és intelligens DNS-proxy.

Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Kanadában

Hogyan nézhetem meg a HBO Go-t Kanadában

HBO Go Kanadában?

A kanadai tartózkodásom során szándékomban állt megnézni a GOT legújabb szezonját, de nem tudtam elérni a HBO Go-t. A képernyőn felbukkant a következő „Nem a szolgáltatási területen” felirat. Felhívtam a figyelmemet, hogy fizikailag Amerikában kell lennem, hogy megszerezhesse a HBO Go-t. A földrajzi blokkolás ellenére felfedeztem egy módszert, amely megszünteti a HBO Go külföldön bevezetett korlátozásait, és ez egy VPN-en keresztül történt..

HBO GO Geo-Error az Egyesült Államokon kívül

HBO GO Geo-Error az Egyesült Államokon kívül

Hogyan lehet megnézni a HBO külföldön való VPN-jét

Szüksége lesz egy eszközre, amely képes hogy nézzen az Egyesült Államokba szemben Kanadával. Szerencsére a VPN ezt titkosításokkal is megteheti. Nem, a webhely nem fogja tudni, hogy összezavarod velük. Valójában nem fognak semmiféle gyanút jelezni, mert a VPN működése annyira lopakodó és összecsomagolt.

Ha van valami, a VPN képviseli biztonságos módszer az online forgalom továbbítását egy másik, az interneten keresztül csatlakoztatott eszközön keresztül, miközben mindent titkosítva az út mentén. Ezenkívül egy VPN átirányítja az adott forgalmat a választott ország szerverén keresztül. Ez megnöveli a forgalmat úgy tűnik, hogy innen származik. Végül is megkapja az IP-címet annak a szervernek, lehetővé téve a hozzáférést az ország teljes tartalma.

A lépések

 1. Választott még egy VPN-t? Ha nem, folytasd és iratkozz fel az ExpressVPN-re.
 2. Van egy link, amelyet a VPN webhely biztosít. Kattintson rá. 
 3. Önt kérik töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. 
 4. Kezdje átmenni a VPN-en és a szervereket keresi a helyszíneken akarsz.
 5. Nak nek feloldása HBO Go, csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez,
 6. Ennek eredményeként, megkap egy amerikai IP-címet.
 7. Próbáljon meg elérni a HBO Go alkalmazást, észreveszi, hogy könnyedén megbirkózni fog.
 8. Trónok közvetített játéka vagy bármilyen más műsor a HBO Go-on, miközben Kanadában tartózkodsz.

HBO GO feloldva külföldön

HBO GO feloldva külföldön

A legjobb VPN a HBO Go számára

Én egy vagyok ExpressVPN előfizetőm egy ideje, és nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásaival. A társaság rendelkezik nagy számú szerver minden helyszínen a világ. Szolgáltatásaik gyors és megbízható, bizalomra építve. Amit tudok, ha akarod feloldása a HBO Go Kanadában történő feloldására, szüksége lesz egy szolgáltatóra, amihez közel van  ExpressVPN kínálni kell.

Csodálatos, hogy a társaság milyen mértékben vigyáz a felhasználók adatvédelmére. Az ExpressVPN csak a következőket használja katonai nehéz titkosítási protokollok nak nek biztonságos felhasználói kapcsolatok. a 24 órás ügyfélszolgálat és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia tehát ígérj egy jótékony és kockázatmentes tapasztalat.

Egyéb szolgáltatót keres? Válasszon egyet az alábbi táblázatból.

Patak HBO Go Kanadában intelligens DNS-proxy segítségével

Nyilvánvalóan van egy másik megoldás a HBO Go geo-block számára, és így történik, hogy intelligens DNS proxy. Bár az intelligens DNS kezeli nagy számú kiszolgálóhely kínált a elfogadható árak, a VPN továbbra is vezet a biztonság szempontjából. Tegyük fel, hogy a biztonság nem csak az intelligens DNS-proxy szakterülete.

Nem védi adatait titkosításával, és az IP-t a nyilvánosság számára is láthatóvá teszi. Ha van valami, a biztonsági intézkedések hiánya teszi ezt sokkal gyorsabban működnek, és a türelmetlen előfizetők látszólag értékelik ezt. Emellett nem oldhatja fel az összes felismerést, amivel találkozott, kivéve, ha az intelligens DNS támogatja a feloldást. Tekintet nélkül, egy intelligens DNS segítségével megszerezheti a HBO Go-t Kanadában, csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Keressen Unlocator előfizetést, amely határozottan támogatja a HBO Go feloldását.
 2. Ezután állítsa be A Unlocator DNS szerver címei a használt eszközön.
 3. Konfigurálja a Unlocator DNS-t az útválasztón.
 4. Most magabiztosan látogasson el a HBO Go webhelyére vagy annak app.
 5. Bejelentkezés.
 6. Végül, közvetítse a HBO Go műsorait és sorozatait az Egyesült Államokon kívül.

A megfelelő intelligens DNS-proxy megadhatja Önnek hozzáférés több mint 200 csatornához, és hogy az intelligens DNS így történik Unlocator. Minden bizonnyal megkapod a korlátozások megkerültek, cenzúra verte, és megszüntették a tilalmakat. Nem olyan gyakran találkozol egy jól működő intelligens DNS amely ellátja funkcióit és van szinte minden eszközzel kompatibilis.

Szerezz HBO Go-t Kanadában

A földrajzi blokkolás természetesen olyasmi, amelyet szem előtt kell tartani, amikor egy másik országba utazik. A földrajzi blokkok valók, de nem lehetetlen legyőzni. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik VPN vagy Smart DNS proxyra, és fizikai helyének és tartózkodási helyének ellenére nem kell aggódnia a földrajzi korlátozások miatt..

Fogsz szerezzen HBO Go-t Kanadában VPN vagy Smart DNS segítségével? Szeretnénk tudni, hogy melyik szolgáltató felhívta a figyelmét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me