Hogyan nézhetem meg az üzletet a HBO-n az Egyesült Államokon kívül

Soha nem gondoltam, hogy megkapom a lehetőséget arra, hogy ezt írjam, ezért kérlek, bocsásson meg izgalommal: LEBRON JAMES TV-MUTATOT! Ha még nem hallottál róla, hadd engedjelek. LeBron James és Maverick Carter’s Unpertrupted együttműködött az HBO-val, hogy a szerencsés nézők számára egy íratlan, megszakítás nélküli, The Shop nevű show-t hozzon nekünk.

A show hírességeket és sportolókat hoz össze az ország egész területéről, hogy becsületes véleményüket nyilvánítsák a sporttól a világ eseményeiig. Ami azonban igazán felhívja a figyelmet, a show helyszíne. Úgy tűnik, hogy a rendezvényt az USA-ban fodrászatban fogják forgatni, hogy a néző számára „egy egyedülálló fodrászat tapasztalata” legyen..

Hogyan nézhetem meg az üzletet a HBO-n az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem meg az üzletet a HBO-n az Egyesült Államokon kívül

Az első epizód már tegnap, augusztus 28-án, 11 órakor, ET volt. A LeBronhoz Maverick Carter, Jon Stewart, Snoop Dogg, Michael Bennett, Draymond Green csatlakozott, hogy csak néhányat említsünk, és számos, a mai életünk szempontjából releváns témával foglalkoztak. Srácok, elképesztő volt. Csak a HBO-n található., Amely nem olyan csodálatos.


Hogyan nézhetem meg a LeBron James üzletét egy VPN-sel

Sajnos a HBO nem érhető el az Egyesült Államokon kívül. Ennek oka a nemzetközi szerzői jogi törvények trükkös jellege. Abban a pillanatban, amikor Amerikán kívülről lép, elveszíti az összes olyan oldal elérését, amelyek csak az amerikai IP-re reagálnak. A HBO egyikük. Tehát a megoldás egyszerű: Szüksége van egy módra az amerikai IP visszaszerzéséhez. Írja be a VPN-ket!

A virtuális magánhálózat rövidítéseként használt VPN átirányítja a forgalmat egy biztonságos hálózaton keresztül a kiszolgálóik segítségével, és az összes adatot titkosítja. Amikor ez megtörténik, az Ön IP-je automatikusan megváltozik. A végül megszerzett IP megegyezik annak a kiszolgálónak a helyével, amelyhez csatlakozik. Tehát minden, amire szükséged van egy VPN-re és egy amerikai szerverre, és máris jól megy!

Így szerezhet magának VPN-t az Egyesült Államokon kívüli The Shop nézéséhez:

  1. Válasszon szolgáltatót, és iratkozzon fel a szolgáltatással.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére. A VPN-alkalmazások általában elérhetők a Mac, Windows, iOS, és Android készülékek.
  3. Indítsa el az alkalmazást és jelentkezzen be.
  4. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
  5. Gratulálunk! Most már rendelkezik amerikai IP-címmel, és megnézheti a The Shop on HBO-t

Fontos megjegyezni, hogy a VPN nem távolítja el az összes szükséges előfizetést. A tartalomhoz való hozzáféréshez továbbra is rendelkeznie kell HBO előfizetéssel, de a VPN lehetővé teszi az előfizetés külföldi elérését.

A legjobb VPN a HBO feloldásához

Azt javaslom, hogy az ExpressVPN használatával férjen hozzá az összes USA streaming webhelyéhez. Több mint 2000 szerverrel rendelkezik több mint 94 országban, amely hozzáférést biztosít az összes geo-blokkolt webhelyhez. Az ExpressVPN-nek szigorú nulla naplózási politikája, katonai szintű titkosításai vannak, és az egyik legjobb ügyfélszolgálati csapat ott van. Kipróbálhatja, mielőtt elkötelezi magát azzal, hogy részesül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciájukból!

Ha nem gondolja, hogy az ExpressVPN szolgáltató az Ön számára, próbálja ki a listán szereplő egyik szolgáltatót. Mindegyik csúcsminőségű VPN, amely sokat kínál a felhasználók számára.

Hogyan nézhetem meg a boltot az HBO segítségével intelligens DNS-sel

Időnként a VPN nem az, amit keres. Ha nem igazán törődik a hozzáadott biztonsággal, vagy keres módot egyidejűleg több streaming csatorna blokkolásának feloldására, akkor egy intelligens DNS-proxyra van szüksége. Mivel az intelligens DNS-nek nem kell az összes adatot titkosítania, az nem befolyásolja az internet sebességét, ezért tökéletesvé teszi az adatfolyamot.

Az intelligens DNS-javaslatom a Unlocator lenne. Nem csak hozzáférést biztosít a HBO-hez, de feloldja a Hulu, a Fox, az NBC, az ABC Go és a BBC hozzáférését is. Kipróbálhatja egy egész héten keresztül a szolgáltatást a 7 napos ingyenes próbaverziójával, és élvezheti a 14 napos visszatérítési szabályzatot is. A Unlocator tartalmaz egy útmutatót és útmutatót is, amelyek segítenek a beállítási folyamaton, valamint egy dedikált támogató csoportot, amely mindig készen áll a segítségre.

Oldja fel az üzlet zárolását az Egyesült Államokon kívül – Záró gondolatok

Csak azért, mert elköltözött az államokból (vagy… máshol született), nem azt jelenti, hogy el kell veszítenie a megszokott csatornákhoz való hozzáférést. VPN vagy intelligens DNS-sel visszaadhatja a hozzáférést az HBO-hez, és élvezheti LeBron James új, fel nem írt műsorának a megtekintését:.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me