Kako doći do HBO-a izvan SAD-a?

Kako doći do HBO-a u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji - gledajte izvan SAD-a


Kako doći do HBO-a u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji – gledajte izvan SAD-a

U ovom ćemo vam vodiču pokazati Kako doći HBO Idite izvan SAD-a. Pronađite upute kako pristupiti američkim kanalima koji su blokirani na zemljovidu PC, Mac, Android, Apple TV, iOS, Fire Stick ili Roku u inozemstvu.

Pozovite HBO izvan SAD-a što trebam?

 • Valjana pretplata kablovskom davatelju koji podržava HBO Go, poput Verizon Fiosa.
 • Kao što sam gore spomenuo, HBO Go nije dostupan izvan Sjedinjenih Država. Zbog toga vam i ovo trebate Smart DNS ili VPN pretplata. Ako kanalu pristupite bez ijednog od ta dva, dobit ćete ovu poruku o pogrešci sa zemljopisom: “HBO Go je podržan samo u SAD-u i određenim američkim teritorijima.”HBO GO nije u pogreške u servisnom području
 • Ako nemate pretplatu za američki kabel, umjesto toga prijavite se za HBO. To je samostalni VOD kanal koji u osnovi pruža isti sadržaj kao i HBO Go. Međutim, možete se prijaviti kod HBO Now bez potrebe za davateljem kabela.

Kako doći do HBO-a u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji – VPN rješenje

VPN označava Virtual Private Tunnel. Jednom kada uspostavite VPN vezu, sav vaš promet bit će šifriran i tuneliziran na poslužitelj u zemlji koju odaberete. VPN praktički štiti vaš promet od njušenja i nadzora. Sva su mjesta zemlje VPN poslužitelja deblokirana. Dakle, ako odaberete USA za svoju VPN vezu, moći ćete je deblokirati HBO GO, Fox, Hulu, Netflix i Amazon Prime u inozemstvu. Evo kako možete koristiti VPN da biste dobili HBO van SAD-a.

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN-a s donjeg popisa. Ne koristite besplatne VPN-ove jer rijetko rade i zapravo ugrožavaju vašu internetsku sigurnost.
 2. Preuzmite, instalirajte i pokrenite VPN aplikaciju na računalu, Mac, iPhone, iPad ili Android. Aplikaciju možete pronaći na web mjestu VPN usluge na koju ste upravo registrirani.
 3. Prijavite se u aplikaciju putem svog VPN računa.
 4. Zatim se iz VPN aplikacije povežite na američki VPN poslužitelj.
 5. Na kraju, gledajte HBO Go kao da ste u Sjedinjenim Državama. Ovako izgleda nakon ukidanja geo-zabrane.HBO Idi s VPN-om

Toplo preporučujem upotrebu ExpressVPN zaobići geografska ograničenja i pristupiti američkim kanalima u inozemstvu. Imaju izvrsnu korisničku podršku i pružaju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Slobodno se koristite bilo kojim od ovih VPN pružatelja gledati HBO Idite izvan SAD-a.

Najbolji VPN za HBO Go – The Best Notch

Kada tražite VPN uslugu, morate uzeti u obzir kvalitetu i je li ta VPN udovoljava vašim mrežnim potrebama. Nikad, a ponavljam, nikada ne vjerujte VPN-u koji nudi svoje usluge besplatno. Prilično su opasni i mogu ugroziti vašu internetsku privatnost. Što mislite, kako takvi VPN-ovi plaćaju uplatu do kraja dana? Oni se oslabe na vaše aktivnosti pregledavanja i prodaju ih sestrinskim tvrtkama radi prihoda, to je to. S tim u vezi, evo najboljih VPN pružatelja usluga HBO Go.

ExpressVPN

Kad govorimo o vrhunskim VPN-ovima, ExpressVPN prvo treba spomenuti. Godinu je u industriji i pokazao se kao jedan od najpouzdanijih VPN-a vani. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN nudi poslužiteljsku mrežu od 2000+ poslužitelja širom svijeta. Strateški su smješteni u 92+ zemalja i mogu vam dodijeliti oko 200.000 IP adresa kako biste prikrili svoj identitet. Što se tiče sigurnosti, ovaj VPN štiti vaše podatke koristeći nijednu drugu osim poznate 256-bitne AES enkripcije.

Gdje god bili, čak i ako živite u visoko cenzuriranim zemljama, ExpressVPN nudi vam prikrivene servere na koje se možete osloniti dok surfate webom. Uz to, omogućava do 5 istodobnih veza odjednom. To znači da možete dijeliti VPN vezu s još dva korisnika ako je do toga došlo. Odvojite malo vremena i saznajte više o ovom robusnom VPN-u u ovome ExpressVPN pregled.

NordVPN

NordVPN je sposoban sigurno. Mislim da ovaj VPN ima najveću mrežu poslužitelja od svih VPN-a koje možete pronaći na tržištu. Govorimo o 5000+ poslužitelja u 62 zemlje. S druge strane, NordVPN, sigurnosno usmjeren, ima neke ekskluzivne značajke za zaštitu svojih kupaca. Dva vrijedna spomena su Double VPN i CyberSec. Prvi usmjerava vaše podatke preko dva poslužitelja umjesto jednog. Znate li što to znači? Vaši će podaci dobiti dvostruku sigurnost koja se pruža putem Nord-ove 256-bitne AES enkripcije.

Što se tiče CyberSeca, možete biti sigurni da nijedan zlonamjerni softver neće zaraziti vaš uređaj sve dok ste povezani. NordVPN također omogućuje do 6 istodobnih veza. Da biste vidjeli što još ovaj pružatelj ima rukave, pogledajte naše NordVPN pregled.

BulletVPN

BulletVPN je poznati pružatelj usluga koji sigurno nudi pouzdane usluge kada je riječ o sigurnosti. Ako ste pročitali išta o ovom davatelju, primijetit ćete da nema veliku poslužiteljsku mrežu. Obuhvaća samo 30 zemalja. Međutim, oni se nalaze u visoko traženim regijama, uključujući SAD i Veliku Britaniju. Da ne spominjemo da može deblokirati američki Netflix tamo gdje su drugi pokušali i nisu.

Kao i većina drugih pružatelja usluga, BulletVPN omogućuje do 5 više uređaja i podržava VPN protokole poput PPTP, L2TP / IPSec, IKEv1 / 2 i OpenVPN. Također nudi značajku Smart DNS za korisnike koji vole radije deblokirati ograničeni sadržaj i nemaju baš veliku potrebu za mrežnom sigurnošću. Da biste saznali više o ovoj vjerodostojnoj VPN, pogledajte našu cijelu Pregled BulletVPN-a.

SurfShark

Posljednje, ali ne najmanje bitno imamo SurfShark, novo dijete u bloku. Iako nije toliko star kad ga uspoređujemo s drugima, ovaj VPN dolazi s puno obećanja. Prvo morate znati da nudi neograničene istovremene veze. Podijelite VPN vezu sa svom obitelji i prijateljima dok plaćate samo jedan račun.

Usluga također uključuje 800+ poslužitelja u svoju mrežu, što je prilično pristojan broj s obzirom da je nov. Nadalje, SurfShark podržava OpenVPN i IKEv1 / v2 kao VPN protokole i nudi prekidač kill. Ujedno se zalaže za vrlo strogu politiku nulte evidentiranja. Sasvim sam siguran da će u nadolazećim godinama ovaj VPN ići head-to-head sa gigantima u industriji. Uvjerite se sami, provjerite ovo SurfShark pregled.

Gledajte HBO izvan SAD-a – DNS proxy rešenje

Pametni DNS proksiji relativno su novi na tržištu. Dobar Smart DNS proxy će preuzeti najmanju količinu vašeg prometa označenog za upotrebu u geolokaciji i taj promet preusmjeriti na poslužitelj u SAD-u u slučaju da HBO Go ili Netflix.

 • Smart DNS je vrlo fleksibilan i podržava više geografskih lokacija odjednom. Drugim riječima, možete upotrijebiti jednu postavku Smart DNS proxyja za istodobno deblokiranje geo blokiranih kanala iz različitih regija.
 • Još jedna značajka Smart DNS-a je ta što je kompatibilan sa svim uređajima jer su svi uređaji. Pogledajte upute za video i slike za postavljanje ovdje.
 • Za razliku od VPN-a, Smart DNS ne krije vašu IP adresu niti šifrira vaš promet, tj. Vaš davatelj internetskih usluga još uvijek može vidjeti što radite na mreži.

Osobno koristim učinkovit Smart DNS servis nazvan Unlocator. Ako ih želite isprobati, pružaju besplatno 7-dnevno probno razdoblje bez ikakvih stringova. To je sve što vam treba da budete spremni za nekoliko minuta, od pretplate do probnog razdoblja.

HBO GO podržani uređaji

HBO možete dobiti na sljedećim streaming platformama.

 • PC / Mac
 • Amazon Fire TV
 • FireStick
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • PS3
 • PS4
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecastov
 • Roku  
 • Blu-Ray playeri
 • Pametni TV

KAKO DOĆI HBO PRIJAVLJIVA U SAD-u?

Jednom kada postavite proxy VPN ili Smart DNS na svom streaming uređaju, možete pristupiti web lokaciji HBO kao da ste u Sjedinjenim Državama. Instaliranje HBO GO aplikacije izvan SAD-a na druge uređaje zahtijeva da slijedite ove korake:

 • Nabavite HBO aplikaciju na Xbox One
  • Da biste instalirali HBO GO aplikaciju na svoj Xbox One, prvo morate promijeniti regiju svoje igraće konzole u SAD. Slijedite ove upute.
 • Nabavite HBO GO aplikaciju na PS4 / PS3
  • Za instaliranje američkih aplikacija na vašoj PlayStation konzoli morate stvoriti američki PSN račun. Evo kako se možete prijaviti za američki račun PlayStation Network.
 • Kako nabaviti HBO GO aplikaciju na iPhoneu, iPadu
  • Da biste mogli instalirati američke aplikacije na iOS uređaje, prvo se morate prijaviti na američki iTunes račun. Slijedite ovaj vodič da biste se prijavili za američki Apple ID bez potrebe za kreditnom karticom.
 • Kako instalirati američke aplikacije na Apple TV
  • Kao i kod iOS uređaja, morate stvoriti američki Apple ID račun za pristup američkoj iTunes trgovini na vašem Apple TV-u. Koristite ove korake.
 • Kako nabaviti HBOGO aplikaciju na Roku
  • Evo kako se možete prijaviti na američki Roku račun i na kraju dobiti američke kanale na svom Roku streaming uređaju.
 • Nabavite HBO aplikaciju na Androidu
  • U osnovi morate promijeniti regiju Google Play Store u SAD. To će vam omogućiti instaliranje američkih aplikacija na vaš pametni telefon ili tablet.
 • Kako instalirati HBO na Samsung Smart TV
  • Slijedite ovaj vodič da biste promijenili regiju Samsung Smart TV u SAD. Nakon toga u svoj Smart TV hub možete dodati američke kanale poput HBO GO, Amazon Prime, Vudu i Hulu..
 • Instalirajte HBO GO na Sony Smart TV izvan SAD-a
  • Prođite kroz ovaj vodič kako biste svoju državu Sony Smart TV promijenili u SAD i na nju instalirali američke aplikacije izvan SAD-a.
 • Instalirajte HBO aplikaciju na Fire Stick
  • Da biste mogli dodati američke aplikacije na svoj Fire TV, morate postaviti američki račun Amazona pomoću američke kreditne kartice i adrese. Kad završite, upotrijebite taj račun za prijavu na svoj Fire TV Stick.

Kako deblokirati HBO van SAD-a – pokušajte i recite!

Bilo da odaberete VPN ili DNS za deblokiranje HBO na tebi je. Možete koristiti bilo koje rješenje da biste dobili HBO Go u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji, Europi ili negdje drugdje u inozemstvu. VPN pruža jednostavno postavljanje i dodatnu privatnost. Smart DNS se, s druge strane, može konfigurirati na više streaming uređaja. Za više informacija i uputa slobodno napišite komentar ispod.

Uštedjeti

Uštedjeti

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me