Kako gledati dućan na HBO-u izvan SAD-a

Nikad nisam mislio da ću dobiti priliku ovo napisati, pa oprostite, uzbuđujem: LEBRON JAMES IMA TV SHOW! Ako o tome još niste čuli, dopustite mi da vas upoznam. ‘Neprekinuti’ LeBron James i Maverick Carter surađivali su s HBO-om kako bi nam sretnim gledateljima donijeli nepisanu, neprekidnu emisiju pod nazivom Trgovina.


Emisija okuplja poznate osobe i sportaše iz cijele države kako bi dali svoja iskrena mišljenja o svemu, od sporta do svjetskih događaja. Ono što zaista upada u oči je lokacija showa. Navodno će se predstava snimati u brijačnicama širom SAD-a kako bi gledatelju pružila “jedinstveno brijačarsko iskustvo”.

Kako gledati dućan na HBO-u izvan SAD-a

Kako gledati dućan na HBO-u izvan SAD-a

Prva epizoda već je emitirana jučer, 28. kolovoza, u 23 sata ET. LeBronu su se pridružili Maverick Carter, Jon Stewart, Snoop Dogg, Michael Bennett, Draymond Green, da ih nabrojimo, i bavio se nizom tema relevantnih za naš današnji život. Vi momci, bilo je nevjerojatno. Nađe se i samo na HBO-u… .to nije tako zadivljujuće.

Kako gledati Trgovinu LeBrona Jamesa s VPN-om

Nažalost, HBO nije dostupan izvan SAD-a. To je zbog škakljive prirode međunarodnih zakona o autorskim pravima. Onog trenutka kada istupite izvan Amerike, izgubite pristup svim web mjestima koja reagiraju samo na američke IP adrese. HBO je jedan od njih. Stoga je rješenje jednostavno: potreban vam je način da vratite svoj američki IP. Unesite, VPN-ovi!

VPN, skraćenica za Virtual Private Private Network, preusmjerava promet putem sigurne mreže pomoću njihovih poslužitelja i kriptira sve vaše podatke. Kad se to dogodi, vaš se IP automatski mijenja. IP koji na kraju dobijete odgovarat će lokaciji poslužitelja na koji ste povezani. Dakle, sve što trebate je VPN i američki poslužitelj, i dobro je ići!

Evo kako možete sebi pribaviti VPN da biste gledali Trgovina izvan SAD-a:

  1. Odaberite pružatelja usluge i prijavite se za njihovu uslugu.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj. VPN aplikacije obično su dostupne za Mac, Windows, iOS, i Android uređaji.
  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
  4. Spojite se na američki poslužitelj i pričekajte nekoliko sekundi da se uspostavi veza.
  5. Čestitamo! Sada imate američku IP adresu i možete gledati The Shop na HBO-u

Važno je napomenuti da VPN neće ukloniti sve potrebne pretplate. I dalje morate imati HBO pretplatu za pristup njihovom sadržaju, ali VPN će vam omogućiti pristup pretplati u inozemstvu.

Najbolji VPN za deblokiranje HBO-a

Predlažem da koristite ExpressVPN za pristup svim vašim web lokacijama za strujanje u SAD-u. Ima preko 2000 poslužitelja u više od 94 zemlje, što vam omogućava pristup većini svih geoblokiranih web lokacija vani. ExpressVPN također ima strogu politiku nulte evidencije, šifriranje vojnog stupnja i jedan od najboljih timova za korisničku podršku. Možete ga isprobati prije nego što se odlučite na obveze tako što ćete iskoristiti njihovu 30-dnevnu garanciju povrata novca!

Ako ne mislite da je ExpressVPN dobavljač za vas, isprobajte jednog od pružatelja usluga na ovom popisu. Sve su to vrhunski VPN-ovi koji svojim korisnicima mogu puno toga ponuditi.

Kako gledati trgovinu na HBO sa pametnim DNS-om

Ponekad VPN nije ono što tražite. Ako vam nije jako stalo do dodatne sigurnosti ili tražite način da deblokirate više streaming kanala istovremeno, tada je potreban Smart DNS proxy. Budući da pametni DNS ne mora da šifrira sve vaše podatke, to ne utječe na vašu brzinu interneta, što ga čini savršenim za streaming.

Moj Smart DNS prijedlog bi bio Unlocator. Ne samo da vam omogućava pristup HBO-u, već i deblokira Hulu, Fox, NBC, ABC Go i BBC. Možete isprobati uslugu cijeli tjedan sa njihovim 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom, a iskoristite i njihovu 14-dnevnu politiku povrata. Unlocator također sadrži popis vodiča i tutorijala koji vam pomažu u postupku postavljanja i posvećen tim za podršku koji je uvijek spreman pomoći.

Deblokirajte trgovinu izvan SAD-a – Finalne misli

To što ste se odselili iz Sjedinjenih Država (ili … ako ste se rodili negdje drugo) ne znači da morate izgubiti pristup kanalima na koje ste navikli. Pomoću VPN-a ili pametnog DNS-a možete dobiti pristup HBO-u i uživati ​​u gledanju nove neobjavljene emisije LeBrona Jamesa: Trgovina.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me