Kako gledati HBO Go na Novom Zelandu

Stanovnici Novog Zelanda nemaju dovoljno sreće da bi mogli gledati filmove i serije HBO Go-a odakle su. Ali mogu prihvaćati stav koji je sretan i nakon što su se pretplatili na VPN tehnologiju. To je zato što VPN može pomoći korisnicima da odblokira HBO Go na Novom Zelandu u nekoliko sekundi. Saznajte kako u sljedećem članku.


Kako gledati HBO Go na Novom Zelandu

Kako gledati HBO Go na Novom Zelandu

Kako gledati HBO u Novom Zelandu pomoću VPN-a

Online streaming postao je najpopularniji medij za gledatelje koji svoj omiljeni sadržaj žele gledati uživo i na zahtjev. Hulu, Netflix i HBO Go olakšali su život gledateljima u pogledu pogodnog vremena za gledanje televizije. Međutim, problem leži u geo-ograničenjima koja su nametnuta ovim streaming uslugama i onemogućavaju međunarodnim gledateljima pristup iz inozemstva. Unatoč tomu, postoji ograničenje ovih ograničenja, a uključuje VPN. Slijedi geo-pogreška koju dobivate pri pokušaju pristupa HBO Go izvan SAD-a.

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

Mnoge zemlje često blokiraju pristup popularnim web lokacijama zbog problema s autorskim pravima i licenciranjem. Web lokacija kojoj pokušavate pristupiti poput HBO Go-a može znati odakle se spajate otkrivanjem lokacije vaše IP adrese. Ako vam se čini da se povezujete s Internetom izvan SAD-a, HBO Go će vam odmah uskratiti pristup njegovom sadržaju. Ono što trebate učiniti je trik HBO Go da vjerujete da ste u SAD-u kako biste mogli pristupiti HBO Go i koristiti njegove usluge. VPN je vaš put naprijed za prebacivanje HBO Goa u zemlju u kojoj se nalazite.

Gledajte HBO Go na Novom Zelandu pomoću VPN – Koraka

Uz pouzdan i pouzdan VPN, geografska ograničenja mogu se svladati i zaobići. VPN omogućava vam odabir lokacije vašeg poslužitelja, koji vam omogućava pristup svjetskom webu bez geo-blokova i ograničenja. Virtualna privatna mreža siguran je način slanja internetskog prometa putem drugog računala na Internetu. Sav se mrežni promet i podaci kriptiraju na putu. To se događa odmah nakon što se povežete s jednim od dostupnih VPN poslužitelja. Tada stvara digitalni tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu. Čini se da Internet koristite iz zemlje koja se razlikuje od vaše vlastite gledajući IP adresu koju ste stekli. Trebate slijediti nekoliko jednostavnih koraka kako biste deblokirali HBO Go na Novom Zelandu. Evo kako to možete učiniti:

  1. Prije svega, pretplatite se na pristojnog davatelja VPN usluga, po mogućnosti ExpressVPN.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte ExpressVPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Povežite se s američkim VPN poslužiteljem koji će vam odobriti Američka IP adresa.
  5. Konačno, posjetite internetsku stranicu ili aplikaciju HBO Go dok ste na Novom Zelandu.
  6. Uživajte u strujanju cijelog HBO Go sadržaja na Novom Zelandu.

HBO GO deblokiran na Novom Zelandu

HBO GO deblokiran na Novom Zelandu

Čitati najbolji VPN za Novi Zeland da znate koji VPN trebate upotrijebiti za deblokiranje HBO-a. Idite tamo. Sada, u slučaju da ne želite pročitati članak o entiresu, predlažemo da to iskoristite ExpressVPN. Ovaj visoko pouzdan, siguran i dobro funkcionirajući davatelj VPN usluga može neprimjetno deblokirati inozemni sadržaj. U donjoj tablici pogledajte ostale pružatelje VPN usluga dostupne na tržištu.

Kako gledati HBO na Novom Zelandu pomoću pametnog DNS-a

Imate dvije mogućnosti izbora, kako biste deblokirali HBO Go na Novom Zelandu. Jedna od tih opcija je VPN, a druga je Smart DNS proxy. Smart DNS proxy je alat koji vam može pomoći da deblokirate i pristupite HBO Go-u na Novom Zelandu, ali to nije najsigurnija opcija vani. Ovaj davatelj ne šifrira korisničke podatke, što objašnjava zašto je proces deblokiranja tako brz. Ni vaša internetska veza niti IP adresa ne utječu na ovu vezu. Preusmjeravaju se samo vaši podaci koji određuju vašu geo-lokaciju putem određenog poslužitelja po vašem izboru. Evo kako koristite pametni DNS za deblokiranje HBO-a Go na Novom Zelandu.

  1. Prvo se morate prijaviti putem Smart DNS proxy usluge koja podržava deblokiranje HBO Go.
  2. Zatim morate postaviti adrese DNS poslužitelja Unlocatora na uređaju za streaming. Na ruteru možete konfigurirati i Unlocator DNS.
  3. Pristupite HBO Go-u putem aplikacije ili web stranice.
  4. I na kraju, uživajte u streamingu svih emisija i filmova na HBO Go na Novom Zelandu.

S Unlocator kao vaš Smart DNS, možete deblokirati i pristupiti preko 200 kanala i dobiti pristup svemu s bilo kojeg mjesta, uključujući HBO Go.

HBO Go in New Zealand – završne riječi

Prava sreća u svijetu je što možete prijeći blokade, ograničenja ili ograničenja bez obzira koliko su strogi i bez obzira gdje se nalazite. Pomoću ova dva uređaja, VPN i Smart DNS, zajamčeni ste pristup svim sadržajima koje HBO Go može ponuditi na Novom Zelandu. Sretni momci koji struje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me