Kako gledati HBO Go u Brazilu

Nećete samo sjediti tamo i ignorirati činjenicu da možete nešto učiniti HBO je blokirao geoblokiranje u Brazilu. Pa što ako ne možete izravno pristupiti HBO-u izvan SAD-a? Postoje načini kako to možete promijeniti.


Nakon nekih istraživanja otkrio sam da imam dva alata za deblokiranje koji mogu uklonite ograničenja za HBO Go: VPN i Smart DNS proxy. Kada se koristi, HBO Go postaje dostupan u Brazilu. Čitajte dalje kako biste naučili kako.

Kako gledati HBO Go u Brazilu

Kako gledati HBO Go u Brazilu

Kako gledati HBO u Brazilu pomoću VPN-a

Kao što je gore spomenuto, HBO Go je nedostupan u inozemstvu. To znači da samo Amerikanci mogu strujati uslugu. Srećom, VPN može riješiti to pitanje. Streaming HBO Go u Brazilu moguć je primjenom VPN-a. Virtualna privatna mreža je sigurna metoda koji jamči da ćete internetski promet poslati na drugo računalo putem Interneta, a istovremeno šifrirate sve. VPN stvara tunel tako siguran da možete doći do njega pristup internetu sigurno.

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

VPN to uspostavlja sigurna veza između vašeg uređaja i druge mreže. Iako usmjerava vaš promet putem jednog od njegovih poslužitelja, na vašu sigurnost i privatnost ne utječe. Umjesto toga, korisnici su tunel kroz koji prolaze vaši podaci primaju protokole šifriranja.

Nakon što VPN proslijedi vaše podatke putem poslužitelja, dođete do pristup cijelom sadržaju u toj zemlji. U ovom slučaju govorimo o gledanju HBO-a u Brazilu. To je ono što trebate učiniti:

 1. Idite za pretplatu ExpressVPN.
 2. Instalirajte i postavite VPN aplikaciju na vašem računalu, Mac, Android, iOS uređaju.
 3. Sada, otvorite VPN aplikaciju, zatim Prijaviti se.
 4. Prođite popis poslužitelja na koje se možete povezati.
 5. Spajanje na američki poslužitelj pojaviti se kao američki lokal.
 6. Konačno, dobiti američku IP adresu. I posjetite web stranicu HBO Go.
 7. Reproducirajte sve emisije, serije i filmove HBO Go u Brazilu. 

HBO GO deblokiran u inozemstvu

Za najlakši zaobilazni doživljaj, bolje se pretplatite na ExpressVPN. To je jedno od najjača i najbrža u industriji. Tvrtka nudi vrhunske usluge, brze brzine, korisna 24/7 korisnička podrška i 30-dnevna politika povrata. S dolje predstavljenom tablicom možete odabrati VPN koji vam se sviđa.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN

rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN

4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Stream HBO idite u Brazil – pametna metoda DNS-a

Svi znamo da je HBO Go američki kanal koji je ograničen na američku gledanost. No, dobra vijest je da ga i dalje možete gledati u Brazilu sa pametnim DNS-om. Ova je metoda još jedan način na koji možete deblokirati i pristupiti HBO Go u Brazilu. Imajte na umu, doduše; to nije najsigurnija opcija.

Pametni DNS ne prekriva podatke korisnika enkripcijama i zato je zaobilazni postupak je brz. Vaša se IP adresa ne mijenja ni Smart DNS-om. Dopušteno vam je deblokirajte sadržaj koji želite unatoč vašoj lokaciji. Međutim, ono što ćete dobiti za deblokiranje ovisi o Smart DNS-u koji koristite. HBO Go u Brazilu možete dobiti ako slijedite ove upute:

 1. Uložite u pouzdan proxy DNS proxy usluga koja može deblokirati HBO Go.
 2. Konfigurirajte adrese DNS poslužitelja Unlocatora na vašem streaming uređaju.
 3. Prijeđite na web stranicu ili aplikaciju HBO-a.
 4. Pogledajte sve najbolje emisije na HBO Go.

Imajte na umu da možete konfigurirati Unlocator DNS na usmjerivaču. Preko 200 kanala može biti vaš sa Smart DNS davateljem kao što je Unlocator. Pomoću Unlocatora možete pristupiti svemu, uključujući HBO Go. Bolje iskoristite 7-dnevno besplatno probno razdoblje tako da sigurno znate želite li se pretplatiti.

 HBO Go in Brazil – Završite

Gledanje HBO-a u Brazilu nije nemoguć zadatak s postojanjem VPN i Smart DNS proxyja. Ove dvije metode mogu odobriti vam pristup željenom sadržaju. Samo naprijed i stream HBO Go in Brazil bez ikakvih ograničenja nakon što naučite kako koristiti ta dva uređaja. Nakon što se odlučite za odabranu metodu, u nastavku ostavite komentar.

Povezane objave

 • Kako gledati HBO GO u Indiji

  Kako gledati HBO GO u Indiji

  Nema komentara | 19. studenog 2018

 • Netflix vs HBO sada - Usporedite cijene, sadržaj, uređaje i domete

  Netflix vs HBO Now – najbolja usluga struje

  Nema komentara | 4. travnja 2015

 • Kako gledati HBO Max bilo gdje

  Kako gledati HBO Max bilo gdje u svijetu

  Nema komentara | 26. veljače 2020

 • Kako gledati HBO GO u Španjolskoj

  Kako gledati HBO GO u Njemačkoj

  1 komentar | 29. listopada 2018

O autoru

Razan K

Razan je entuzijastični bloger o internetskoj sigurnosti i zagovornik privatnosti na mreži. Njezini se članci uglavnom vrte oko toga kako su VPN-ovi postali potreba u današnjem digitalnom svijetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me