Kako gledati HBO GO u Kanadi u 3 jednostavna koraka

Kome se ne sviđa igranje epizoda Game of Thrones na HBO-u? Emisija je stekla veliku bazu obožavatelja otkako je emitirana 2011. godine. Finalna sezona privela je više od 11,8 milijuna gledatelja, što je izuzetno značajan broj.


A činjenica da nisam mogla ponoviti epizode svoje omiljene televizijske emisije na mreži – zbog geo-ograničenja u Kanadi – bila je prava usporavanje. Tada sam počeo tražiti rješenje. Zapravo sam otkrio da ih ima dva zaobilaznica za pristup HBO Go u inozemstvu: VPN i Smart DNS proxy.

Kako gledati HBO Go u Kanadi

Kako gledati HBO Go u Kanadi

HBO Go in Canada?

Tokom boravka u Kanadi imao sam namjeru gledati najnoviju sezonu GOT-a, ali nisam mogao ni pristupiti HBO Go-u. Ono što mi se pojavilo na zaslonu je sljedeće “Nije u području rada”. Pripalo mi je da fizički moram biti u Americi, tako da možete dobiti HBO Go. Unatoč geo blokadi, otkrio sam način koji uklanja ograničenja nametnuta HBO-u u inozemstvu, i to putem VPN-a.

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

Kako gledati HBO u inozemstvu s VPN-om

Trebat će vam alat koji će to učiniti učiniti da izgledate u SAD-u za razliku od Kanade. Srećom, VPN to može učiniti i s enkripcijama. Ne, web stranica neće znati da se zabrljate s njima. U stvari, oni neće sumnjati u ništa jer je način na koji djeluje VPN toliko krut i pod dojmom.

Ako ništa drugo, predstavlja VPN sigurna metoda prolaska internetskog prometa putem drugog uređaja spojenog putem Interneta, a sve to šifrirano na putu. Također, VPN preusmjerava taj određeni promet putem poslužitelja u državi po vašem izboru. To će učiniti vaš promet čini se da dolaze iz te zemlje. Na kraju ćeš dobiti IP adresu tog poslužitelja, što znači da imate pravo pristupa sav sadržaj te zemlje.

Koraci

 1. Jeste li još odabrali VPN? Ako ne, idi i pretplati se na ExpressVPN.
 2. Postoji veza koju pruža web mjesto VPN. Kliknite na njega. 
 3. Od vas se traži da preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju. 
 4. Počnite prolaziti preko VPN-a i tražeći servere na lokacijama ti želiš.
 5. Do otključaj HBO Idi, morat ćete se povezati s američkim poslužiteljem,
 6. Kao rezultat, dobit ćete američku IP adresu.
 7. Isprobajte i pristupite HBO Go, primijetit ćete da ćete lako doći.
 8. Stream Game of Thrones ili bilo koja druga emisija na HBO Idi dok ste u Kanadi.

HBO GO deblokiran u inozemstvu

HBO GO deblokiran u inozemstvu

Najbolji VPN za HBO Go

Bio sam an ExpressVPN pretplatnik neko vrijeme, a ja sam prilično zadovoljan njegovim uslugama. Tvrtka ima veliki broj poslužitelja na svim lokacijama svijeta. Njihove usluge su brz i pouzdan, nadograđujući se na vašem povjerenju. Ono što znam jest, ako to želite deblokirajte HBO Idite u Kanadu, trebat će vam pružatelj usluga blizu onoga  ExpressVPN ima za ponuditi.

Razina u kojoj se tvrtka brine o privatnosti korisnika je zadivljujuća. ExpressVPN koristi samo vojni teški protokoli za šifriranje do sigurne veze korisnika. svoj 24/7 služba za korisnike i a 30-dnevna garancija povrata novca pa obećaj korisno i bez rizika.

Tražite li druge davatelje usluga? Odaberite jednu iz tablice u nastavku.

Stream HBO idite u Kanadu koristeći Smart DNS proxy

Navodno postoji još jedan zaobilazni blok HBO Go, i to tako da se radi o Smart DNS proxyju. Iako pametni DNS uspijeva veliki broj lokacija poslužitelja ponuđeno u prihvatljive cijene, VPN i dalje vodi kad je u pitanju sigurnost. Recimo samo da sigurnost nije domena ekspertize Smart DNS proxyja.

Ne štiti vaše podatke šifriranjem i čuva IP adresu vidljivom za javnost. Ako ništa drugo, to čini njegov nedostatak sigurnosnih mjera djeluju mnogo brže, a čini se da nestrpljivi pretplatnici to cijene. Također ne možete deblokirati sve na što naiđete ako vaš Smart DNS ne podržava deblokiranje. bez obzira na, pametni DNS može dobiti HBO Go u Kanadi, samo slijedite ove korake:

 1. Tražite pretplatu na Unlockator, što definitivno podržava deblokiranje HBO Go-a.
 2. Dalje, postavite Adrese DNS poslužitelja otključara na uređaju koji koristite.
 3. Konfigurišite DNS Unlocator na vašem usmjerivaču.
 4. Sada samopouzdano posjetite web stranicu HBO Go ili njegovu aplikaciju.
 5. Prijaviti se.
 6. Konačno, streaming emisija i serija HBO Go izvan SAD-a.

Pravi Smart DNS proxy vam može odobriti pristup preko 200 kanala, a takav Smart DNS se događa Unlocator. Sigurno ćete dobiti ograničenja zaobiđena, cenzura pobijedila, i ukinute zabrane. Nije vam tako često naići dobro funkcionirajući Smart DNS koji obavlja svoje funkcije i jest kompatibilan s gotovo svim uređajima.

Nabavite HBO Go u Kanadi

Naravno, geoblokiranje je nešto na što biste trebali imati na umu kad putujete u drugu zemlju. Geo-blokovi su stvarni, ali nije nemoguće savladati. Sve što morate učiniti je pretplatiti se na VPN ili Smart DNS proxy, i nećete morati brinuti o geo-ograničenjima unatoč svojoj fizičkoj lokaciji i prebivalištu..

Hoćete li nabavite HBO Go u Kanadi s VPN-om ili Smart DNS-om? Želimo znati koji je dobavljač privukao vašu pažnju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me