Kako gledati HBO GO u Nizozemskoj pomoću 2 različite metode

Želite li doći do najnovijih filmova i emisija o HBO-u? Tada biste trebali koristiti HBO GO. Problem je u tome što ako živite izvan SAD-a, uopće nećete moći pristupiti HBO GO-u. Međutim, postoje načini kako se to zaobići. Pročitajte dalje kako biste saznali kako deblokirati HBO GO u Nizozemskoj pomoću 2 različite metode.

Kako gledati HBO GO u Nizozemskoj pomoću 2 različite metode

Kako gledati HBO GO u Nizozemskoj pomoću 2 različite metode

Kako gledati HBO GO u Nizozemskoj s VPN-om

Ako ste pokušali pristupiti HBO GO izvan SAD-a, znat ćete da imate neke ozbiljne geo-blokove s kojima morate rješavati. Istina je da su i HBO i HBO GO svoje usluge ograničeni samo na SAD. Pokušaj pristupa HBO GO izvan SAD-a rezultirat će sljedećom geo-pogreškom:

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-a

Međutim, te blokove možete lako zaobići bez letanja prema Sjedinjenim Državama. Sve što trebate je VPN.

Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN će šifrirati sve vaše podatke i preusmjeriti promet putem vlastitih sigurnih poslužitelja. Kada se vaš promet preusmjeri, vaša javna IP adresa završava se automatski mijenjajući tako da odgovara lokaciji VPN poslužitelja na koji ste povezani. Dakle, odabirom VPN poslužitelja koji se nalaze u regiji u kojoj gore navedeni geo-blokovi ne postoje, možete prevariti javni IP i dobiti pristup blokiranom kanalu.

Drugim riječima, sve što trebate učiniti za pristup HBO GO u Nizozemskoj jest povezivanje na američki VPN poslužitelj. Evo kako to možete učiniti;

  1. Prijavite se kod pouzdanog i vjerodostojnog VPN davatelja usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja odgovara vašem streaming uređaju. Naći ćete gotove programe za instaliranje Windows, MacOS, Android, i iOS uređaji s većinom pružatelja VPN usluga.
  3. Prijavite se na svoj račun i odaberite američki poslužitelj na koji ćete se povezati.
  4. Pričekajte vezu. Jednom kada bude spremna, pripremit ćete svoj američki IP! Ovom web stranicom možete provjeriti je li se vaša IP adresa stvarno promijenila ili ne.
  5. Idite na HBO GO i uživajte u svom sadržaju, sve od Nizozemske!

HBO GO deblokiran u inozemstvu

HBO GO deblokiran u inozemstvu

Najbolji VPN za HBO GO

Naš stručnjak za VPN, Charles, napisao je detaljan pregled najboljih VPN-ova koje biste trebali koristiti za deblokiranje HBO GO-a. Njegov najbolji izbor pripao je ExpressVPN-u.

ExpressVPN nudi 2000 poslužitelja u 94+ zemalja, uključujući SAD. Također imaju tim za korisničku podršku s 5 zvjezdica, besplatnu značajku pametnog DNS-a i sjajnu politiku povrata “Nema pitanja postavljenih” za 30 dana koji možete koristiti za testiranje njihovih usluga.

Ako ustanovite da ExpressVPN nije dobavljač za vas, možete isprobati bilo kojeg od ovih pružatelja najvišeg nivoa. Svi imaju valjano pravilo povrata od kojeg možete imati koristi prije nego se odlučite obvezati na uslugu:

Kako gledati HBO GO u Nizozemskoj sa pametnim DNS proxyjem

Neke korisnike možda neće zanimati dodane sigurnosne pogodnosti koje VPN može ponuditi. Međutim, ako i dalje želite pristupiti HBO GO u Holandiji, umjesto toga možete koristiti Smart DNS proxy. Prije nego što skočite na ovu metodu, moram istaknuti nekoliko stvari:

  • Pametni DNS proxyji, poput VPN-ova, jesu usluge na koje se možete pretplatiti koji nude popis deblokiranih kanala. Svaka je usluga različita i imat će drugačiji popis kanala, pa provjerite je li HBO GO uključen u vašu pretplatu na Smart DNS..
  • Trebat ćete konfigurirajte Smart DNS proxy na svom uređaju. To će zahtijevati određenu štedljivost u vaše ime. Ali ne brinite se. Većina usluga Smart DNS-a imat će temeljite vodiče za postavljanje kako bi novim korisnicima pomogli u njihovim konfiguracijama.
  • Pametni DNS proxy neće preusmjeriti sav vaš promet. To znači da to neće usporiti vašu vezu, ali isto tako neće prevariti vašu IP adresu.
  • Pomoću pametnog DNS-a možete se prebaciti s gledanja američkog kanala na britanski kanal (na primjer) bez potrebe za promjenom poslužitelja.

Sada kada imamo pokrivene ove točke, evo našeg prijedloga za uslugu Smart DNS za koju biste trebali razmotriti pretplatu na: Unlocator.

Unlocator možete koristiti za gledanje HBO GO-a u Nizozemskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, kao i cijeli popis popularnih streaming kanala. Također ćete imati pristup skupu lako razumljivih vodiča i vodiča za postavljanje koji će vam pomoći da prođete kroz postupak instalacije. Da sve nadoknadite, također ćete imati koristi od 7-dnevnog besplatnog probnog razdoblja i pravila o povratu 14 dana, tako da možete isprobati uslugu prije nego što izvršite obvezu.

Pristupite HBO GO u Nizozemskoj – Finalne misli

Eto ga, dame i gospodo! Na taj način možete deblokirati HBO GO u Nizozemskoj pomoću VPN-a ili Smart DNS proxyja. Imajte na umu da ni VPN ni Smart DNS proxy neće ukloniti potrebu za pretplatom od samog kanala za streaming. Ako se morate pretplatiti na HBO GO, nijedna metoda vas neće izvući iz toga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me