Kako gledati HBO GO u Španjolskoj

HBO Go dom je jednog od najboljih sadržaja na svijetu. Bez obzira na to tražite li filmove o blockbusterima, ubojice ili zabavne emisije, HBO vas pokriva. Možete čak gledati HBO Go bilo gdje u svijetu, uključujući Španjolsku, a mi ćemo vam samo reći kako. Koristite VPN ili pametni DNS da biste gledali HBO Go u Španjolskoj na bilo kojem uređaju.

Kako gledati HBO GO u Španjolskoj

Kako gledati HBO GO u Španjolskoj

Kako gledati HBO GO u Španjolskoj pomoću VPN-a

HBO Go nudi širok spektar zabavnog sadržaja. Ima mnoštvo originalnih HBO programa, komedije, dokumentarne filmove, sportske emisije i programe kasnonoćnih specijalnih programa za odrasle. Međutim, ako ste izvan SAD-a gdje je sjedište HBO-a, možda mu nećete moći pristupiti. Ako ste ikada pokušali pristupiti HBO Go-u dok ste u inozemstvu, vjerojatno ste naišli na sljedeću poruku:

Za pristup HBO GO morate prebivati ​​u pedeset država Sjedinjenih Američkih Država.


Ako živite u ovom području i dalje imate poteškoće, obratite se svom davatelju usluga televizije.

To prilično rezimira zašto se ne možete držati HBO Go-a dok ste u Španjolskoj. Očito, unutar američkih granica morate dobiti pristup sadržaju HBO Go. Vidite, HBO Go i druge slične streaming usluge nameću ograničenja onima koji mogu vidjeti što. Oni također mogu reći gdje se taj korisnik nalazi provjeravanjem odakle se povezuje i to putem IP adrese, koja otkriva nečiju fizičku lokaciju. Ukratko, ako se ne nalazite u SAD-u, ne možete pristupiti HBO Go. Srećom, postoji alat koji vam može pomoći da riješite taj problem u roku nekoliko minuta, a to je VPN.

Najbolji način za pregled svih sadržaja dostupnih na HBO GO u Španjolskoj je korištenje davatelja VPN usluga. VPN će vam omogućiti da bez problema deblokirate sav blokirani sadržaj na HBO Go. VPN će preusmjeriti podatke s vašeg uređaja na web stranicu HBO GO i postati medij između dva domaćina. Značenje svih podataka potrebnih za potvrdu vaše lokacije preusmjerit će se kroz privatni digitalni tunel kreiran od strane VPN-a i na kraju putem poslužitelja koji ste odabrali. To će vam omogućiti puni pristup svim omiljenim sadržajima HBO-a dok ste u Španjolskoj.

Kako koristiti VPN – korake

Evo nekoliko koraka koje morate slijediti kako biste deblokirali HBO Go i prebacili njegov sadržaj u Španjolsku.

 1. Prije svega, pretplatite se na pristojnog davatelja VPN usluga, po mogućnosti ExpressVPN.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte ExpressVPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
 3. Sada pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Povežite se s poslužiteljem koji se nalazi u SAD-u, a koji će vam odobriti Američka IP adresa.
 5. Na kraju, posjetite internetsku stranicu ili aplikaciju HBO Go-a dok ste u Španjolskoj.
 6. Prebacite sadržaj HBO Go-a dok ste u Španjolskoj.

VPN-ovi odličan su način da šifrirate svoje podatke i sakrijete svoju lokaciju kako biste stekli slobodu i sigurnost na mreži. S VPN-om poput ExpressVPN, dobijate pristup 160 lokacija poslužitelja u cijelom svijetu. To znači da možete udobno strujati stotine HBO naslova s ​​neograničenom propusnošću. Nadgledanje i evidentiranje postaju najmanje briga. Uz to, čak možete brže strujati u mrežama s ISP-om za ispuštanje. Provjerite ostale pružatelje VPN-a na tržištu tako što ćete provjeriti donju tablicu.

Kako gledati HBO GO u Španjolskoj pomoću pametnog DNS-a

Imate još jednu mogućnost struje HBO Go u Španjolskoj, a to je putem Smart DNS proxyja. To možda nije najsigurnija opcija, međutim, posao se dovršava. Imajte na umu da ovaj alat ne šifrira korisničke podatke, što objašnjava zašto je postupak deblokiranja tako brz. Također ne ometa vašu internetsku vezu niti mijenja vašu IP adresu. Preusmjeravaju se samo vaši podaci koji određuju vašu geo-lokaciju putem određenog poslužitelja po vašem izboru. Osim što vam pomaže zaobići internetska regionalna ograničenja, Smart DNS je također vrlo svestran. Djeluje na većini uređaja i prilično je pristupačan. Evo kako možete deblokirati HBO Go koristeći Smart DNS u Španjolskoj:

 1. Prije svega, morate se prijaviti putem Smart DNS proxy usluge koja podržava deblokiranje HBO Go.
 2. Zatim morate postaviti adrese DNS poslužitelja Unlocatora na uređaju za streaming. Na ruteru možete konfigurirati i Unlocator DNS.
 3. Posjetite web stranicu HBO Go ili njezinu aplikaciju i prijavite se.
 4. Na kraju, uživajte u streamingu svih najboljih emisija koje HBO Go može ponuditi u Španjolskoj

Možete otključati i pristupiti preko 200 kanala pomoću Unlocator. Pomoću tog Smart DNS-a dobijate pristup svemu s bilo kojeg mjesta, uključujući HBO Go. Ovo je danska tvrtka koja se uglavnom usredotočuje na metode kako ljudima pomoći u zaobilaženju regionalnih ograničenja sadržaja. Iako Unlocator ne nudi iste protokole kao VPN, može deblokirati sve vrste sadržaja.

Sadržaj HBO GO-a

HBO, kratki za Home Box Office, nudi vrhunske televizijske programe poput originalnih serija, kazališnih filmova i sportova uživo. Evo popisa što HBO Go može ponuditi.

 • Igra prijestolja
 • djevojke
 • Prava krv
 • Istinski detektiv
 • Carstvo ploča
 • Svladajte entuzijazam
 • HBO boks
 • Nesiguran
 • Ballers
 • Velike male laži
 • Westworld
 • Veep
 • Barry
 • Ostaci
 • Oštri predmeti
 • The Deuce
 • Ducan
 • Noć
 • zamjenik

Kako gledati HBO GO u Španjolskoj – završne riječi

Što čekaš? Dobijte pristup HBO Idi i prenesite veliku količinu visokokvalitetnog sadržaja dok ste u Španjolskoj. Sigurno je reći da je HBO Go sada usluga TV svugdje. Ako ne koristite VPN ili Smart DNS, pristup usluzi je gotovo nemoguć. Koju ćete metodu odlučiti za strujanje HBO Go sadržaja u Španjolskoj? Što planirate vidjeti dok ste tamo? Javite nam svoje misli i prijedloge u odjeljku za komentare u nastavku. Pogledajte najbolji VPN za HBO Go za daljnji uvid.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me