Kako gledati HBO na Amazon Fire Stick-u izvan SAD-a

Već sam davno dobio Amazon FireStick samo da vidim o čemu se radi. Pa, stvarno je Najbolji dio toga je što možete dobiti HBO na streaming platformi zajedno s drugim premium kanalima. Međutim, nakon što sam pokrenuo HBO, na licu mjesta sam se blokirao ljubaznošću geo-ograničenja. Želim s vama podijeliti svoje iskustvo i naučiti kako pristupiti HBO-u na Fire Stick-u čak i ako živite izvan SAD-a.

Kako gledati HBO na FireSticku izvan SAD-a

Kako gledati HBO na FireSticku izvan SAD-a

HBO i Geo-ograničenja

Bez obzira koristite li kabelsku uslugu HBO Go ili samostalni HBO Now, bit ćete blokirani ako živite izvan SAD-a. Ti kanali pregledavaju vašu IP adresu prije nego što vam omoguće pristup njihovom sadržaju.

Drugim riječima, ako nemate američki IP adresa, nećete uopće moći emitirati HBO emisije. Međutim, neki od nas mogu imati sreće da to isprobamo, ali na kraju to odustane. Kada pokušate pogledati videozapis na HBO Go-u, pojavljuje se ta pogreška:

“Nije u području usluge. HBO Go je podržan samo u SAD-u i određenim američkim teritorijima. “

HBO GO Geo-Greška izvan SAD-aIsta stvar se događa i ako isprobate HBO Now. Ne brini. Kad sam dobio ove pogreške, nastavio sam i tražio rješenje. Srećom, postoji, ali morate znati svoj put. Zato sam ovdje da vas vodim kroz to.

Kako gledati HBO na Amazon Fire Stick-u s VPN-om

Virtualna privatna mreža internetski je alat koji može promijeniti vaše trenutno mjesto i natjerati vas da se pojavite na drugom mjestu. To se postiže preusmjeravanjem cjelokupnog internetskog prometa putem nekog od njegovih udaljenih poslužitelja u zemlji koju odaberete. Tijekom tog postupka VPN će sakriti vašu originalnu IP adresu i dodijeliti vam jednu valjanu u regiji s kojom ste povezani. Na taj način imat ćete puni pristup svim sadržajima koji su isključivi za to područje.

Ako se povežete s američkim poslužiteljem, dobit ćete američku IP adresu. Ovo je izravna karta za HBO-ov sadržaj, bez obzira na to gdje se nalazite. I ne samo to, ali vidjet ćete i druge usluge sa sjedištem u SAD-u kao što su Netflix, Hulu i CBS All Access. Ako tražim rješenje određenog problema, volio bih detaljnu analizu. To je točno ono što ćete dobiti. Evo kako možete deblokirati HBO na FireSticku izvan SAD-a:

 1. Prijavite se kod vjerodostojnog davatelja VPN-a. U slučaju da se pitate, ExpressVPN je jedan od top VPN-ovi za HBO.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Fire Stick.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i prijeđite na popis poslužitelja.
 4. Jednom tamo potražite američki poslužitelj. Ako vam treba previše vremena, za brži pristup upotrijebite traku za pretraživanje.
 5. Spojite se na američki poslužitelj i pričekajte nekoliko sekundi da se veza uspostavi.
 6. Sada kada imate američku IP adresu, pokrenite HBO.
 7. Sjednite i ispružite HBO na FIre Stick gdje god da se nalazite.

Ugledni VPN kao što je ExpressVPN je sve što vam treba da ovo protekne što je moguće mirnije. U Sjedinjenim Državama vrše brzi poslužitelji i štite vaše uređaje od moguće moguće prijetnje. Za više informacija pogledajte tablicu ispod najbolji VPN-ovi za Fire Stick.

VPN alternativa – Unesite Smart DNS proxy

Drugi način za deblokiranje geografski ograničenog sadržaja je korištenje Smart DNS proxyja. Ako ti promijenite DNS postavke na vašem Fire Stick-u, moći ćete gledati HBO unatoč boravku izvan Sjedinjenih Država.

Pametne DNS usluge preusmjeravaju dio vašeg internetskog prometa koji prikazuje vašu trenutnu lokaciju. Radeći to, navest ćete kanal u pomisli da pristupate njegovoj usluzi iz svog područja pokrivanja. Kao rezultat toga, imat ćete puni pristup njegovom sadržaju bilo gdje.

Postoji puno pružatelja usluga koji nude uslugu Smart DNS. Neki od njih izvorno su davatelji VPN-a koji vam žele pružiti više opcija za strujanje koje možete odabrati. Dakle, uz rečeno, evo ih najbolje Smart DNS usluge koristiti za FireStick:

ExpressVPN

ExpressVPN smatra se jednim od najbržih VPN-a koji se koriste. Ima više od 2000 poslužitelja u svojoj mreži i oni se strateški šire u 50+ zemalja. Kad se radi o VPN značajkama, dobivate vrhunske sigurnosne protokole koji će ikada postojati na tržištu.

S druge strane, ovaj VPN pružatelj nudi vlastiti Smart DNS uslugu MediaStreamer. Možete otključati stotine kanala bez gubitka brzine veze u tom procesu. To je zato što Smart DNS ne šifrira vaše podatke. Stoga ćete strujati punom brzinom.

BulletVPN

BulletVPN ima sjedište u Estoniji. Ovo je stvarno dobro za ljude koji njeguju svoju internetsku privatnost jer je to daleko od dosega 5 očiju. BulletVPN je sasvim nov na VPN tržištu. Međutim, ovaj ne treba puno dokazivati ​​jer je izgledao snažno od prvog dana.

Ova VPN nema široku mrežu poslužitelja. Nudi poslužitelje u više od 30 zemalja. No, ono što je zaista intrigantno je da iako je nov, daje vam mogućnost korištenja Smart DNS-a kao VPN alternative. To je vrsta nadoknade zbog nedostatka lokacija poslužitelja.

Unlocator

nedavno, Unlocator svojim korisnicima dao mogućnost izbora između VPN-a i Smart DNS-a. No otkad je debitirala 2013. godine, ova je usluga bila čisti Smart DNS usluga. To je jedina usluga koja može otključati više od 230 kanala širom svijeta, što je čini odličnim izborom za stalne streamers.

S Unlocatorom možete gledati svoje omiljene kanale bez gubitka brzine interneta na bilo kojoj platformi koja vam padne na pamet, uključujući PC, Mac, Apple TV, Roku, PS4, Xbox One, telefone i, naravno, FireStick.

Vrhunske emisije HBO-a

Prije nego što započnete strujanje HBO-a na FireSticku, morate znati kakvu vrstu sadržaja očekujete. Evo nekoliko mojih najboljih odabira:

 • Igra prijestolja
 • Soprani
 • Westworld
 • Prava krv
 • Barry
 • Istinski detektiv
 • Velike male laži
 • Silicijska dolina
 • Veep
 • Rim
 • djevojke
 • Ballers
 • OZ
 • Pratnja
 • Družina braće
 • Newsroom
 • Carnivale
 • Carstvo ploča
 • Razvod
 • Soba 104
 • Velika ljubav
 • Šest stopa ispod
 • Pacifik
 • Ostaci

Kako gledati HBO na Fire Stick-u izvan SAD-a – završne misli

Sviđalo nam se to ili ne, HBO je dokazao svoju vrijednost na streaming tržištu. Suparuje divovima poput Netflixa, Hulua i Amazon Prime. Međutim, baš poput gore spomenutih kanala, ova je usluga dostupna samo gledateljima koji borave u američkom tlu. Srećom, sada znate kako pristupiti HBO-u na Fire Sticku. Iskoristite informacije koje ste stekli danas i više nikad ne propustite HBO premium show.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me