Kako gledati HBO nordijsku van Skandinavije

Kako gledati HBO Nordic izvan Skandinavije? Postoji dobar razlog zašto je HBO jedan od najgledanijih TV kanala na svijetu. Neusporediva serija kritiziranih serija, hit filmova, dokumentarnih filmova i sportskih događaja više je nego dovoljna da privuče milijune gledatelja. Taman kad ste pomislili da HBO ne može biti bolji, učite o njegovoj drugoj verziji u skandinavskim zemljama.

Kako gledati HBO Nordic izvan Skandinavije

Kako gledati HBO Nordic izvan Skandinavije

Govorimo o HBO nordijskom, najboljem i najboljem. Od visokokvalitetnih TV emisija i programa do njihovog strujanja u pouzdanom HD-u, HBO Nordic pokazao se kao drugi. Sjajne stvari nisu lako dostižne, a HBO Nordic nije dostupan u inozemstvu. Čak i ako živite u skandinavskim zemljama (Norveška, Finska, Danska, Švedska) i imate pretplatu za nordijsku HBO, ne možete je stvarno gledati bilo gdje. Sada nismo tu da vas izbacimo, zapravo, svrha ovog članka je da vas obavijestimo da čak i ne morate živjeti u bilo kojoj od skandinavskih zemalja da biste gledali HBO Nordic izvan Skandive. Jedini način na koji to možete postići je virtualna privatna mreža koja dobro funkcionira s iOS operativnim sustavima, Androidom, PC-om i Macom.

Pogreške normirane lokacije HBO-a

Ako pokušate pristupiti HBO Nordicu izvan Švedske, Danske, Norveške ili Finske, dobit ćete jednu od sljedećih geo-pogrešaka:

HBO Danska

„Udenfor tilgængelig regije

Beklager. Dit HBO-abonnement er ikke tilgængeligt in denne region. Prøv igen, når du er tilbage i en tilgængelig regiji.

Imate li problema s tim što se mogu organizirati? Molimo vas da se prijavite za VPN uslugu i deaktivno. “

HBO Švedska

„Regija Utanför

Vi beklagar, ditt HBO-abonnemang är inte tillgängligt i den här regionen. Vänligen klicka na Uppdatera för att få dogång do HBO igen när du återvänder do serviceregionen.

Problem s prijavom? Pogledajte doktore VPN možete vidjeti. “

HBO Norveška

„Ikke tilgjengelig i denne regionen

Beklager, muškarci su prestali s HBO-om ili ukinuti promjene u ovoj regiji. Forsøk ο oppdatere denne siden når du er tilbake i et av landene hvor HBO er tilgjengelig.

Imate li problema s tim što se možete organizirati? Proslijedili ste ovaj događaj i podijelili VPN-programera koji se događaju. “

HBO Finska

„Käyttöalueen ulkopuolella

Pahoittelut, HBO-tilauksesi ei ole voimassa tällä alueella. Valitse Päivitä alla jatkaaksesi HBO: n katselua, kun palaat palvelun käyttöalueelle.

Etkö pääse käyttäjätilillesi? Varmista, että VPN ei ole käytössä. “

Da biste zaobišli bilo koju od ovih HBO nordijskih pogrešaka lokacije, morate koristiti VPN ili Smart DNS proxyje kao što ćemo pokazati u nastavku.

Gledajte HBO Nordic s VPN-om

Zbog zakona o autorskim pravima i licenciranja, gledanje HBO Nordic u inozemstvu nije baš šetnja parkom. Međutim, pretplata na VPN uslugu može to promijeniti. Nakon korištenja VPN-a, možete se povezati s poslužiteljem jedne od skandinavskih zemalja u kojoj je dostupan HBO Nordic. Zatim se povezujete na internet pod drugom IP adresom i lokacijom. Drugim riječima, VPN sakriva vašu stvarnu lokaciju tako da možete zaobići ograničenja web stranica, kanala i usluga svih vrsta. Evo kako upotrebljavate VPN

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem struji HBO Nordic sadržaj.
  3. Pokrenite aplikaciju.
  4. Povežite se s poslužiteljem u nekoj od skandinavskih zemalja.
  5. Otključajte najbolju verziju koju HBO može ponuditi!

ExpressVPN najbolji je davatelj usluga vani, nemojte pogrešiti. ExpressVPN deblokira sve glavne usluge streaminga i nudi izvanredne brzine. Ovaj se pružatelj usluga istinski ističe kada su u pitanju streaming i deblokiranje glavnih usluga poput Netflixa, Hulua, BBC iPlayera i Amazon Prime Video. Za više informacija o ostalim pružateljima VPN usluga pogledajte tablicu u nastavku.

Gledajte HBO Nordic sa Smart DNS proxyjem

Postoje i drugi načini pristupa HBO Nordic osim virtualne privatne mreže, a to je Smart DNS proxy. Unatoč činjenici da ima veći broj lokacija poslužitelja i nudi usluge po prihvatljivim cijenama, on se ne uspoređuje s pružateljem VPN usluga. Ali budući da SmartDNS usluga ne mora proći niz kompliciranih procesa šifriranja podataka (kao što to radi VPN), to se odvija mnogo brže. Vaša se IP adresa ne mijenja i ne možete stvarno deblokirati sve pomoću pametnog DNS-a (ovisi o vrsti koju koristite). Bez obzira, pogledajmo kako pametni DNS – pravi vam može pomoći u gledanju HBO Nordic-a izvan Skandinavije:

  1. Prijavite se Smart PNS proxy uslugom koja podržava deblokiranje HBO Nordic.
  2. Postavljanje adresa DNS poslužitelja Unlocatora na vašem streaming uređaju. Na ruteru možete konfigurirati i Unlocator DNS.
  3. Posjetite web stranicu HBO Nordic ili njezinu samostalnu aplikaciju i prijavite se.
  4. Prenesite sve najbolje filmove i emisije koje HBO Nordic ima u prodaji.

Mislili smo da s pravom Smart DNS proxyjem Unlocator. Ovaj DNS proxy vam može omogućiti pristup preko 196 kanala, omogućujući vam strujanje svojih omiljenih programa s bilo kojeg mjesta na svijetu. S Unlocatorom zaobilaze se ograničenja, ukidaju se zabrane i u osnovi, njegovi korisnici mogu pristupiti svemu s bilo kojeg mjesta.

Gledajte HBO nordijsku van Skandinavije

Ne ostavljajte mjesta razočaranju kada imate VPN i Smart DNS opcije. Možete i moći ćete pristupiti HBO-u Nordic ako samo učinite kako mi kažemo i slijedite upute koje smo vam dali gore. Kada posjetite HBO Nordic izvan Švedske, Norveške, Danske ili Finske, sigurno ćete naići na blokadu. Ne dopustite da vam se to dogodi kada možete nešto učiniti u vezi s tim.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me