Kako gledati HBO sada u Europi

Hoćete li stvarno propustiti finale sezone Game of Thrones samo zato što ste u Europi u kojoj HBO Now ne postoji? Ne bih imao zabrinjavajuću misao o tome da sam na tvom mjestu. Ne bih odustao ni od opcije streaminga jer HBO Now možete dobiti u bilo kojem dijelu Europe uz pomoć davatelja VPN usluga i Smart DNS proxyja.


Kako gledati HBO sada u Europi

Kako gledati HBO sada u Europi

Kako gledati HBO sada u Europi koristeći VPN

Sve što trebate je VPN da biste sigurno i privatno zaobišli geo-ograničenja koja su nametnuta HBO-u. Europljani ili američki emigranti s prebivalištem u Europi trebat će američku IP adresu kako bi strujali HBO Now, a kamoli imali pristup. Ne treba toliko vještine Spajanje na VPN poslužitelj u SAD-u čini trik. Odmah ćete dobiti pristup HBO Now sadržaju jer se pojavio kao da se povezujete iz SAD-a – iako niste – zahvaljujući toj promjeni vaše IP adrese.

Virtualna privatna mreža tehnologija je za stvaranje sigurne privatne mreže između dva domaćina. Omogućuje vam povezivanje s drugim sigurnim poslužiteljem s vaše lokacije i na taj način će se vaša IP adresa promijeniti u američku IP adresu. U tom će trenutku sve web stranice sa sjedištem u Americi misliti da se nalazite u SAD-u, čak i kad niste.

 1. Na što se morate pretplatiti, davatelj VPN usluga.
 2. Instalirajte aplikaciju na Mac, PC, Android i iOS uređaje.
 3. Ne, aktivirajte VPN aplikaciju.
 4. Prijavite se pomoću VPN računa koji ste stvorili.
 5. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 6. Steknite američku IP adresu za pojavljivanje u SAD-u.
 7. Stream HBO Now sadrži sadržaj bilo gdje u Europi.

Najbolji rezultati deblokiranja postižu se pomoću VPN usluge poput ExpressVPN. Ovaj je pružatelj vrlo popularan u VPN industriji zbog svojih izvrsnih usluga i impresivnih brzina. ExpressVPN je dobro funkcionirajući i siguran davatelj VPN usluga koji pouzdano radi u svim dijelovima Europe. Ako želite provjeriti druge davatelje VPN usluga, možda biste trebali pogledati tablicu u nastavku. Sigurni smo da je najbolji VPN za HBO odmah može vam biti korisno kad pokušavate pristupiti HBO Now u Europi.

O HBO Now

HBO Now usluga je na zahtjev koja pretplatnicima omogućuje pristup HBO-ovoj biblioteci. Video usluga pretplate uključuje originalne programe, filmove i drugi sadržaj na gotovo svim uređajima za streaming. Trenutno je HBO Now dostupan kao samostalna usluga. Uz to, ne uključuje pretplatu za TV tako da je korisnici mogu koristiti. Zapravo cilja cilindre koji su ljubitelji usluga poput Netflixa i Hulua. HBO Now već je stekao 5 milijuna pretplatnika, a broj će nastaviti rasti ako ljudi u Europi napokon stignu tamo.

Sadržaj HBO Now

Usluga strujanja nudi pristup na zahtjev većini svojih originalnih serija. Također, nudi originalne filmove i dokumentarne filmove HBO-a. To također uključuje filmove nabavljene od partnera sadržaja kablovskog kanala kao što su Universal Pictures, 20th Century Fox i HBO sestrinska kompanija Warner Bros Pictures. Nažalost, ne uključuje serije poput Priče iz kripte, Tenacious D, 1. i deset, Arliss, Da Ali G Show ili The Ricky Gervais Show. Nadalje, HBO-u sada nedostaju programski tokovi ili sadržaji iz sestrinske premium usluge Cinemax. Time Warner objavio je da ne planira pokrenuti prateću samostalnu uslugu za tu mrežu. 

Kako gledati HBO sada u Europi pomoću pametnog DNS proxyja

HBO Now je zbog regionalnih ograničenja strogo dostupan gledateljima koji se nalaze u Sjedinjenim Državama. Budući da HBO Now svoje usluge ne može ponuditi izvan svoje zemlje porijekla, na sebe smo uzeli mogućnost korištenja alata koji će omogućiti streaming HBO Now u Europi mogućnost. Iako je odredbama upotrebe HBO Now izričito zabranjeno korištenje usluge izvan Sjedinjenih Država, korisnici mogu upotrebljavati Smart DNS proxy za prevladavanje ovih ograničenja.

VPN je nesumnjivo mnogo sigurniji način deblokiranja sadržaja u inozemstvu. Ali, pametni DNS obećava brže rezultate. To je zato što VPN kriptira sve korisničke podatke, dok pametni DNS ne. Ova tehnologija niti mijenja vašu IP adresu niti utječe na vašu internetsku vezu. Samo preusmjerava promet koji je odgovoran za određivanje vaše geolokacije. Na taj način možete pristupiti sadržaju koji tražite. S ovim ćete koracima deblokirati HBO Now pomoću pametnog DNS-a u Europi:

 1. Preporučujemo vam da provjerite Unlocator i prijavite se za njegovo besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Ovi videozapisi / vodiči za postavljanje mogu vam pomoći u konfiguriranju Smart DNS-a na vašem uređaju.
 3. Posjetite internetsku stranicu ili aplikaciju HBO Nowa.
 4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svim sadržajima HBO Now-a.

Unlocator apsolutno je najznačajniji Smart DNS usluga na tržištu. Glavni interes tvrtke je pomoći korisnicima u zaobilaženju geo-ograničenja iz cijelog svijeta. Unlocator je davatelj koji može deblokirati 200 kanala i nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Gledajte HBO sada u Europi – završne misli

Kao što je gore spomenuto, ne možete pristupiti sadržaju HBO Now-a u Europi. Međutim, ako slijedite vodič koji smo tako pažljivo konstruirali za vaš streaming zadovoljstvo, posmatrat ćete Entourage ili osmu i posljednju sezonu Game of Thrones dok odmarate ili prebivate u bilo kojem dijelu Europe. Što će to biti? VPN ili pametni DNS? Javite nam svoje izazove u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map