Kako gledati kako HBO ide u Francusku

Možete strujati na bilo kojem kanalu ili usluzi koju želite, a to nije zato što geo-ograničenja ne postoje. To je zato što postoje uređaji poput VPN-ovi i pametni DNS proxyji koji ti pomažu zaobići ta geo-ograničenja. Dakle, želite li uživati ​​u trenucima i neograničen pristup najboljem HBO-u emisije, filmovi, komedije, sportski i dokumentarni filmovi tijekom putovanja u Francusku? Zatim nastavite pomicati da biste naučili samo kako to možete postići.

Kako gledati kako HBO ide u Francusku

Kako gledati kako HBO ide u Francusku

Kako gledati HBO u Francuskoj pomoću VPN-a

Kao američki emigrant u Francuskoj, tijekom svog boravka mogli biste pokušati pristupiti popularnoj usluzi streaming HBO Go. Nažalost, sve što ćete primati je “Nije u području usluge. HBO Go je podržan samo u SAD-u i određenim američkim teritorijima. ” Da biste izbjegli tu poruku, potrebna je VPN pretplata.

Poruka o pogrešci HBO Go


Poruka o pogrešci HBO Go

Ne samo da vam VPN omogućuje pristup sadržaju koji vam nije dostupan, već pruža i internetsku sigurnost i krajnju privatnost. Dok ovo siguran tunel preusmjerava vaš promet i mijenja njegov geografski položaj, podaci podliježu proces šifriranja. Ovdje je tvoj podaci primaju slojeve sigurnosti, koju nijedna treća strana ne može presresti. Kroz taj tunel, korisnik dobiva pristup internetu. No, korisnik se neće pojaviti na mjestu gdje se fizički nalazi. Umjesto toga, ovaj će korisnik pokazati svoj geo-mjesto poslužitelja on se povezao.

Dobivanje IP adresa tog poslužitelja dat će vam prednost pristupa sadržaju na bilo kojem mjestu na kojem ste se povezali. Zbog toga će web stranice, usluge i kanali vjerovati da se nalazite na istom mjestu na kojem su osnovani. To znači da ćete steknite pristup svim omiljenim emisijama HBO-a u Francuskoj:

 1. Trebaš imati VPN pretplatu poput ExpressVPN.
 2. Drugo što morate učiniti je preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na vašem kompatibilnom uređaju.
 3. Otvorite VPN aplikaciju na vašem streaming uređaju.
 4. Prijavite se putem VPN računa napravili ste.
 5. Nabavite američku IP adresu po spajanje na američki poslužitelj.
 6. A sada, idi dalje provjerite internetsku stranicu HBO Go-a ili samostalna aplikacija.
 7. Sjednite i opustite se gledajući HBO-ov fantastičan sadržaj u Francuskoj.

HBO GO deblokiran u inozemstvu

HBO GO deblokiran u inozemstvu

ExpressVPN je dobar prikaz onoga za šta se VPN zalaže. Zahvaljujući ovoj pretplati, stekao sam pristup besplatnom, sigurnom i privatnom internetu. Ova usluga nije razočarao na bilo koji način je li bila brzina ili performanse.

Za dodatnu praktičnost, ova tvrtka nudi prijateljska 24/7 korisnička usluga i prolazi pored 30-dnevna garancija povrata novca. Tablicu u nastavku možete potražiti kod ostalih davatelja usluga koji to mogu deblokirajte HBO Idite u Francusku ako niste pronašli ExpressVPN prikladan izbor.

Kako gledati HBO u Francuskoj pomoću pametnog DNS-a

Stoga dobivanje HBO Go-a u Francuskoj nije opcija dok ne upotrebljavate ili VPN ili Smart DNS. Oba alata će vam pomoći nabavite HBO Go u Francuskoj, ali jedno je mnogo brže od drugoga. Za razliku od onoga što VPN radi, ovaj pametni DNS uređaj ne šifrira sve korisničke podatke. Umjesto toga, on šalje samo promet koji identificira geo-lokaciju korisnika putem jednog određenog poslužitelja. Kao rezultat toga, korisnici doći do pristupa sadržaju koji traže – nalaze se u zemlji koju žele. Kroz Smart DNS u Francuskoj prođite sljedeće korake za deblokiranje HBO-a:

 1. Pretplatite se na Smart DNS proxy uslugu što može deblokirati HBO Go.
 2. Ono što slijedi sada je konfiguriranje Smart DNS-a na uređaju koji koristite.
 3. Sada to moraš postavi DNS poslužitelj Unlocatora adrese na vašem uređaju i konfigurirajte Unlocator DNS na vašem usmjerivaču.
 4. Pristupite web mjestu HBO Go ili njegovu samostalnu aplikaciju i prijavite se.
 5. Prenesite sav sadržaj HBO Go ima za ponuditi.

Najprikladniji Smart DNS proxy pomoći će vam u stjecanju pristup preko 200 kanala. I na temelju toga, toplo preporučujemo Unlocator. Ovaj će vam pružatelj pomoći nabavite HBO Go u Francuskoj, i možete koristiti 7-dnevno besplatno probno razdoblje koje nudi VPN. 

Gledajte HBO Go u Francuskoj

Bez obzira koliko se trudili, bez VPN-a ili pametnog DNS-a, pristup HBO Go u Francuskoj gotovo je nemoguće. Ako je vaša sigurnost glavna briga, idite s VPN-om. Međutim, ako vam je privatnost posljednja stvar na umu, tada bi vam Smart DNS proxy mogao biti od koristi.

Kojeg pružatelja usluga biste odabrali? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me