A Hacker zsiráf leteszi a kalapját – PewDiePie Hackerek lépjen ki!

Hölgyeim és uraim, úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem látunk újabb #PewDiePie csapkod. A halálos fenyegetések és egy emlékeztető arra, hogy ténylegesen jogellenesek, a hackerek a Hacker zsiráf és a j3ws3r hivatalosan visszalépnek.


A Hacker zsiráf leteszi a kalapját - PewDiePie Hackerek lépjen ki!

A Hacker zsiráf lógja a kalapját – PewDiePie Hackers kilép!

A Hacker zsiráf – Teljes történet

Mostanra valószínűleg ismeri a „Hacker zsiráf” nevet. Ő a hacker, amely a PewDiePie nyomtatók, intelligens TV-k és Chromecast eszközök célzásainak hackeléséért felelős..

Úgy tűnik, hogy láthattuk az utolsó ilyen csapkodást, bár Hacker zsiráf és társa, a j3ws3r is kiléptek. Csütörtökön üzenetet küldtek Pastebinnek a hirtelen végüket illetően:

– Szóval itt vagyunk. A játék végén. Sajnálom, hogy ilyen hirtelen távoztam, és sajnálom mindannyian, akik további oktatóra, útmutatásra vagy bármire számítottak. Nem tudom megtenni. Lehet, hogy nem néz ki, de az állandó nyomás, hogy félek a fogástól és a büntetőeljárástól, feltartóztatott engem, és mindenféle félelmet és pánikrohamot adott nekem. ”

A Hacker zsiráf mind a twitterét, mind a Patreonját leállította, így egyértelművé vált, hogy valószínűleg nem tér vissza. Miközben a twitterje már nem működik, ez volt az utolsó tweet:

Ez volt a tweet, mielőtt akár el is törölték volna az oldalát, akár maga csinálta.
�� # hackergiraffe pic.twitter.com/6UID7fGAaK

– Cukor & Citrom {¡} ♀️ (@RachetTwitta) 2019. január 3

Noha úgy tűnik, hogy a hackerek szándéka nemes volt, módszertanuk biztosan nem volt legális.

Miért nem lehet elég a nemes szándékok?

Ha nem ismeri az ilyen típusú terminológiát, akkor létezik a white hat hackelés. Ez egy olyan típusú hackelés, amely aktívan megkísérli a sebezhetőségeket és hibákat találni, még mielőtt a rossz szereplők megtennék.

Más szavakkal, a biztonsági kutatók jogszerűen gyakorolják a White Hat hackelését. Amit a Hacker zsiráf tett, bár technikailag hasonló, még mindig illegális volt.

Igen, megdöbbentő, ha globális alapon hackelnek az eszközökbe, csak azért, mert te is törvénytelen.

Most, ahogyan a legtöbb média ezt megvitatja, nem megy jól velem. Lásd, nem vitatható, hogy az, amit ezek a hackerek tettek, törvénytelen volt. Ugyanakkor nem is igazságos, hogy teljesen tagadja azt a tényt, hogy a világ minden tájáról kényszerítették az embereket arra, hogy észrevegyék az IoT biztonságát..

Hadd tisztázzam még egyszer: ez határozottan illegális volt. A dolog, ami ennél jobban zavar, az, hogy a figyelem valóban azokra a „Subscribe to PewDiePie” csínyekre irányul, amelyeket a csapkodás során elvonultak. A PewDiePie egy szörnyű YouTuber, aki valamilyen okból továbbra is a legtöbb előfizető a YouTube-on. A közelmúltban úgy tűnik, hogy egy indiai zenei videócsatorna, a T-sorozat megsemmisíti PewDiePie uralmát.

Ha erre logikusan gondolkodunk, akkor az első dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy a PewDiePie rajongói bázisa többnyire tizenéves fiúkból áll. Valószínű, hogy a Hacker zsiráf és a j3s3r nem igazán felnőttek, és fogalmuk sem volt arról, hogy mi a helyzet. Ismét valószínűleg azt gondolták, hogy ha szándékaik nemesek, a dolgok rendben vannak. Úgy értem, csak nézd meg ezt a tweetet:

Kedves @pewdiepie @JoshPescatore @KEEMSTAR, segítségre van szükségünk. A cikkek továbbra is megjelennek, mondván, hogy ez az összes PewDiePie propaganda. A @HackerGiraffe és én arra törekedtem, hogy megmutassuk és továbbra is megmutassuk, mennyire érzékenyek lehetnek az eszközökre, tegyük bele a @pewdiepie-t, mint egy kis vicc

– j3ws3r �� (@ j3ws3r), 2019. január 3

Lehet, hogy a dolgok másképp mennének, ha úgy döntnének, hogy a PewDiePie-től eltérő célokat használnak tréfaként. Felix Kjellberg (PewDiePie) tett és beszélt néhány szörnyű dolgot a múltban, és egyáltalán nem új az ellentmondásokhoz.

A Hacker zsiráf – Záró gondolatok

Ó fiú, itt semmi sem megy.

Valójában nem hiszem, hogy ezek a gyerekek (mert én ezt látom) megérdemlik azt, amit a média csinál. Azt sem gondolom, hogy őket „a törvény teljes terjedelmében” meg kellene büntetni, annak ellenére, hogy határozottan megérdemlik a tanulságokat, mivel jogellenesek voltak. Hogy őszinte legyek, szeretnék látni, ha cikkek ezt az esetet tárgyalják anélkül, hogy márkaneve lenne. csapkod. Nagyon világos, hogy az egésznek ez a része egy vicc volt. A tizenéves fiúk fejében (igen, nagyon hiszem, hogy ez) vicces volt.

Srácok, mit gondoltok erről a helyzetről? Van valami, ami talán hiányzott, ami meggondolná a dolgot? Tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me